Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-05-2006, 12:51
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Akkor szted nem sérül a kő-papír-olló, ha a tolisok gyengülnek?
Sztem kb. éppen most vannak a tolisok / nemtolisok egyensúlyban...
Éppen erről szól a topic, hogy nincsenek egyensúlyban
Sponsored Links
Old 12-05-2006, 12:53
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Éppen erről szól a topic, hogy nincsenek egyensúlyban
Sztem meg igen, épp ezért nem támogatom a tolik gyengítését.
Old 12-05-2006, 13:19
Kisbér Kisbér is offline
Member

Quote:
Kis mértékben azért lehetne...
Pl tekilopás hatékonyságának módosítása...
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 13:23
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Mit jelent az egyensúly szerinted? Azt, hoyg a toli akciózik 14x egy készülivel 6 körről ,a varis meg 3x tud ellene? Mert ha szerinted ez egyensúlyt jelent...
Közelre smemi kifogásom a tolik jelenlegi helyzetével, ha lop, tudok ellene tenni. Ugyanígy tud mindenki mindenki ellen. De messziről a másik kettő semmit nem ér, a tolis meg vígan garázdálkodhat.
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 13:35
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Mit jelent az egyensúly szerinted? Azt, hoyg a toli akciózik 14x egy készülivel 6 körről ,a varis meg 3x tud ellene? Mert ha szerinted ez egyensúlyt jelent...
Közelre smemi kifogásom a tolik jelenlegi helyzetével, ha lop, tudok ellene tenni. Ugyanígy tud mindenki mindenki ellen. De messziről a másik kettő semmit nem ér, a tolis meg vígan garázdálkodhat.
Igen, akkor tegyél az ellen valamit, ha körváltás előtt 1 perccel 2 félelf teljes készültségével kitekiz! Nyilván ez azokat a fajokat érinti, ahol a tekercs nincs védve valamilyen szinten. Lelopnak, körváltáskor hullik a kattancsod, a varid, a tolid...
Ez egyenlsúly?
Szerintem nem...
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 13:53
Member

Quote:
Nézd, a tolis mindig is arról volt híres, h messziről (is) akciózott. Ha ezt a lehetőségét elveszik tőle, az kb. olyan hatású lenne, mintha azt kérném, h a hadisok csak 4-5-6 körről tudjanak csak seregezni... Nem lenne szerencsés megoldás az sem...
Old 12-05-2006, 15:27
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

nem hát és ráadásul gyengitve van már a körök távolságval is mert 100pontonként -1% 10k pontnál semmi. és valjuk meg 7-8000pontnál is már elenyészö amit zavarnak a tolisok föleg egy oriásnál De egy gnom se hal bele a teki lopásokba stb. ha alurol zakalat a toli feljebb ütöm magam oszt kész mert ha jó toli ö max fedezgetni tud ha felettem van megyek utána vagy a varim lerengeti ha nem tökéletes akkor az én tolim kapja szét stb ez már csak taktika szerintem nem tul erőssek a tolik sőt egy nagy 0-ák
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 15:29
Member

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
nem hát és ráadásul gyengitve van már a körök távolságval is mert 100pontonként -1% 10k pontnál semmi. és valjuk meg 7-8000pontnál is már elenyészö amit zavarnak a tolisok föleg egy oriásnál De egy gnom se hal bele a teki lopásokba stb. ha alurol zakalat a toli feljebb ütöm magam oszt kész mert ha jó toli ö max fedezgetni tud ha felettem van megyek utána vagy a varim lerengeti ha nem tökéletes akkor az én tolim kapja szét stb ez már csak taktika szerintem nem tul erőssek a tolik sőt egy nagy 0-ák
köszönöm az egyetértést
Old 12-05-2006, 15:42
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Igen, akkor tegyél az ellen valamit, ha körváltás előtt 1 perccel 2 félelf teljes készültségével kitekiz! Nyilván ez azokat a fajokat érinti, ahol a tekercs nincs védve valamilyen szinten. Lelopnak, körváltáskor hullik a kattancsod, a varid, a tolid...
Ez egyenlsúly?
Szerintem nem...

Teszek ellene, óriással játszom.
Alapvetően egyébként nem csak tekizésről van szó, direkt írtam akciót. 5 körről elkezd gyújtani egy gnómot 1k hekin, mire leér mellé, már semmi védelme nem fog működni, ezt elhiheted.
És mint Xepert, engem is az zavar, hogy van egy akicóforma, ami ellen gyakorlatilag nem lehet fellépni hasonló súllyal, azaz sérül a kő-papír-olló elv.
Egy átlagos 5-dik szinten megjegyzem 20 kör simán belefér a 10k értékkülönbségbe
Reply With Quote
Old 12-05-2006, 15:58
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Teszek ellene, óriással játszom.
Alapvetően egyébként nem csak tekizésről van szó, direkt írtam akciót. 5 körről elkezd gyújtani egy gnómot 1k hekin, mire leér mellé, már semmi védelme nem fog működni, ezt elhiheted.
És mint Xepert, engem is az zavar, hogy van egy akicóforma, ami ellen gyakorlatilag nem lehet fellépni hasonló súllyal, azaz sérül a kő-papír-olló elv.
Egy átlagos 5-dik szinten megjegyzem 20 kör simán belefér a 10k értékkülönbségbe
ja de 1k hekinnél ha gyujt akkor a varim is tud segiten én is feltudom magam ütniés ott nincs is 20 kőr a 10k pont de mint irtam már 7károl is minimális a kár amit okoz 5be meg gyujtogason az semmi ott de ép az első 10be vagyok az egyik 5-ös szinten és 6 kör a 10kás ponthatár ja és az auto védelmet se feledjük mert ugye az is van nem csak a 100pontonként -1% hanem az akciók automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik. Szóval aki nem tud védekezni a toli ellen az még tanuljon csak szépen ne a hódítót irjuk át. Van még sok más amivel akár hosszú távon is eredményesen tönkre lehet tenni egy tolist:P De ez csak tatktika vagy stratégia Szerintem inkább erősíteni kellene őket mert egy kihaló félbe lévő faj. Ha kiveszik teljesen az semmi féle képpen nem a játék szinesedéséhez igazalmaságához tesz hozzá.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules