Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport
Register Stats Members List Today's Posts

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-01-2006, 19:01
ssseth
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
wehhehh. Rooney, IJ. nem kell tükörtojást csinálni meccs alatt... a kiállítása után szerintem jó meccs volt. voltak helyzetek mind2 oldalon. kár, hogy egy sem jött össze. de jó így is. FORZA PORTUGAL!
A pirosat a lökésért kapta. Szerintem.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-01-2006, 19:25
Bogár Bogár is offline
Member

Longevity: 99%

a bíró szemei előtt volt a tojáslapítás.
a haverommal néztem a meccset, aki nem nagy foci-fan, de már a meccs elején megmondta, hogy ez a Rooney pirosat fog kapni. mint ahogy még néhány ember is ezen a fórumon.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 07-01-2006, 19:50
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

kellett hozzá egy biro. a kommentátor is mondta, hogyha rooney oda akar taposni, akkor az fel nem kelt volna. köszönjük meg megint a dél-amerikai birok közreműködését...mellesleg, sztem elég száni volt portugália emberelőnybe, azért legalább egy csatárt behozhatott volna hamár lecserélte az egyetlent, bár minek az, úgy talán még gólt is lőnek.
Reply With Quote
Old 07-01-2006, 20:03
Bogár Bogár is offline
Member

azért a portugálokat is botlasztgatták anélkül, hogy a bíró fújt volna valamit.
azt a piroslapot megérdemelte az angol csatár. másképp bátrabb lesz, és kit tudja, miket művelt volna még ott a pályán...
ez van, szerencséjük volt az angoloknak, hogy negyeddöntőig jutottak. nem volt semmi komolyabb ellenfelük, különben már rég a TV-ből követték volna a vb-t.
and conscience
you fool.
"

Reply With Quote
Old 07-01-2006, 20:14
ssseth
Guest

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
azt a piroslapot megérdemelte az angol csatár. másképp bátrabb lesz, és kit tudja, miket művelt volna még ott a pályán...
Azért láttunk már olyan meccset ezen a vébén, ahol a piros lapnak sem volt igazi visszatartó ereje.
Reply With Quote
Old 07-01-2006, 20:55
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

egyértelmű, hogy ha egy ilyen után sárgát kap, szétrúg midnenkit ezt te se gondoltad komolyan. a dél-amerikai birok előszeretettel nyulnak bele a meccsbe, és én már ezt kezdem nagyon unni...az meg hogy az angoloknak szerencséjük volt, hát izé, mondj egy olyan pillanatot, amikor a legkisebb esély is volt rá, hogy kikapjanak/kiessenek...
Reply With Quote
Old 07-01-2006, 23:05
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Bár nekik szurkoltam, de el kell ismernem, hogy Brazília teljesen jogosan esett ki. Nem vállalták fel a nyílt támadójátékot, sőt átengedték a terepet a franciáknak. Várható volt, hogy így nem jutnak sokra. Ronaldinho rendkívül gyenge teljesítményt nyújtott, mint ahogy azt sem értem, miért kell Cafú-t játszatni, aki már százezer éves, mikor ott van egy Cicinho a padon. Ugyancsak nem lett volna hülyeség például Rivaldo-t kivinni a vb-re, ő is egy olyan játékos, aki talán meg tudta volna kavarni az állóvizet, akár Ronaldinho helyén is. Végszóra: Ronaldo kövér és képtelen egyenletes jó teljesítményt nyújtani, Emerson hiányzott a középpályáról, Ronaldinho-t ilyen gyengén én még tán nem is láttam játszani, Cafú már öreg az ilyesmihez, Adriano formán kívül, Kaká pedig hiába próbálkozott, nem tudta megváltani a világot. Ugyanakkor az valóban szenzációs volt, amit Zidane-tól láthattunk. Üde színfoltja volt ő a meccsnek. Henry pedig... A nike reklámban vele reklámozzák a joga bonito-t: játsz szépen, és ne a bíróra hagyatkozz. Henry egész meccsen csak színészkedett, lesen volt és reklamált. Gusztustalanul játszott, és sajnálom, hogy ő szerezte a mindent eldöntő gólt, Ribery hatszor inkább megérdemelte volna.

Na most talán egyszerre ennyi
Reply With Quote
Old 07-02-2006, 06:29
ssseth
Guest

A brazilok az egész vébén mélyen a tudásuk alatt játszottak, de ez majdnem minden csapatra igaz. Itt-ott láthattunk jó teljesítményt. Csatlakozom azok táborához, akik szerint a vébét ősszel kellene rendezni, amikor mindenki sokkal pihentebb.
Reply With Quote
Old 07-02-2006, 10:07
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Láma
egyértelmű, hogy ha egy ilyen után sárgát kap, szétrúg midnenkit ezt te se gondoltad komolyan. a dél-amerikai birok előszeretettel nyulnak bele a meccsbe, és én már ezt kezdem nagyon unni...az meg hogy az angoloknak szerencséjük volt, hát izé, mondj egy olyan pillanatot, amikor a legkisebb esély is volt rá, hogy kikapjanak/kiessenek...
éppen ez az. szerencséjük volt az angoloknak, hogy a nyolcaddöntőben nem egy klasszis csapattal kerültek össze. kicsit fájdalmas olyan csapatokat látni kiesni, mint Hollandia vagy Spanyolország Anglia helyett. szóval szerencse is kellett nekik.

a brazil-francia meccsel kapcs csatlakozom BeeLordhoz. habár az a gól nagyon szépen beakadt.
most már tuti, hogy Európában marad a kupa. mostantól már csak az élvezet miatt fogom követni ezt a vb-t, mind1 ki nyeri meg.
szerintem valószínű ez a sorrend: Németország, Portugália, Franciaország, Olaszország.
and conscience
you fool.
"

Reply With Quote
Old 07-02-2006, 10:58
Milán™
Guest

Quote:
Originally Posted by ssseth
a vébét ősszel kellene rendezni, amikor mindenki sokkal pihentebb.
jah csak összel kezdődnek az országonbelüli bajnokságok
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules