|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-27-2006, 19:25
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Már bocs Cassandra de neked nem mindegy, hogy mennyit akarok feltenni és miből? Mi köze ennek a kérdésemhez? Ha licitálsz valamire nem szeretnéd tudni, hogy kivel versenyzel?
Ati Te meg nagyon jól tudod az emailomból, hogy ki vagyok...
Egy régi sorszámomat próbáltam megszerezni és nem hinném, hogy lenne egy ember akinek megér 5000 vip kört egy tök jellegtelen szám, mégis 3x rámlicitált
De kiszálltam 72 óra és megtudom ki volt 
|

12-27-2006, 19:30
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by kérdés
Egy régi sorszámomat próbáltam megszerezni és nem hinném, hogy lenne egy ember akinek megér 5000 vip kört egy tök jellegtelen szám, mégis 3x rámlicitált
|
No most már megnéztem, de fogalmam sincs, hogy ki vagy. Az országodat látom, hogy melyik, szerintem ilyen REGISZTRÁLT sorszámmal pláne nem kéne azt feltételezni, hogy itt a háttérben ilyen összeesküvések mennek.
|

12-27-2006, 19:32
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Már bocs Cassandra de neked nem mindegy, hogy mennyit akarok feltenni és miből? Mi köze ennek a kérdésemhez? Ha licitálsz valamire nem szeretnéd tudni, hogy kivel versenyzel?
|
Nekem olymindegy, csak nem értem (Sajnos rossz tulajdonságaim egyike, hogy meg szeretném érteni az embereket.)... de én akkor itt abba is hagyom.
És, ha licitálnék, nem érdekelne, hidd el.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

01-02-2007, 15:59
|
Administrator
|
|
|
|
Jó sokan ismét új sorszámot kaptak, nekik gratulálok!
Ne feledjétek, hogy új sorszámot árverésre kérni csak január 8-áig lehet.
|

01-02-2007, 16:05
|
Administrator
|
|
|
|
Itt kérném azokat, akik olyan sorszámmal nyertek, ami már nincs, hogy jelentkezzenek, ha nem az árverés legvégén szeretnék csak megkapni a sorszámaikat. Ki tudja mikor lesz a vége, van itt pár szám, amikért elég nagy a verseny. 
|

01-02-2007, 20:06
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Nem értem mi a problémád, ha elkezdesz licitálni akkor vedd tudomásul, hogy más is licitálhat a sorszámra, nem ez az első licit mindig így ment. Egyébként, nem minden árverés nyílvános sőt a nagyoknál közvetítők licitálnak direkt eltitkolva a vevő kilétét.
És hogy ellentmondjak neked. én 5 jegyű teljesen érdektelen számra (régi orim sorszámára licitáltam). Senki sem licitált rám 8000 körért vittem el.
Ezt külön köszönöm mindenkinek, De én felkészültem arra, hogy lesz esetleg 1-2 gonoszka de nem volt. Erre ilyen esetbe fel kell készülni, és el kell döntened, hogy mi az a határ ami megéri neked.
|

01-02-2007, 20:07
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
|

01-03-2007, 11:50
|
Guest
|
|
|
|
És hogy ellentmondjak neked. én 5 jegyű teljesen érdektelen számra (régi orim sorszámára licitáltam). Senki sem licitált rám 8000 körért vittem el.
Ezt külön köszönöm mindenkinek, De én felkészültem arra, hogy lesz esetleg 1-2 gonoszka de nem volt. Erre ilyen esetbe fel kell készülni, és el kell döntened, hogy mi az a határ ami megéri neked.[/quote]
evvel nem ellent mondasz nekem, pont ezt nem értettem, hogy 4x rálicitáltak egy jellegtelen számra...
ha valaki 5k vip kört áldoz akkor már valami normális számra licitál nem egy jellegtelenre...
|

01-03-2007, 11:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Ha licitálsz valamire nem szeretnéd tudni, hogy kivel versenyzel?
|
Ha, tegyük fel, elmész egy valódi árverésre, akkor mindenkinek bemutatkozol, és mindenkiről tudod, ki az? Vagy ha bármilyen Internetes árverésre benevezel, elvárod, hogy mindenki tudja mindenkiről hogy kicsoda?
|

01-03-2007, 13:27
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ha, tegyük fel, elmész egy valódi árverésre, akkor mindenkinek bemutatkozol, és mindenkiről tudod, ki az? Vagy ha bármilyen Internetes árverésre benevezel, elvárod, hogy mindenki tudja mindenkiről hogy kicsoda?
|
Ne tegyünk fel olyat aminek semmi köze a témához 
Az internetes árveréseken ott van, hogy kié az utolsó licit 
ennyi unatkozó embert...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|