|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Változzon-e az ipari tekercs funkciója?
|
Igen
|

|
76 |
92.68% |
Nem
|

|
6 |
7.32% |

03-05-2007, 10:42
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga
(((áá!ez most mire rakció? melyik ötletemre? csak mert nem vetettem fel semmit, csak azt írtam, hogy ne mondj butaságokat, meg ne vitatkozz saját magaddal, ha te írtad, h milyen butaság az, h csak pénzttárolni lehet egy tekiben...nah mindegy, nem kell feltétlenülreagálni, ha nincs mit ok? (pl ha ua mondod amit én, vagy én mondom azt amit te, akkor nem kell pl vitatkozni)kösz.)))
|
nem kellene kiforganti az ember szavait.
Be kellene idézned ahol én azt mondom butaság tekercsben pénzttárolni!!!
szeretném látni...

03-05-2007, 11:47
|
Member
|
|
|
|
Huha félelmetes milyen javaslatok kapnak támogatást..
Az ipari teki segítségével lehessen többet kéepzni? :O
Ráadásul még a 1/2x-eset támogatják ,mert h a gnóm így meg úgy? :O
Nem támogatom ezt a fajta modosítását az ipari tekinek.
(Sztem Ati meg pláne nem  ))- hála istennek)
gondoljátok már át mennyire modosítaná ez a játékot
Márpedig drasztikus modosítások a hod-tól távol állnak ez Ati politikája is!
Tehát vmi másfelé kellene a gondolkodni...
pl: kovácsmühely hatékonyságát növelhetné...

03-05-2007, 14:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
|
nekem ez teccik  most komolyan csillagászati fegyver árak vannak, néhány helyen, és nah sokan arra hitvakoynak, eggyes javaslatoknál, h ez is meg amaz is szinesiti a játékban előforduló taktikákat, namármost ha jobban megérné kovácsot tartani, ez is az orszaág épitési taktikák fontos rézsévé válhatna  és már egyből az ios gondolkodó h na akkor élezünk vagy egy fokon önellátóvá tesszük az orit 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

03-05-2007, 16:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Tehát vmi másfelé kellene a gondolkodni...
|
ez is egy jó ötlet, aztán majd lehet választani
amúgy a katiképzés növelése jobbára annyiban módosítaná csak a játékot, hogy lejjebb mennének a katiárak, hamarabb lehetne töltődni, többet lehetne fokozással ütni
a fedezés sem nőne meg olyan drasztikusan. mert az nagyobb hekiken már így is közelít a lehetetlenhez
habár így utólag belegondolva, mindez a fegyverszükségletet növelné meg egy csöppet
de ha már írsz valamit, hogy drasztikus változást okozna, legalább indokold meg, hogy hogyan, és miért
Last edited by Andrew; 03-05-2007 at 16:26..
|

03-05-2007, 19:53
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
A drágakőbánya funkciója is kicsit módosítva lett, mivel semmi értelme nem volt a játékban.
ilyen szemszögből nézve, valószínű az ipari-gazdasági tekire is ki lehet valami jó ötletet találni, sajna nekem most nincs....
de támogatom !
|

03-05-2007, 23:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ez is egy jó ötlet, aztán majd lehet választani
amúgy a katiképzés növelése jobbára annyiban módosítaná csak a játékot, hogy lejjebb mennének a katiárak, hamarabb lehetne töltődni, többet lehetne fokozással ütni
a fedezés sem nőne meg olyan drasztikusan. mert az nagyobb hekiken már így is közelít a lehetetlenhez
habár így utólag belegondolva, mindez a fegyverszükségletet növelné meg egy csöppet
de ha már írsz valamit, hogy drasztikus változást okozna, legalább indokold meg, hogy hogyan, és miért
|
Azért azt ismerd el, hogy ha egy csoportban átlag 40%-kal megugrik a katitermelés, az drasztikus változást jelentene. Ezen nagyon sokat szerintem felesleges magyarázni...
|

03-06-2007, 08:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
Bevallom nem akartam belemenni, ezekbe a körökbe, hogy mért.
Mi lenne ,ha így meg úgy, ez meg az lenne, mindenki csak jósólgat...
A különbség hogy van amelyik közelebb áll a valósághoz.
Tehát, számomra egyértelmű , mit idézne ez elő, és ha megvan a tapasztalatod(uk), akkor anélkül h hosszú sorokon át veséznénk ,átgondolják magukba, és belátják.... de már pár dolgot írtak is ezzel kapcsolatba..

03-06-2007, 10:12
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azért azt ismerd el, hogy ha egy csoportban átlag 40%-kal megugrik a katitermelés, az drasztikus változást jelentene. Ezen nagyon sokat szerintem felesleges magyarázni...
|
Szerinted a kereslet nem ugrana meg vele egyutt?
|

03-06-2007, 10:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Szerinted a kereslet nem ugrana meg vele egyutt?
|
sztem a barakkjaimba annyi fér mint most  ( ez lehet kicsit hullásan hangzott:P)

03-06-2007, 18:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
kovácsmühely hatékonyságát növelhetné...
|
Sztm LotR fején találta evvel a szöget, de alaposan. Mintha erre született volna az ipari teki, csak vmi tévedés volt és a képzési költséget társították hozzá.
Mert ugye, lássuk be hogy az "ipar" szóhoz a képzésnek vajmi kevés köze van.. Kivéve ha mondjuk ipari tanulókról lenne szó. 
Törpe tekibónusza is nagyon jól passzolna ehhez a változáshoz, ahogy azt vki már megjegyezte.
Ha attól kell tartanunk, hogy a fegyver ára a változás miatt lecsökkenne, és ez mégse lenne olyan jó pont a törpéknek, akkor termelhetne a műhely három fegyver helyett kettőt, és akkor az összfegyvertermelés kb ugyanannyi maradna. Az teki meg elfoglalhatná az őt megillető helyet végre, és nem bukkanna föl időről időre ez a kérdés.
Szavazásnál nem akarom az képzési % növekedését támogatni, így tartózkodok. Úgy gondolom érezhetően változtatná a játékot.
Gazdasági tekit pedig igenis megéri tartani. Legalábbis mikor 1k alatt van az ára, meggondolandó. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|