|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: (Előbb az üzeneteket olvasd!) Legyen-e kihagyható az A?
|
Igen.
|
|
4 |
19.05% |
Nem.
|
|
10 |
47.62% |
Igen, de ha felmegyek, akkor is csak 30%-ot kelljen teljesíteni.
|
|
7 |
33.33% |
12-05-2006, 17:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Ati: a további félreértések elkerülése és az egyértelmű érthetőség érdekében talán célszerű lenne magyarázatot / kiegészítést fűzni a szavazásnál az "Igen", ill. a "Nem" gombhoz.
12-05-2006, 17:17
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
:-)
[quote=Smooth Scroller;50982]akkor most elszurtam...?
/QUOTE]
el, de én is igy jártam
|
12-05-2006, 17:18
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Tiszta sor, azt hiszem. De azt még nem fogtam fel (bocs), hogy ezt minden körben hasonló feltételekkel lehetne megtenni, vagy szigorodna?
|
Minden csoportban a nehezített feltételeket (22%, 15%, ... top1) kell teljesítened, kivéve az A-t, ahol elég a 30%. De dönthetsz úgy, hogy nem mész fel az A-ba, akkor 2x kell körbemenned 5-2. szinteken, mindenhol a nehezített feltételeknek megfelelni (22%, 15%, ... top1). Ez a 3-as javaslat.
Az 1-es javaslat az, hogy legyen kihagyható az A, de ha felmész, akkor ott is a megfelelő nehezítéssel kell teljesítened (22%, 15%, ... top1).
Az 1-es és a 3-as között tehát az különbség, hogy az A-ban *HA FELMÉSZ*, akkor milyen feltételt kell teljesítened.
A 2-es javaslat szerint mindenképp fel kell menned az A-ba, de csak 30%-ot kell teljesítened, akkor is, ha többszemélyiségű országod van. Ez esetben B-ből csak akkor fordulhatsz, ha az A-ban van országod, ami megfelel.
|
12-05-2006, 17:18
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Ati: a további félreértések elkerülése és az egyértelmű érthetőség érdekében talán célszerű lenne magyarázatot / kiegészítést fűzni a szavazásnál az "Igen", ill. a "Nem" gombhoz.
|
jah gyengébbek kedvéért
|
12-05-2006, 17:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
|
A topicnyitó beírásomban hosszú és részletes magyarázat van arról, hogy melyik mit jelent. A szavazásnál sajnos korlátozott a hely, nem gondoltam, hogy az "olvasd előbb el az üzeneteket" kérést a többség csak poénnak veszi...
|
12-05-2006, 17:21
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Minden csoportban a nehezített feltételeket (22%, 15%, ... top1) kell teljesítened, kivéve az A-t, ahol elég a 30%. De dönthetsz úgy, hogy nem mész fel az A-ba, akkor 2x kell körbemenned 5-2. szinteken, mindenhol a nehezített feltételeknek megfelelni (22%, 15%, ... top1). Ez a 3-as javaslat.
Az 1-es javaslat az, hogy legyen kihagyható az A, de ha felmész, akkor ott is a megfelelő nehezítéssel kell teljesítened (22%, 15%, ... top1).
Az 1-es és a 3-as között tehát az különbség, hogy az A-ban *HA FELMÉSZ*, akkor milyen feltételt kell teljesítened.
A 2-es javaslat szerint mindenképp fel kell menned az A-ba, de csak 30%-ot kell teljesítened, akkor is, ha többszemélyiségű országod van. Ez esetben B-ből csak akkor fordulhatsz, ha az A-ban van országod, ami megfelel.
|
Köszi. Akkor jól értettem, és aszerint szavaztam, úgyhogy tartom amit kattintottam
|
12-05-2006, 17:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A topicnyitó beírásomban hosszú és részletes magyarázat van arról, hogy melyik mit jelent. A szavazásnál sajnos korlátozott a hely, nem gondoltam, hogy az "olvasd előbb el az üzeneteket" kérést a többség csak poénnak veszi...
|
a licensz szerződést se olvasom el végig bocs
|
12-05-2006, 17:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by zaff
|
Gratuláloik, igazán értékes és értékelhető szavazatok születnek így.
Oké gyerekek, a szavazást lezárom, ennek semmi értelme. Majd eldöntöm egyedül, és közlöm, hogy mi a végeredmény.
|
12-05-2006, 17:25
|
Junior Member
|
|
|
|
végre
Quote:
Originally Posted by Ati
Gratuláloik, igazán értékes és értékelhető szavazatok születnek így.
Oké gyerekek, a szavazást lezárom, ennek semmi értelme. Majd eldöntöm egyedül, és közlöm, hogy mi a végeredmény.
|
- ezt akartam irni ugyis csak körbe forgunk - már az előzőn is csak ismétlések voltak
|
12-05-2006, 17:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by zaff
|
Köszi, így kell komolytalannát tenni egy megbeszélést. Ne felejtes el majd a belső fórumon panaszkodni, amint változások lesznek
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|