|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Kreatív sarok :) A különböző kreatív témák helye. :) |

01-04-2009, 09:15
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Nagyon szépek ezek a helyek. Van arra valami turista utvonal is? Csak elvinném ilyen szép helyre a barátnőmet sétálni 
|

01-04-2009, 09:23
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Nagyon szépek ezek a helyek. Van arra valami turista utvonal is? Csak elvinném ilyen szép helyre a barátnőmet sétálni 
|
A budai hegységben szinte csak turistautak vannak, ott nagyon nem tudsz tiltott helyre keveredni.
Most konkrétan erre mentünk: Hűvösvölgy  Nyéki-hegy  Vadaskerti-hegy  Határ-nyereg  Hármashatár-hegy  Fenyőgyöngye  Árpád kilátó  Apáthy-szikla  Ördög-árok  Széher út  Kuruclesi út  Budakeszi út  Tündér-hegy oldala  Szépjuhászné  Nagy-Hárs-hegy  Nagy-rét  Hűvösvölgy
Egy kis sétához jó kiindulópont lehet Hűvösvölgy, könnyen megközelíthető. A Gyermekvasút állomásaitól is el lehet szép helyekre jutni könnyen, akár Szépjuhászné, akár János-hegy (ez megtévesztő név, sokan azt hiszik, hogy ez fent van a hegyen, de nem, innen mászni kell, ha a kilátóhoz akarsz jutni), de megáll a Vadasparknál is. Normafától is el lehet indulni szép helyekre, onnan is vannak szép kilátások. A Hármashatár-hegy környéke is szép, vannak régi bunkerek is fent, amiket meg lehetnézni. Picit nehezebben megközelíthető a Virágos-nyereg, de szép, és ott van kicsit távolabb egy kápolna a puszta közepén, azt mindenképp érdemes megnézni. Szóval van sok szép hely a budai hegyekben. Ha kicsit messzebb akarsz menni, akkor tudom ajánlani még mindig a budai hegységet, de a biatorbányi részt. A pirossal jelzett turistaút egy kört ír le, olyan 25km hosszan. Vannak benne húzós részek, ahol sokat kell mászni, de a kilátás kárpótol mindenért. Nagyon szép helyekre visz el, amik szerintem sokkal szebbek, mint a budai hegység többi része. (Szervezett keretek között előreláthatólag március 22-én lesz itt túra, akkor van nevezés is, de cserébe kapsz útközben egy kis ellátást, meg a végén szép emléklapot. A tömeg miatt talán kevésbé romantikus.)
|

01-04-2009, 09:54
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Koszi szepen, ezt le is mentem  Az egyetlen gond az, hogy a képeken mindegyiken ugyanaz az van: egy kéz.
Szerintem még a túra előtt elmegyünk erre a kis sétatúrára 
|

01-04-2009, 09:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Az egyetlen gond az, hogy a képeken mindegyiken ugyanaz az van: egy kéz.
|
Az egy mutató kéz, hogy onnan oda.  Semmi jelentősége nincs, csak a szöveges útvonal a lényeg, a "kezek" a másolás közben jöttek át. 
|

01-13-2009, 10:53
|
Administrator
|
|
|
|
Pár kép a szogriadós hétvégéről:
ELőször pár madáretető... Ez nagyon aranyos volt, az egész kert tele volt mindenféle luxusvillákkal a madarak számára.
Aztán patak... Kicsit be van fagyva.  -10 fokban indultunk, sokkal melegebb nem lett a nap folyamán...
És végül egy kis tájkép-részlet:

|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

01-15-2009, 19:43
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
|
The Following 7 Users Say Thank You to Debilke For This Useful Post:
|
|

01-15-2009, 19:51
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Csak gratulálni tudok. Én kereken 500 hónapos vagyok, és mai napig nem sikerült nálam ezt megoldani  )
|
The Following User Says Thank You to Tsyl For This Useful Post:
|
|

01-15-2009, 20:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Utánpótlás az úszoknak vagy micsoda?Am tényleg tök furi, hogy kis gyerek hogy bírja a víz alatt 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

01-15-2009, 21:09
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Utánpótlás az úszoknak vagy micsoda?Am tényleg tök furi, hogy kis gyerek hogy bírja a víz alatt 
|
a képen is látszik, hogy nincs ellenére a merülés  2 hónapos kora óta úszik, szereti a vizet, a mai napig a Balatonban is többet van a víz alatt mint felette  már 4 éves elmúlt, és az úszásnak köszönhetően, bivaly erős az immunrendszere 
|
The Following User Says Thank You to Debilke For This Useful Post:
|
|

01-15-2009, 21:57
|
Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
|
még hogy fúrcsa?nyitva van a szája... ennél furcsábbat még nem láttam^^
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|