|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
09-07-2007, 16:12
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
főleg ha alattam van mi ?
|
Izé! akkor oda kell képezni! Vagy mi a fokozas ellentete...
09-07-2007, 21:33
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Ez szintén elítélendő dolog.Nem addig kell rengetni meg tolizni egy orit amíg egy másik gyenge elfuserált ori befér rajta.Láttam olyat hogy egy srác kb 8 mészáron volt túl úgy hogy semmit sem ártott a mészárlóinak.megkérdeztem az érintettektől miértis bántják ennyire csinált valamit talán?(óriás hadis ha támad krónikában láttam volna).Azt írta a tag hogy nem de a varinak is ütni kéne ezért még vagy 6 mészárt fog kapni a srác.Nem addig kell mészárolni valakit amíg a satnya vari beüti a 2X 1000 íjászával.Aki varinak áll fedezzen csak szépen és ne ilyen szemétséggel menjen előre!Az új szabályok szerint ez a 4 mészárlós ori valszín anarchban lenne már.Lehet olyan orit építeni ami MINDENEN átmegy.Azoksem igazán gondoltak bele talán milesz a másik oricval mután be hekizték!Annyi cucca maradt csak hogy bárki kitekizte és leütötte.
Magyarul teljsen jogos ha ilyesmiért anarch jár más játékának tönkretétele címén...
|
Szerintem ez egyíáltalán nem elitélendő dolog, a tolis elfünket máshogy nem tudtuk volna feljebb vinni, az orija nem elfuserált ori volt, hanem egy szépen kiépített, atombunki tolis elf, azért volt mellete 2 ork, hogy felpuhítsa a terepet, szerintem ez teljesen természetes
|
09-07-2007, 21:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
Szerintem ez egyíáltalán nem elitélendő dolog, a tolis elfünket máshogy nem tudtuk volna feljebb vinni, az orija nem elfuserált ori volt, hanem egy szépen kiépített, atombunki tolis elf, azért volt mellete 2 ork, hogy felpuhítsa a terepet, szerintem ez teljesen természetes
|
Fair play díjat nem fogtok kapni...
|
09-07-2007, 21:55
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Fair play díjat nem fogtok kapni...
|
viszont nem kevés pénzt megspórolnak és közbe még háborúznak is
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
09-07-2007, 21:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
viszont nem kevés pénzt megspórolnak és közbe még háborúznak is
|
Az egyetlen mentségük az, hogy a támadott orinak volt lehetősége mondjuk szabira menni.
|
09-07-2007, 22:03
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Az egyetlen mentségük az, hogy a támadott orinak volt lehetősége mondjuk szabira menni.
|
hát ha majd neked lesz olyan elfed amelyikkel nem akarsz fedezni mert mondjuk drága akkor megnézem mit csinálsz
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
09-07-2007, 22:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
hát ha majd neked lesz olyan elfed amelyikkel nem akarsz fedezni mert mondjuk drága akkor megnézem mit csinálsz
|
Építek X% barakkot, és akkor nem kell nullára ütni az ellent, hogy beférjek.
gyengíteni lehet, de annyira szétverni, hogy egy tolis ori beférjen
|
09-07-2007, 23:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
|
Képzelem mennyire puhák lehettek ha egy elf toli befért rajtuk...
Ha egy kicsit bátrabb lett volna a bunmkeros akkor fél-elfet indít és még a fedezés is ment volna...
|
09-08-2007, 01:03
|
Member
|
|
|
|
Ez már a másik véglet, amikor mindenkit elítélünk, aki előkészíti a terepet egy támadás előtt...
|
09-08-2007, 07:00
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ez már a másik véglet, amikor mindenkit elítélünk, aki előkészíti a terepet egy támadás előtt...
|
minnyá megyek is teveclubbozni nem bírom a feszültséget
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|