Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Anarchista csoport > Fontos események
Register Stats Members List Today's Posts

Fontos események Nagyobb anarchista háborúk, vagy csak kisebb viták lerendezése -- itt nem válik az idő martalékává...

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-28-2006, 18:20
Never Never is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Télleg,most nézem,hogy tudsz ide írni
Amúgy ez a rendeltetésszerű használat sztem mindenkinek más.Mivel elvileg mindenkinek van arra lehetősége,hogy legyen 500k hekis orija,ezért rendeltetésszerűnek kellene lennie,hogy 65535 könyvtárral irassam a HT-vel a tekit.Viszont ez nem megy,mert sokkal több pénzt vesz le az írásért,mint kellene.Tehát,rosszul működik a játék kis részlete
Bár lehet,hogy ez is csak olyan dolog,minthogy nem lehet egybe képezni 65535 katit,hanem külön kell beírni az 50k-t,aztán a 15535öt
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-28-2006, 18:25
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Nem értem miért kell D-nél leragadni. Az új fordulásos rendszer a többi szinten is gondot fog okozni.
Nem értem miért tekintenek többen úgy erre az újításra mint valami csodaszerre, ami megoldja a D problémáit.
A D nem ettől lesz jobb, hanem attól, hogy az ott játszók jobbá tudják-e tenni. Ha a D jobb is lesz (bár kötve hiszem, hogy az újítástól lesz az...) ez nem könnyíti meg a többi szinten a szükséges % elérését. Termelők és határvédő orik nem csak D-ben vannak!
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Reply With Quote
Old 09-28-2006, 18:25
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Így van, az előzőekben elhangzottak egyike sem rendeltetésszerű használat, és a "hatalmas béke sziget" tényezőből alakultak ki, és mint ilyen, nbem tartoznak a támogatott tevékenységek közé. Ha valaki egy harci játékban csak felfedezni akar, akkor így járt.
Old 09-28-2006, 18:35
Never Never is offline
Member

Előbb-utóbb kialakultak volna ezek a bazi nagy orik,akkor is,ha mondjuk 20k alatt mindenki ütne mindenkit.Egyszerűen csak azért a D-ben lett először,mert ott nem kell vipelni,volt rá idő,és lehetőség is.Ha pedig megvolt ez a 2 dolog,akkor már miért ne?A gigaoriktól még nem romlott volna el a csopi,esetleg attól,hogy a csoport 50%-a 100k heki felett van...ezt kellett volna kontrollálni.
És Ati,én nem afelfedezésről beszéltem,hanem arról,hogy a helytartó nem tud tekitírni,amiért elvileg havonta kidobok az ablakon többezer forintot Ami persze nem kötelező...
Reply With Quote
Old 09-28-2006, 18:40
Never Never is offline
Member

És ebből is láccik,hogy anarchba igenis kellenek belső,íratlan szabályok,amiket a "nagyhatalmak" hoznak létre.Kis szerencsével a nagyhatalom nem egyenlő egy hatalommániás köcsöggel
D-ben a szabályokkal csak hulla törődik,ő gondolja ki őket.Viszont ő sokáig nem volt,így mindenki azt csinált,amit akart,és ez lett belőle.
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 07:57
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Hat, D-ben nem nagyon van otletem mikent lehetne orvosolni a problemat...Bar mar nem vagyok ott, de mondjuk vmi befagyast lehetne talan ott is eszkozolni, persze nem 90 nap.
Hanem mondjuk 6-7 honap utan fagy be az ori, addig kenyelmesen fel lehet fedezni a hekihatarhoz, le lehet fordulni 1-1 kisebb-nagyobb szabadsaggal is.
S mondjuk egy olyat bevezetni hogy x hektar felett (x>50000) a szabira meno orik veszitsenek 1 hekit koronkent...Vagy fogalmam sincs
Az biztos, hogy amit Never is irt, az utogetesekkel is folyamatosan feljebb csuszna a hatar, mivel amig barki is vesz fel a hatar fole orikat, es egyre tobben torlodnak a lefordulasi pontszamhoz, annal feljebb csuszik ez a hatar, mivel mindenki a magasba tör...
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 08:45
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Hat, D-ben nem nagyon van otletem mikent lehetne orvosolni a problemat...Bar mar nem vagyok ott, de mondjuk vmi befagyast lehetne talan ott is eszkozolni, persze nem 90 nap.
Hanem mondjuk 6-7 honap utan fagy be az ori, addig kenyelmesen fel lehet fedezni a hekihatarhoz, le lehet fordulni 1-1 kisebb-nagyobb szabadsaggal is.
S mondjuk egy olyat bevezetni hogy x hektar felett (x>50000) a szabira meno orik veszitsenek 1 hekit koronkent...Vagy fogalmam sincs
Az biztos, hogy amit Never is irt, az utogetesekkel is folyamatosan feljebb csuszna a hatar, mivel amig barki is vesz fel a hatar fole orikat, es egyre tobben torlodnak a lefordulasi pontszamhoz, annal feljebb csuszik ez a hatar, mivel mindenki a magasba tör...

Hulla ötlete (vannak azért neki jók is, na ) viszont orvosolná ezt a felfelé tolódást valamilyen szinten, azaz hogy aki felvisz orit, vagy fent van neki (nem a top 30%ban, hanem feljebb, egy bizonyos szint felett) tartson országonként 3 orit lent a top30 alatt. Ha ezt minenki betartaná, jóval egyszerűbb lenne a fordulni akarók dolga sztem, a jelenlegi és az új rendszerben is...
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 09:55
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

S akinek 8-10 vagy tobb orszaga van a top30-ban pl. az annyiszor 3 orit tartana lent?
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 10:05
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Ez mind szép és jó, de a többi szinten hogy akarjátok megoldani az új fordulás okozta problémákat? Korlátozzátok a termelők számát és méretét, valamint kötelezővé teszitek, hogy a határvédő orik boldog-boldogtalant engedjenek a termelők közé?
Az anarch nem csak D-ből áll...
/ókyr töredék/
Reply With Quote
Old 09-29-2006, 10:08
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Hanem mondjuk 6-7 honap utan fagy be az ori...
Ezt semmiképp nem tartom jó ötletnek. Nem elég, hogy az anarch többi szintjén végig üldöz a határidő, még itt is ez hiányzik neked?
A másik ötleted az már jobban hangzik (bár az új fordulásos rendszerhez nem sok köze van...).
/ókyr töredék/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules