Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport
Register Stats Members List Today's Posts

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

View Poll Results: Ki nyeri a 2010-es labdarúgó VB-t?
Anglia 1 3.70%
Brazília 4 14.81%
Argentína 4 14.81%
Olaszország 3 11.11%
Németország 3 11.11%
Spanyolország 8 29.63%
Hollandia 4 14.81%
Franciaország 0 0%
Egyéb európai ország 0 0%
Egyéb nem európai ország 0 0%
Voters: 27. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-18-2010, 08:47
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 14%
Longevity: 94%

Blacky, nem értem miért kellene mindenkinek "mély szakértelemmel" nézni a meccseket. Egy góléhes focirajongó szemével igenis csalódás volt az első pár meccs..

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-18-2010, 08:58
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Nem akarlak megsérteni meg a lelkes éljenzöidet sem de kb akkor annyit értesz a focihoz mint LÓ a hátúszáshoz....vagy a másik lehetöség az hogy nem láttad az INTER - BARCELONA meccset amit meg erösen kétlem..na szóval neked és az éljenzöidnek...Amit SVÁJC bemutatott az egy CÉLFOCI volt ami a spanyolok ellen talált ki egy olyan edzölegenda aki két különbözö csapattal is BL-t nyert neve Ottmar Hitzfeld..Az hogy hellyel közzel a játékosainak sikerült megoldani a feladatot azt úgy nevezik jobb helyeken hogy taktikai fegyelem..Ugyanis a SPANYOL válogatottat csak ilyen játékkal lehetett megszorítani ha ne adj isten láttad, hogy hogyan is nyerték meg az EB-t..Azt még így is csak egy apró hajszál kelett ahhoz, hogy az amúgy kitünöen játszó Spanyolok NE egyenlítsenek ki gondolok Xabi Alonso kapufájára....Kb ennyit szerettem volna a felvilágosításodra elmondani és remélem a többi mérközést nyitott szemmel és megfelelö szakértelemmel is fogod nézni..

köszönöm Szíves türelmedet
Én látványos focit akarok látni, és szeretném ha a bátrabb csapatok jutnának tovább. Az ilyen Görögország, Svájc, félék nyugodtan kieshetnek felőlem. Sőt remélem kipottyannak. (...Inter szintén) Én örülök hogy Te annyira értesz a focihoz, és szereted látni a 90perc semmittevést, és hogy ez még le is köt, ahhoz gratulálok.
Én passzokat akarok látni, kreatív megmozdulásokat, cseleket, nem 90perc birkózást.
Old 06-18-2010, 09:22
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Nem akarlak megsérteni meg a lelkes éljenzöidet sem de kb akkor annyit értesz a focihoz mint LÓ a hátúszáshoz....vagy a másik lehetöség az hogy nem láttad az INTER - BARCELONA meccset amit meg erösen kétlem..na szóval neked és az éljenzöidnek...Amit SVÁJC bemutatott az egy CÉLFOCI volt ami a spanyolok ellen talált ki egy olyan edzölegenda aki két különbözö csapattal is BL-t nyert neve Ottmar Hitzfeld..Az hogy hellyel közzel a játékosainak sikerült megoldani a feladatot azt úgy nevezik jobb helyeken hogy taktikai fegyelem..Ugyanis a SPANYOL válogatottat csak ilyen játékkal lehetett megszorítani ha ne adj isten láttad, hogy hogyan is nyerték meg az EB-t..Azt még így is csak egy apró hajszál kelett ahhoz, hogy az amúgy kitünöen játszó Spanyolok NE egyenlítsenek ki gondolok Xabi Alonso kapufájára....Kb ennyit szerettem volna a felvilágosításodra elmondani és remélem a többi mérközést nyitott szemmel és megfelelö szakértelemmel is fogod nézni..

köszönöm Szíves türelmedet
Láttam az Inter-Barca meccset is, az is kb. ennyire volt színvonalas játékélmény szempontjából. Nem is szerettem meg Mourinhot egy pillanatra sem. Igazad van, nem értek a focihoz, csak egy műkedvelő vagyok. És ez itt a kulcsszó: KEDVELŐ, de ebben nem látok semmi szépet vagy kedvelnivalót, hiába edzőlegenda és nagy taktikai fegyelem. Sajnálom, de az én szememben egy meccset végigbekkelő csapat nem érdemli meg a győzelmet. Ez nyílván nem zárja ki, hogy aki ilyen jól ért hozzá találjon benne valami lelkesítőt.
Maradonának igaza volt, a gólt nem megérdemelni kell, hanem belőni...

köszönöm a Szíves felvilágosítást, egy élmény volt

Kis kiegészítés az Interhez: Mourinhot, hiába vezeti győzelemre a Realt, ha ilyen játékképet produkál, két-három év után elküldik Spanyolországból. És ez nem az én véleményem, hanem a spanyol kollégáimé.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)

Last edited by tdomo; 06-18-2010 at 09:26..
Reply With Quote
Old 06-18-2010, 11:00
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Láttam az Inter-Barca meccset is, az is kb. ennyire volt színvonalas játékélmény szempontjából. Nem is szerettem meg Mourinhot egy pillanatra sem. Igazad van, nem értek a focihoz, csak egy műkedvelő vagyok. És ez itt a kulcsszó: KEDVELŐ, de ebben nem látok semmi szépet vagy kedvelnivalót, hiába edzőlegenda és nagy taktikai fegyelem. Sajnálom, de az én szememben egy meccset végigbekkelő csapat nem érdemli meg a győzelmet. Ez nyílván nem zárja ki, hogy aki ilyen jól ért hozzá találjon benne valami lelkesítőt.
Maradonának igaza volt, a gólt nem megérdemelni kell, hanem belőni...

köszönöm a Szíves felvilágosítást, egy élmény volt

Kis kiegészítés az Interhez: Mourinhot, hiába vezeti győzelemre a Realt, ha ilyen játékképet produkál, két-három év után elküldik Spanyolországból. És ez nem az én véleményem, hanem a spanyol kollégáimé.
Hát az inter barca meccsel tényleg nem tudom mi volt a bajotok. az sztem amellett hogy nem volt egy gólzáporos meccs, igenis látványos volt. nekem nagyon bejött azon a meccsen, hogy ott aztán minden támadást kiprobáltak a katalánok. szélen felvezetve középre adni, keresztbe játszás, középen rövid passzokkal cselezni, felivelgetni. tényleg megmutatta a barca a támadás színe javát. gyönyörü cselek és betörések voltak, amig küzdöttek...

Amúgy meg sztem nem kéne szidni Mourinhot, én se szeretem a muksót, de ettől sztem jelenleg a világ 2-3.legjobb edzője Sir Alex és talán Capello után.
Azért neki az inter a 2.csapat amivel Bl-t nyer és a chelsea-vel is döntőig jutott, ahol csak 11-esekkel kaptak ki...
És sztem a real madrid kispadján nagyon is jó lesz. Ő talán az egyetlen olyan edző, akinek van akkora tisztelete és tekintélye a játékosok elött, hogy a nagy sztároknak is letudja törni a szarvát és összjátékra sarkalni őket,hogy tényleg világválogatottként játszanak, nem pedig úgy mint most, hogy sok sztár egy mezben, de gyakran nem mint csapat.

Maradonának meg tényleg igaza van.

Reply With Quote
Old 06-18-2010, 11:35
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Hát az inter barca meccsel tényleg nem tudom mi volt a bajotok. az sztem amellett hogy nem volt egy gólzáporos meccs, igenis látványos volt. nekem nagyon bejött azon a meccsen, hogy ott aztán minden támadást kiprobáltak a katalánok. szélen felvezetve középre adni, keresztbe játszás, középen rövid passzokkal cselezni, felivelgetni. tényleg megmutatta a barca a támadás színe javát. gyönyörü cselek és betörések voltak, amig küzdöttek...

Amúgy meg sztem nem kéne szidni Mourinhot, én se szeretem a muksót, de ettől sztem jelenleg a világ 2-3.legjobb edzője Sir Alex és talán Capello után.
Azért neki az inter a 2.csapat amivel Bl-t nyer és a chelsea-vel is döntőig jutott, ahol csak 11-esekkel kaptak ki...
És sztem a real madrid kispadján nagyon is jó lesz. Ő talán az egyetlen olyan edző, akinek van akkora tisztelete és tekintélye a játékosok elött, hogy a nagy sztároknak is letudja törni a szarvát és összjátékra sarkalni őket,hogy tényleg világválogatottként játszanak, nem pedig úgy mint most, hogy sok sztár egy mezben, de gyakran nem mint csapat.

Maradonának meg tényleg igaza van.
Nem is a Barcával volt ott a baj! Mourinhot pedig nem szidtam, mert tényleg jó edző, nem ezzel az egy meccsel nyerte meg az Inter a Bl-t meg a bajnokságot. Csak ahogy írtam ez a minden áron megfojtjuk a másik játékát nekem annyira nem jön be, bár tagadhatatlan, hogy hatásos.
*Közben már itt a munkahelyen is erről megy a vita *

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 06-18-2010, 12:22
Blacky Blacky is offline
Member

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Nem is a Barcával volt ott a baj! Mourinhot pedig nem szidtam, mert tényleg jó edző, nem ezzel az egy meccsel nyerte meg az Inter a Bl-t meg a bajnokságot. Csak ahogy írtam ez a minden áron megfojtjuk a másik játékát nekem annyira nem jön be, bár tagadhatatlan, hogy hatásos.
*Közben már itt a munkahelyen is erről megy a vita *

Ismerös a szitu Julius 12-ig Mindenképp még a csapból is a vuvzela meg a foci lesz a terítéken..

mindjárt jönnek a Kedvencek / NÉMETORSZÁG / és nagyon nagyon remélem folytatják azt a focit amit az elsö meccsen mutattak..na jó nem kell 4 gól elég ha 2-0 -ra nyerünk csak nyerjünk...
mondjuk azt is nagyon remélem mire a Francia csapat hazaér a repülövel Domenech már repül is mint a gyözelmi zászló...Egy ennyire béna szöv. kapitányt még nem hordott a hátán a föld....Ebböl a Francia csapatból sokkal jobb eredményt ki lehetne hozni egy normálisabb szöv kapitánnyal..
Reply With Quote
Old 06-18-2010, 14:59
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:

Ismerös a szitu Julius 12-ig Mindenképp még a csapból is a vuvzela meg a foci lesz a terítéken..

mindjárt jönnek a Kedvencek / NÉMETORSZÁG / és nagyon nagyon remélem folytatják azt a focit amit az elsö meccsen mutattak..na jó nem kell 4 gól elég ha 2-0 -ra nyerünk csak nyerjünk...
mondjuk azt is nagyon remélem mire a Francia csapat hazaér a repülövel Domenech már repül is mint a gyözelmi zászló...Egy ennyire béna szöv. kapitányt még nem hordott a hátán a föld....Ebböl a Francia csapatból sokkal jobb eredményt ki lehetne hozni egy normálisabb szöv kapitánnyal..
én legalább 10 ilyen béna szövetségi kapitányt tudok mondani neked, és nem is túl messze földön munkálkodtak

Hát a németek meg csúnyán besültek, mostmár csak az argentinok,hollandok és a brazilok 100%-osak a nagyok közül.

Reply With Quote
Old 06-18-2010, 16:37
Blacky Blacky is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
én legalább 10 ilyen béna szövetségi kapitányt tudok mondani neked, és nem is túl messze földön munkálkodtak

Hát a németek meg csúnyán besültek, mostmár csak az argentinok,hollandok és a brazilok 100%-osak a nagyok közül.
No igen nem szokásom a játékvezetéssel foglalkozni így most sem teszem Klose egy marha volt láthatta, hogy milyen felfogásban vezeti ezt a meccset figyelhetett volna..De ennek ellenére még Poldi lábában volt az egyenlítés

De el kell ismerni ma mentálisan a német játékosok nem voltak toppon Föleg Klose és Podolski ...Azért hiába jó a kondijuk több mint egy félidön át emberhátrányban fociztak potosabban 60-65 percet ha jól emlékszem...A legnagyobb baj hogy Jogi Löw is szerintem rosszkor cserélt ugyanis lendületben voltunk támadtunk is meg miegymás és a cserék meg nem voltak kellöen felpörögve ebben a szituációban, és nem tudtak hozzátenni a mai játékhoz..De mindezek ellenére azért ÉN megdicsérném a Németeket mert az emberhátrány ellenére is simán hozhattuk volna X-re a meccset....
Most egy kicsit jobba odafigyelnek Ghana ellen és nem lesz itt semmi baj
Azért az is elgondolkodtatü, hogy a szerb fejekben sincs valami rendben ez már a harmadik olyan eset volt ahol tök feleslegesen szabálytalankodtak / most Vidic kezezésére gondolok, meg a 11-esre / és majdnem elmegy ezen a meccs..mentálisan nagyon nincsenek itt a szerbek, most igen nagy szerencséjük volt.....

Mondjuk nem örülök ennek, hogy nyertek, de izgalmas meccs volt még ha majdnem belevágtam otthon a Tv-ben a vizespalackot a kihagyott 11-es után..
Reply With Quote
Old 06-22-2010, 17:06
szamóka's Avatar
szamóka szamóka is offline
Member

Longevity: 99%

8 éves vicc, lehet cserélgetni benne a neveket:

Zidane a szégyenletes VB szereplés után otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt, álruhában kimerészkedik, szerzetesnek öltözik. Az első szembejövő, egy öreg néni rögtön ráköszön:
- Szia Zizu!
Becsinál ijedtében, pánikszerűen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy dönt, lefürdik, átöltözik. Szakállat vesz fel, lepedőt, és mint emír, kisurran megint az utcára. A néni még mindig ott álldogál, megint ráköszön.
- Szia Zizu!
Zizu összefossa magát. Hazamegy, megint lefürdik és átöltözik, ezúttal már ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába beöltözik, zoknikat dug a cicijei elé, és egy ridiküllel a kezében, mint transzvesztita megint kilibben az utcára.
Néni már messziről integet.
- Szia Zizu!
Végső elkeseredésében nővé operáltatja magát. Miután felépül, ismét elindul sétálni. A néni meglátja s rögtön ráköszön.
- Szia Zizu!
- Elnézést, hogy a csudába ismer fel állandóan?
- Pssszt! Én vagyok az, Barthez!
Old 06-22-2010, 17:18
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Hát majd szegény észak-koreaiak mit fognak kapni a magasságos Kim Jong Iltől, ha hazaérnek

- Mi lett a meccs eredménye?
- 7-0 oda.

- Mennyi???
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules