|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Jó az ember toli?
|
igen
|
|
66 |
68.04% |
nem
|
|
31 |
31.96% |
11-14-2007, 11:40
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Olyan nincs, hogy mindenre jó ori... mindig jön valaki aki éppen valamiben jobb. Az átlagot kell legyőzni először, a többiekkel meg jóban lenni :P
|
06-14-2010, 16:51
|
Junior Member
|
|
Longevity: 76%
|
|
Quote:
Originally Posted by Isti
hello!
először is szerintetek az amber jó tolinak?
ha igen akkor kéne egy jó éplista 400 hekire.
előre is kösz
|
az ember a fél-elf után a legjobb tolis
|
09-07-2010, 16:51
|
|
Member
|
|
Longevity: 76%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem jó az ember tolis. Főleg ha én meg óriás hadis vagyok...
Bocsi az offért, de ez nagyon jött
|
Hát ez LoL
|
09-07-2010, 21:57
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Honnan kerülnek elő ilyen topicok...
Egyébként annyi a bajom az ilyen 20-30% kocsmás ember tolvajjal, hogy én meg 40% kocsmás félelffel vagyok.
Hm...
Nem is olyan nagy baj ez.
|
10-19-2012, 07:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 64%
|
|
:)
kerdesem lenne.
ez igy megfelelo es helyallo?
3/G -ben menyire allna meg a helyet? Persze kicsit atalakitva tudos gazdalkodo szemekkel.
Kicsit mar kiestem a dolgokbol ezert erdeklodnek
valakinek valami velemnye?
Aktivitas megvan :P de tanyafeeet nem akarnek mert tudtommal iszonyat arak vannak a gabonar
(a dragakobanyaim csak hobby benne )
gombok:
http://kepfeltoltes.hu/121019/13_www...toltes.hu_.jpg
Tanacsado:
http://kepfeltoltes.hu/121019/12_www...toltes.hu_.jpg
|
10-19-2012, 10:25
|
Member
|
|
Longevity: 70%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dope
|
Hát, nem.
Tekintve, hogy boldog-boldogtalan meggömböz, én pénzt sem mernék tartani az országban(Ha szöviben leszel akkor inkább tartsd a pénzed valaki másnál...). A drágakőbánya tartás jó hobby, de inkább keress másikat. A bankokat is bonthatod. Az eliteket is el kéne felejteni. Helyettük torony, meg ismételten torony. Na meg mindenképp keress egy szövit. MF-ként az ember potenciális zsákmányállat.
|
10-19-2012, 11:34
|
Junior Member
|
|
Longevity: 64%
|
|
esteleg Eplistat tudnal adni? :/
es valami iranyt ?
...kicsit ki abrantitottal :/ mert MF-kent keszulok tovabra is, de akkor muszaj leszek fajt valtani
|
10-19-2012, 12:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dope
esteleg Eplistat tudnal adni? :/
es valami iranyt ?
...kicsit ki abrantitottal :/ mert MF-kent keszulok tovabra is, de akkor muszaj leszek fajt valtani
|
Embernek nem igazán tudnék éplistát adni, MF-ként végképp...Bárhogyan nézem, életképtelen sajnos. Könnyen kiszúrnak, és még annál is könnyebben vernek be.
Persze egy próbát lehet, hogy megér, ha szereted a kihívásokat.
Amennyiben újrán gondolkozol én a gnómot ajánlom. MF-nek az a legjobb. Meg lehet csinálni azt, hogy le tudja lopni a környék 80%-át,úgy, hogy eközben pedig még hiénázni is tud. Szóval a lopkodás/haszonszerzés élménye megmarad, de legalább meg is tudja védeni magát ideig-óráig. (Na meg sokkal olcsóbb hiénázva haladni, mint felfedezni, ami ekkora hekin már elég nagy költség. Ráadásul a gnóm önellátó, így az etetését sem kell folyamatosan finanszírozni.)
|
10-19-2012, 22:05
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by RastArtist
Embernek nem igazán tudnék éplistát adni, MF-ként végképp...Bárhogyan nézem, életképtelen sajnos. Könnyen kiszúrnak, és még annál is könnyebben vernek be.
Persze egy próbát lehet, hogy megér, ha szereted a kihívásokat.
Amennyiben újrán gondolkozol én a gnómot ajánlom. MF-nek az a legjobb. Meg lehet csinálni azt, hogy le tudja lopni a környék 80%-át,úgy, hogy eközben pedig még hiénázni is tud. Szóval a lopkodás/haszonszerzés élménye megmarad, de legalább meg is tudja védeni magát ideig-óráig. (Na meg sokkal olcsóbb hiénázva haladni, mint felfedezni, ami ekkora hekin már elég nagy költség. Ráadásul a gnóm önellátó, így az etetését sem kell folyamatosan finanszírozni.)
|
hiénázni minek? szerintem egy mf ne szerezzen magának feleslegesen ellenségeket
(legalábbis, ha engem, vagy szövimet hiénázna egy mf vagy szövitag, én tuti sokszorosan leverném róla..)
Abban egyetértünk, hogy mf-nek gnóm az egyik legjobb. Legnagyobb előnye, hogy úgy tudod alakítani, ahogy a körülmények megkövetelik..
10-19-2012, 22:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
hiénázni minek? szerintem egy mf ne szerezzen magának feleslegesen ellenségeket
(legalábbis, ha engem, vagy szövimet hiénázna egy mf vagy szövitag, én tuti sokszorosan leverném róla..)
Abban egyetértünk, hogy mf-nek gnóm az egyik legjobb. Legnagyobb előnye, hogy úgy tudod alakítani, ahogy a körülmények megkövetelik..
|
Nyilván nem úgy gondoltam, hogy keverje maga körül a 'bajt'. Hanem ha fölötte háborúzik 2 szövetség, akkor ott tud csipegetni. Egy háború közepén általában nem tudnak foglalkozni az ilyenekkel. Na meg más MF-eket is nyugodtan le tud így vadászni.
U.i.:Egyébként ha vagy elég bátor Dope, akkor akár törpicsek is lehetsz. Ekkora hektáron már nem okoznak nagy gondot a tolvajok, és ezt a fajt is lehet variálni bőven. Bár a törpéhez jóval több aktivitás szükségeltetik.
(Viszont több hasznot is hoz, mint egy tolvaj, és kevesebb jóakarót szerzel vele.)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|