|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Ki nyeri a 2010-es labdarúgó VB-t?
|
Anglia
|

|
1 |
3.70% |
Brazília
|

|
4 |
14.81% |
Argentína
|

|
4 |
14.81% |
Olaszország
|

|
3 |
11.11% |
Németország
|

|
3 |
11.11% |
Spanyolország
|

|
8 |
29.63% |
Hollandia
|

|
4 |
14.81% |
Franciaország
|

|
0 |
0% |
Egyéb európai ország
|

|
0 |
0% |
Egyéb nem európai ország
|

|
0 |
0% |

06-18-2010, 08:47
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Blacky, nem értem miért kellene mindenkinek "mély szakértelemmel" nézni a meccseket. Egy góléhes focirajongó szemével igenis csalódás volt az első pár meccs..
|

06-18-2010, 08:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Nem akarlak megsérteni meg a lelkes éljenzöidet sem de kb akkor annyit értesz a focihoz mint LÓ a hátúszáshoz....vagy a másik lehetöség az hogy nem láttad az INTER - BARCELONA meccset amit meg erösen kétlem..na szóval neked és az éljenzöidnek...Amit SVÁJC bemutatott az egy CÉLFOCI volt ami a spanyolok ellen talált ki egy olyan edzölegenda aki két különbözö csapattal is BL-t nyert neve Ottmar Hitzfeld..Az hogy hellyel közzel a játékosainak sikerült megoldani a feladatot azt úgy nevezik jobb helyeken hogy taktikai fegyelem..Ugyanis a SPANYOL válogatottat csak ilyen játékkal lehetett megszorítani ha ne adj isten láttad, hogy hogyan is nyerték meg az EB-t..Azt még így is csak egy apró hajszál kelett ahhoz, hogy az amúgy kitünöen játszó Spanyolok NE egyenlítsenek ki gondolok Xabi Alonso kapufájára....Kb ennyit szerettem volna a felvilágosításodra elmondani és remélem a többi mérközést nyitott szemmel és megfelelö szakértelemmel is fogod nézni..
köszönöm Szíves türelmedet  
|
Én látványos focit akarok látni, és szeretném ha a bátrabb csapatok jutnának tovább. Az ilyen Görögország, Svájc, félék nyugodtan kieshetnek felőlem. Sőt remélem kipottyannak. (...Inter szintén) Én örülök hogy Te annyira értesz a focihoz, és szereted látni a 90perc semmittevést, és hogy ez még le is köt, ahhoz gratulálok. 
Én passzokat akarok látni, kreatív megmozdulásokat, cseleket, nem 90perc birkózást. 
|
|

06-18-2010, 09:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Nem akarlak megsérteni meg a lelkes éljenzöidet sem de kb akkor annyit értesz a focihoz mint LÓ a hátúszáshoz....vagy a másik lehetöség az hogy nem láttad az INTER - BARCELONA meccset amit meg erösen kétlem..na szóval neked és az éljenzöidnek...Amit SVÁJC bemutatott az egy CÉLFOCI volt ami a spanyolok ellen talált ki egy olyan edzölegenda aki két különbözö csapattal is BL-t nyert neve Ottmar Hitzfeld..Az hogy hellyel közzel a játékosainak sikerült megoldani a feladatot azt úgy nevezik jobb helyeken hogy taktikai fegyelem..Ugyanis a SPANYOL válogatottat csak ilyen játékkal lehetett megszorítani ha ne adj isten láttad, hogy hogyan is nyerték meg az EB-t..Azt még így is csak egy apró hajszál kelett ahhoz, hogy az amúgy kitünöen játszó Spanyolok NE egyenlítsenek ki gondolok Xabi Alonso kapufájára....Kb ennyit szerettem volna a felvilágosításodra elmondani és remélem a többi mérközést nyitott szemmel és megfelelö szakértelemmel is fogod nézni..
köszönöm Szíves türelmedet  
|
Láttam az Inter-Barca meccset is, az is kb. ennyire volt színvonalas játékélmény szempontjából. Nem is szerettem meg Mourinhot egy pillanatra sem. Igazad van, nem értek a focihoz, csak egy műkedvelő vagyok. És ez itt a kulcsszó: KEDVELŐ, de ebben nem látok semmi szépet vagy kedvelnivalót, hiába edzőlegenda és nagy taktikai fegyelem. Sajnálom, de az én szememben egy meccset végigbekkelő csapat nem érdemli meg a győzelmet. Ez nyílván nem zárja ki, hogy aki ilyen jól ért hozzá találjon benne valami lelkesítőt.
Maradonának igaza volt, a gólt nem megérdemelni kell, hanem belőni...
köszönöm a Szíves felvilágosítást, egy élmény volt
Kis kiegészítés az Interhez: Mourinhot, hiába vezeti győzelemre a Realt, ha ilyen játékképet produkál, két-három év után elküldik Spanyolországból. És ez nem az én véleményem, hanem a spanyol kollégáimé.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Last edited by tdomo; 06-18-2010 at 09:26..
|

06-18-2010, 11:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Láttam az Inter-Barca meccset is, az is kb. ennyire volt színvonalas játékélmény szempontjából. Nem is szerettem meg Mourinhot egy pillanatra sem. Igazad van, nem értek a focihoz, csak egy műkedvelő vagyok. És ez itt a kulcsszó: KEDVELŐ, de ebben nem látok semmi szépet vagy kedvelnivalót, hiába edzőlegenda és nagy taktikai fegyelem. Sajnálom, de az én szememben egy meccset végigbekkelő csapat nem érdemli meg a győzelmet. Ez nyílván nem zárja ki, hogy aki ilyen jól ért hozzá találjon benne valami lelkesítőt.
Maradonának igaza volt, a gólt nem megérdemelni kell, hanem belőni...
köszönöm a Szíves felvilágosítást, egy élmény volt
Kis kiegészítés az Interhez: Mourinhot, hiába vezeti győzelemre a Realt, ha ilyen játékképet produkál, két-három év után elküldik Spanyolországból. És ez nem az én véleményem, hanem a spanyol kollégáimé.
|
Hát az inter barca meccsel tényleg nem tudom mi volt a bajotok. az sztem amellett hogy nem volt egy gólzáporos meccs, igenis látványos volt. nekem nagyon bejött azon a meccsen, hogy ott aztán minden támadást kiprobáltak a katalánok. szélen felvezetve középre adni, keresztbe játszás, középen rövid passzokkal cselezni, felivelgetni. tényleg megmutatta a barca a támadás színe javát. gyönyörü cselek és betörések voltak, amig küzdöttek...
Amúgy meg sztem nem kéne szidni Mourinhot, én se szeretem a muksót, de ettől sztem jelenleg a világ 2-3.legjobb edzője Sir Alex és talán Capello után.
Azért neki az inter a 2.csapat amivel Bl-t nyer és a chelsea-vel is döntőig jutott, ahol csak 11-esekkel kaptak ki...
És sztem a real madrid kispadján nagyon is jó lesz. Ő talán az egyetlen olyan edző, akinek van akkora tisztelete és tekintélye a játékosok elött, hogy a nagy sztároknak is letudja törni a szarvát és összjátékra sarkalni őket,hogy tényleg világválogatottként játszanak, nem pedig úgy mint most, hogy sok sztár egy mezben, de gyakran nem mint csapat.
Maradonának meg tényleg igaza van.

06-18-2010, 11:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Hát az inter barca meccsel tényleg nem tudom mi volt a bajotok. az sztem amellett hogy nem volt egy gólzáporos meccs, igenis látványos volt. nekem nagyon bejött azon a meccsen, hogy ott aztán minden támadást kiprobáltak a katalánok. szélen felvezetve középre adni, keresztbe játszás, középen rövid passzokkal cselezni, felivelgetni. tényleg megmutatta a barca a támadás színe javát. gyönyörü cselek és betörések voltak, amig küzdöttek...
Amúgy meg sztem nem kéne szidni Mourinhot, én se szeretem a muksót, de ettől sztem jelenleg a világ 2-3.legjobb edzője Sir Alex és talán Capello után.
Azért neki az inter a 2.csapat amivel Bl-t nyer és a chelsea-vel is döntőig jutott, ahol csak 11-esekkel kaptak ki...
És sztem a real madrid kispadján nagyon is jó lesz. Ő talán az egyetlen olyan edző, akinek van akkora tisztelete és tekintélye a játékosok elött, hogy a nagy sztároknak is letudja törni a szarvát és összjátékra sarkalni őket,hogy tényleg világválogatottként játszanak, nem pedig úgy mint most, hogy sok sztár egy mezben, de gyakran nem mint csapat.
Maradonának meg tényleg igaza van.
|
Nem is a Barcával volt ott a baj! Mourinhot pedig nem szidtam, mert tényleg jó edző, nem ezzel az egy meccsel nyerte meg az Inter a Bl-t meg a bajnokságot. Csak ahogy írtam ez a minden áron megfojtjuk a másik játékát nekem annyira nem jön be, bár tagadhatatlan, hogy hatásos.
*Közben már itt a munkahelyen is erről megy a vita  *
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

06-18-2010, 12:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Nem is a Barcával volt ott a baj! Mourinhot pedig nem szidtam, mert tényleg jó edző, nem ezzel az egy meccsel nyerte meg az Inter a Bl-t meg a bajnokságot. Csak ahogy írtam ez a minden áron megfojtjuk a másik játékát nekem annyira nem jön be, bár tagadhatatlan, hogy hatásos.
*Közben már itt a munkahelyen is erről megy a vita  *
|

Ismerös a szitu Julius 12-ig Mindenképp még a csapból is a vuvzela meg a foci lesz a terítéken..
mindjárt jönnek a Kedvencek / NÉMETORSZÁG  / és nagyon nagyon remélem folytatják azt a focit amit az elsö meccsen mutattak..na jó nem kell 4 gól elég ha 2-0 -ra nyerünk csak nyerjünk... 
mondjuk azt is nagyon remélem mire a Francia csapat hazaér a repülövel Domenech már repül is mint a gyözelmi zászló...Egy ennyire béna szöv. kapitányt még nem hordott a hátán a föld....Ebböl a Francia csapatból sokkal jobb eredményt ki lehetne hozni egy normálisabb szöv kapitánnyal.. 
|

06-18-2010, 14:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:

Ismerös a szitu Julius 12-ig Mindenképp még a csapból is a vuvzela meg a foci lesz a terítéken..
mindjárt jönnek a Kedvencek / NÉMETORSZÁG  / és nagyon nagyon remélem folytatják azt a focit amit az elsö meccsen mutattak..na jó nem kell 4 gól elég ha 2-0 -ra nyerünk csak nyerjünk... 
mondjuk azt is nagyon remélem mire a Francia csapat hazaér a repülövel Domenech már repül is mint a gyözelmi zászló...Egy ennyire béna szöv. kapitányt még nem hordott a hátán a föld....Ebböl a Francia csapatból sokkal jobb eredményt ki lehetne hozni egy normálisabb szöv kapitánnyal.. 
|
én legalább 10 ilyen béna szövetségi kapitányt tudok mondani neked, és nem is túl messze földön munkálkodtak
Hát a németek meg csúnyán besültek, mostmár csak az argentinok,hollandok és a brazilok 100%-osak a nagyok közül.

06-18-2010, 16:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
én legalább 10 ilyen béna szövetségi kapitányt tudok mondani neked, és nem is túl messze földön munkálkodtak
Hát a németek meg csúnyán besültek, mostmár csak az argentinok,hollandok és a brazilok 100%-osak a nagyok közül.
|
No igen nem szokásom a játékvezetéssel foglalkozni így most sem teszem Klose egy marha volt láthatta, hogy milyen felfogásban vezeti ezt a meccset figyelhetett volna..De ennek ellenére még Poldi lábában volt az egyenlítés 
De el kell ismerni ma mentálisan a német játékosok nem voltak toppon Föleg Klose és Podolski ...Azért hiába jó a kondijuk több mint egy félidön át emberhátrányban fociztak potosabban 60-65 percet ha jól emlékszem...A legnagyobb baj hogy Jogi Löw is szerintem rosszkor cserélt ugyanis lendületben voltunk támadtunk is meg miegymás és a cserék meg nem voltak kellöen felpörögve ebben a szituációban, és nem tudtak hozzátenni a mai játékhoz..De mindezek ellenére azért ÉN megdicsérném a Németeket mert az emberhátrány ellenére is simán hozhattuk volna X-re a meccset....
Most egy kicsit jobba odafigyelnek Ghana ellen és nem lesz itt semmi baj
Azért az is elgondolkodtatü, hogy a szerb fejekben sincs valami rendben ez már a harmadik olyan eset volt ahol tök feleslegesen szabálytalankodtak / most Vidic kezezésére gondolok, meg a 11-esre / és majdnem elmegy ezen a meccs..mentálisan nagyon nincsenek itt a szerbek, most igen nagy szerencséjük volt.....
Mondjuk nem örülök ennek, hogy nyertek, de izgalmas meccs volt még ha majdnem belevágtam otthon a Tv-ben a vizespalackot a kihagyott 11-es után.. 
|

06-22-2010, 17:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
8 éves vicc, lehet cserélgetni benne a neveket:
Zidane a szégyenletes VB szereplés után otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt, álruhában kimerészkedik, szerzetesnek öltözik. Az első szembejövő, egy öreg néni rögtön ráköszön:
- Szia Zizu!
Becsinál ijedtében, pánikszerűen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy dönt, lefürdik, átöltözik. Szakállat vesz fel, lepedőt, és mint emír, kisurran megint az utcára. A néni még mindig ott álldogál, megint ráköszön.
- Szia Zizu!
Zizu összefossa magát. Hazamegy, megint lefürdik és átöltözik, ezúttal már ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába beöltözik, zoknikat dug a cicijei elé, és egy ridiküllel a kezében, mint transzvesztita megint kilibben az utcára.
Néni már messziről integet.
- Szia Zizu!
Végső elkeseredésében nővé operáltatja magát. Miután felépül, ismét elindul sétálni. A néni meglátja s rögtön ráköszön.
- Szia Zizu!
- Elnézést, hogy a csudába ismer fel állandóan?
- Pssszt! Én vagyok az, Barthez!
|
|

06-22-2010, 17:18
|
 |
Member
|
|
|
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|