Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-08-2006, 09:46
Csuri Csuri is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Több házam legyen? ok megfogadom. Thhnx Sajna harcos vagyok de majd átváltok tábornokra. A sszem a varikat leépítem egy picit akkor. Amit még akartam kérdezni hogy van egy kevés tanyám is persze sak annyi hogy 10 rakival ellébecoljak 10 11 körig. Így a szövitagoknak nem kell any lét adnuk ha kell kaja. Jó ez így vagy egyáltalán ne rakjak tanyát? MÉgegyszer thnx a segítséget
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-08-2006, 09:57
Kisbér Kisbér is offline
Member

Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Csuri View Post
Több házam legyen? ok megfogadom. Thhnx Sajna harcos vagyok de majd átváltok tábornokra. A sszem a varikat leépítem egy picit akkor. Amit még akartam kérdezni hogy van egy kevés tanyám is persze sak annyi hogy 10 rakival ellébecoljak 10 11 körig. Így a szövitagoknak nem kell any lét adnuk ha kell kaja. Jó ez így vagy egyáltalán ne rakjak tanyát? MÉgegyszer thnx a segítséget
Nézd a tanyafree-ség mindig erősen attól függ, hogy mennyire vagy aktív, és mennyire nagyon a szövi tartalékai.

Szerintem 47% barack, 8% torony, 19% (magasabb hekiszámon 20% ház), 8% templom, 8% kocsma, 7-8% tanya, 1% bank, 1% raki.
Csak így kb... Függ a csoporttól, függ a szöviktől, függ a taralékoktól, függ attól, hogy általában mennyi egységed van kinn, stb, stb...

De ezzel a felépítéssel egy tábornoki személyiséggel megkockáztatom, hogy bárkit be tudsz verni...
És számolj majd azzal is, hogy lehet, hogy most lenn olcsó a kaja, de a köv. szinten már bizonyosan drágulni fog...

Természetesen ha most most fillérekért adják a búzát, akkor legyél tanyafree... Csak ugye 5 piacod van, szóval ne 1 körösre építsd meg akkor magad...

Még olyan dologra figyelj, hogy ha támadsz, vagy téged támadnak, lehetséges, hogy csata előtt pár mp-el lelopnak tekire, és ezzel meggyengítik a sereged. Szóval érdemes neccesebb csata előtt folyamatosan figyelni körváltásig a főmenüt, másik ablakba meg a menyitott pirot figyelni, és ha látod, hogy lopnak, berántani tekercset.

Ja, és ilyen, hogy gaz. meg ipari tekercset Te ne tarts - szerintem -, amit leírtál abból az következik, hogy nincs olyan gondod, hogy számítana körönként 3000 vagy 4000 arany jön be

Kb egy kosárra ennyi elég lesz
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 10:06
Csuri Csuri is offline
Junior Member

ok Thnx sokat segítettél sok siket továbbra is hali
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 10:22
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by Csuri View Post
ok Thnx sokat segítettél sok siket továbbra is hali
Akkor kérek zöld pöttyöt (beírásom mellett a kis mérleg ikon)
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 10:36
Csuri Csuri is offline
Junior Member

ok ok megadtam még kezdő vagyok tegnap jelentkeztem be
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 11:57
Bogár Bogár is offline
Member

én ajánlok azért 21-22% házat. kisebb területeken még nem megy a gyújtogatás, de azért ott is tud fájni az emberlopás + a szárazvihar...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 12-08-2006, 13:31
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
én ajánlok azért 21-22% házat. kisebb területeken még nem megy a gyújtogatás, de azért ott is tud fájni az emberlopás + a szárazvihar...
Tegnap kaptam pont 13 házégetést 2500 hekin 118 ház a durván 470-ből.
Tehát lehet azt mondani, hogy a házaid mondjuk negyedét le tudják rólad égetni. Vagy mondjuk a 33%-át biztosan, ha többen csinálják, mielőtt beindulna az autóvédelmed...
Bazz, az nagyon sok.. most számoltam csak utána
Mondjuk kibírod kb 15%-ig (bank, tanya, torony nélkül márnem üzemel).
Ütés közben voltam, így ütéssel lejebb ment nekem 13%-ra a házarány...

Ment rajtam a száraz/vihar... (bár az szárazt nagyon nem értettem ).

Hát igen, ha nem lépek le onnan gyorsan 2 ütéssel, akkor 2-en szétszedtek volna pillanatok alatt...

Szóval még 1 érv amellett, hogy az orkkal rohanni kell előre, nem szabad megállni
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 19:38
petyac petyac is offline
Member

Longevity: 97%

Az biztos,hogy nagyon tud ártani az ork,és majdnem mindenhova befér,de nagyon is lehet neki ártozni,főleg tolival-varival.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 23:16
Bogár Bogár is offline
Member

talán a legsebezhetőbb faj... a hullának sem lehet olyan nagy veszteségeket okozni, mint az orknak. ezért mondja mindenki, hogy csak fanatikusoknak.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 12-09-2006, 00:16
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

hat kedves csuri, kezdo vagy es orkkal akarsz indulni? hm... nem javasolnam, foleg azt, hogy ne epits tanyat illetve lebontsd az osszeset. eloszor tapasztalj meg ezt azt es ne hallgass itt a tapasztaltakra (), mert azok a tanacsok nem kezedoknek valok.

en csak annyit mondok neked, hogy a sok kezdo kozott az 5. csoport also reszeben barmely fajjal el lehet lebecolni, de kesobb ha felmesz 300-500 hekire, ott biza meglatod majd mit muvelnek majd veled a tapszataltak... de kezdokent szinte mind1 mivel mesz oda fel, valszeg itt-ott falba utkozol majd.

1 jotanacs reszemrol: addig ne menj feljebb 200 hekinel, amig a lehetosegeid nincsenek a maximumon, vagy legalabbis kozel maxon. ez alatt azt ertem, hogyha van mondjuk 3000 helyed a barakkokban akkor ne 500-nal ussel ki foldert.

amit %-osan leirtak neked az kb. jo, de ha azt javasoljak 8% templom, akkor az ugye 200 hekin 16 es abba a ferohely lakastekercsek nelkul 16*100=1600, lakitekivel 16*1.3*100=2080.

tehat addig kepezz katonakat es a katonakbol varikat amig teli nem lesznek a templomok. ugyanigy a kocsmaknal is (8% kocsma az 16, 640 toli lakiteki nelkul, 832 lakival) es a barakkoknal is. tehat nehogy azt hidd, hogyha mar van 100 elited akkor uber eros vagy. legyen minimum 3000, es csak utana menj feljebb a teruletet illetoen.

sok kezdo ezen bukik el. felmegy, aztan sereg meg nincs hozza. piff-puff leverik, aztan csak a negativ elmenyek jonnek 1folytaban.

na mind1, udv a hoditoban.

Last edited by Smooth Scroller; 12-09-2006 at 00:21..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules