|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

07-01-2006, 19:01
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
wehhehh. Rooney, IJ. nem kell tükörtojást csinálni meccs alatt... a kiállítása után szerintem jó meccs volt. voltak helyzetek mind2 oldalon. kár, hogy egy sem jött össze.  de jó így is. FORZA PORTUGAL! 
|
A pirosat a lökésért kapta. Szerintem.
|

07-01-2006, 19:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
a bíró szemei előtt volt a tojáslapítás.
a haverommal néztem a meccset, aki nem nagy foci-fan, de már a meccs elején megmondta, hogy ez a Rooney pirosat fog kapni. mint ahogy még néhány ember is ezen a fórumon. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

07-01-2006, 19:50
|
 |
Member
|
|
|
|
kellett hozzá egy biro. a kommentátor is mondta, hogyha rooney oda akar taposni, akkor az fel nem kelt volna. köszönjük meg megint a dél-amerikai birok közreműködését...mellesleg, sztem elég száni volt portugália emberelőnybe, azért legalább egy csatárt behozhatott volna hamár lecserélte az egyetlent, bár minek az, úgy talán még gólt is lőnek.
|

07-01-2006, 20:03
|
Member
|
|
|
|
azért a portugálokat is botlasztgatták anélkül, hogy a bíró fújt volna valamit.
azt a piroslapot megérdemelte az angol csatár. másképp bátrabb lesz, és kit tudja, miket művelt volna még ott a pályán...
ez van, szerencséjük volt az angoloknak, hogy negyeddöntőig jutottak. nem volt semmi komolyabb ellenfelük, különben már rég a TV-ből követték volna a vb-t.
and conscience
you fool."
|

07-01-2006, 20:14
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
azt a piroslapot megérdemelte az angol csatár. másképp bátrabb lesz, és kit tudja, miket művelt volna még ott a pályán...
|
Azért láttunk már olyan meccset ezen a vébén, ahol a piros lapnak sem volt igazi visszatartó ereje.
|

07-01-2006, 20:55
|
 |
Member
|
|
|
|
egyértelmű, hogy ha egy ilyen után sárgát kap, szétrúg midnenkit  ezt te se gondoltad komolyan. a dél-amerikai birok előszeretettel nyulnak bele a meccsbe, és én már ezt kezdem nagyon unni...az meg hogy az angoloknak szerencséjük volt, hát izé, mondj egy olyan pillanatot, amikor a legkisebb esély is volt rá, hogy kikapjanak/kiessenek...
|

07-01-2006, 23:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Bár nekik szurkoltam, de el kell ismernem, hogy Brazília teljesen jogosan esett ki. Nem vállalták fel a nyílt támadójátékot, sőt átengedték a terepet a franciáknak. Várható volt, hogy így nem jutnak sokra. Ronaldinho rendkívül gyenge teljesítményt nyújtott, mint ahogy azt sem értem, miért kell Cafú-t játszatni, aki már százezer éves, mikor ott van egy Cicinho a padon. Ugyancsak nem lett volna hülyeség például Rivaldo-t kivinni a vb-re, ő is egy olyan játékos, aki talán meg tudta volna kavarni az állóvizet, akár Ronaldinho helyén is. Végszóra: Ronaldo kövér és képtelen egyenletes jó teljesítményt nyújtani, Emerson hiányzott a középpályáról, Ronaldinho-t ilyen gyengén én még tán nem is láttam játszani, Cafú már öreg az ilyesmihez, Adriano formán kívül, Kaká pedig hiába próbálkozott, nem tudta megváltani a világot. Ugyanakkor az valóban szenzációs volt, amit Zidane-tól láthattunk. Üde színfoltja volt ő a meccsnek. Henry pedig... A nike reklámban vele reklámozzák a joga bonito-t: játsz szépen, és ne a bíróra hagyatkozz. Henry egész meccsen csak színészkedett, lesen volt és reklamált. Gusztustalanul játszott, és sajnálom, hogy ő szerezte a mindent eldöntő gólt, Ribery hatszor inkább megérdemelte volna.
Na most talán egyszerre ennyi 
|

07-02-2006, 06:29
|
Guest
|
|
|
|
A brazilok az egész vébén mélyen a tudásuk alatt játszottak, de ez majdnem minden csapatra igaz. Itt-ott láthattunk jó teljesítményt. Csatlakozom azok táborához, akik szerint a vébét ősszel kellene rendezni, amikor mindenki sokkal pihentebb.
|

07-02-2006, 10:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
egyértelmű, hogy ha egy ilyen után sárgát kap, szétrúg midnenkit  ezt te se gondoltad komolyan. a dél-amerikai birok előszeretettel nyulnak bele a meccsbe, és én már ezt kezdem nagyon unni...az meg hogy az angoloknak szerencséjük volt, hát izé, mondj egy olyan pillanatot, amikor a legkisebb esély is volt rá, hogy kikapjanak/kiessenek...
|
éppen ez az. szerencséjük volt az angoloknak, hogy a nyolcaddöntőben nem egy klasszis csapattal kerültek össze. kicsit fájdalmas olyan csapatokat látni kiesni, mint Hollandia vagy Spanyolország Anglia helyett. szóval szerencse is kellett nekik.
a brazil-francia meccsel kapcs csatlakozom BeeLordhoz. habár az a gól nagyon szépen beakadt. 
most már tuti, hogy Európában marad a kupa. mostantól már csak az élvezet miatt fogom követni ezt a vb-t, mind1 ki nyeri meg.
szerintem valószínű ez a sorrend: Németország, Portugália, Franciaország, Olaszország.
and conscience
you fool."
|

07-02-2006, 10:58
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ssseth
a vébét ősszel kellene rendezni, amikor mindenki sokkal pihentebb.
|
jah csak összel kezdődnek az országonbelüli bajnokságok 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|