|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
|
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa)
|

|
44 |
78.57% |
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van)
|

|
12 |
21.43% |
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont.
|

|
4 |
7.14% |

11-30-2006, 17:21
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
..... ez par posttal ezelott mar egyszer el volt meselve, ugyanigy. olvass vissza!
|
igen tom...
Mióta megvan ez a topic kezdettől fogva írok bele.
És ezt h az A-ban mi a helyzet már én is említettem korábban is.
Attól még ez valós probléma és azok után amit te írtál a lentebbi szövi példára úgy godoltam ez így teljes.
Ismerve a fórumozókat úgysem olvassák vissza.
...de azért javítom, h ez már egy korábbi gondolat ismétlése...
|

11-30-2006, 18:25
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
az a baj, hogy a dolgot ti csak az egyik fél szemével nézitek. pedig az a szemét "ellenség" is egy játékos. miért kell mindenképpen teljesen tönkretenni az illetőt, ha merészel foglalni a tolistól?
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezzel speciel én sem értek egyet. A fedezés rohadt drága lett, az hagyján, de he emellett ütni is sokkal nehezebb, akkor mit csináljon a szerencsétlen, aki haladni szeretne?
|
ne feledd, hogy az a szerencsétlen is haladni szeretne, akit 10 sereggel ütsz be...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

11-30-2006, 18:36
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Az ok, hogy haladni szeretne, de akkor ne üssön olyan orit, akiről tudja, hogy keményen visszaüt.
De nem is 10 sereg, hanem már kettőből az egyik pattan, mert az már alulról megy
Éppen most történt velem ...

11-30-2006, 18:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
az a baj, hogy a dolgot ti csak az egyik fél szemével nézitek. pedig az a szemét "ellenség" is egy játékos. miért kell mindenképpen teljesen tönkretenni az illetőt, ha merészel foglalni a tolistól?
ne feledd, hogy az a szerencsétlen is haladni szeretne, akit 10 sereggel ütsz be...
|
Egészségére. Haladjon ő is, de ne legyen az, hogy én és a barátaim megszervezünk egy szövit, és egy mf teljesen szétvág minket röhögve, mert épp úgy van kedve. Beveri a tolist, ha hazakísérjük, a tolis le, egy hadis nagyon fel, kettő kicsit fel, a támadó meg a tolis mellé érkezik. HA csak egy ori veri be a támadót, az nagyon elugrik a két másik haditól, és még sokkal jobban a leeső tolistól.
Most mindenki tudja, hogy a szövi erősebb mint az mf. Ennek egy scapásra vége lenne, az mf simán jobban haladhatna egy szövinél, mert azok nem nagyon árthatnak neki. Ennyit ne érjen egy mf haladása. HA megtámad egy szövit, és azok elég szervezettek ahhoz, hogy vész esetén mind géphez gyűljenek, akkor az mf igenis szívja meg!
|

11-30-2006, 18:51
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
csunyabogar: "az a baj, hogy a dolgot ti csak az egyik fél szemével nézitek. pedig az a szemét "ellenség" is egy játékos."
Ezért írtam azt a megszólalásaim végére h ezzel az mf-ek járnak jól és valszeg ők képezik a többséget ha már egyszer ebbe az irányba ment el a játék.
Ez viszont legyengíti a szöviket és kevéssé lesz élvezetes maga a szövi.
Ami nekem fáj és még egy pár embernek, de ezek szerint mi vagyunk a kisebbség h emiatt a jól szervezett szövik járnak a legrosszabbul.
Olvass vissza.
|

11-30-2006, 18:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
|
Hát lehet, hogy nem lesz népszerű ez a véleményem, de akit egy szövetség, vagy 2-3 hadis 10 sereggel be tud verni az ne felfelé, hanem lefelé haladjon.
Ez egy stratégiai játék, amiben nem lehet cél a gyengébb teljesítményt produkálók védelme a jobb teljesítményt nyújtókkal szemben.
Az ilyen játékosnak még tanulnia fejlődnie kell.
Kaszparov sem adna nekem 3 lépés, vagy 2 bástya előnyt ha sakkoznánk, mert nem az a sakk célja, hogy nekem esélyem legyen egy nemzetközi nagymester ellen.
|

11-30-2006, 19:01
|
Member
|
|
|
|
ki mondta, ha kísérsz, akkor foglalni kell? mi az, hogy egy mf hazavág egy teljes szövit egyetlen foglalással? ne már.
egyébként az mf ori akkor is kap 10 sereget, ha észreveszi 1 szövi, hogy éppen megtámadott valakit.
and conscience
you fool."
|

11-30-2006, 19:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Hát lehet, hogy nem lesz népszerű ez a véleményem, de akit egy szövetség, vagy 2-3 hadis 10 sereggel be tud verni az ne felfelé, hanem lefelé haladjon.
|
ha ő is akar haladni, akkor annyi kockázatott kell vállalnia, hogy megtámad valakit. és mondjuk annyi védelme marad, hogy nem 10 sereggel kísérik (vagy egyszerűen ütik - abban az esetben ha észrevették, hogy nincsenek otthon az elitek/lovasok), hanem 5-tel. szóval szó sincs arról, hogy gyengébb az illető.
and conscience
you fool."
|

11-30-2006, 19:15
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
eddig nem tudhattad biztosan, hogy a második sereged hogy üt be, most meg biztosan tudod. ez nem logikusabb? 
|
Az is logikus lenne, ha tudnám, hogy mindenképpen alulról üt be
Ezzel, szerintem megint, a varis, és a tolis lett erősítve. Leütök tőle nagynehezen pár hekit, erre ő pár körrel lentebbről, csak röhög rajtam, és unásig írtja a katonáim. Én meg erölködhetek, a tornyos íj ellen...
Last edited by Kubbi; 11-30-2006 at 19:37..
|

11-30-2006, 21:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem se jó ötlet, az egyszerre beérő seregek azok ugyan úgy üssenek be, aki alulról az, alulról aki felülről a felülről. Ja és én legtöbbször mf vagyok és nekem se jó itt a vélemények többségével szemben. mert ha eddig kitámadtam és észrevették, akkor se fért be hozzám 10 sereg max 2, ha nagyon erős volt a szövi (3hadi 1 hadivari) akkor talán 3-om . De ha ügyesen mentem és nem szúrták ki, vagy kiszúrtam egy szövi háborút és be vertem alulról 2-3 sereggel akkor jó eséllyel ugrottam akkorát, hogy már nem volt érdemes rám jönni vagy a szövi háború miatt nem tudtak mert elvoltak foglalva súlyosabb problémákkal. Most viszont ha kel egy kis föld hogy helyezkedjenek simán, ott ragadok az orruk előtt.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|