|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |
04-17-2009, 12:52
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
FRISSÍTÉS!!!
Pár frissítés:
- A mást támadok, mint aki ott van (tegnapi jelenség) módosítva lett, de kétesélyes: vagy jobb lett, vagy rosszabb... Légyszi nézzétek meg. Köszi.
- A "Varázslópont"-ból "Varázspont" lett a fejlesztésénél.
- Csata közben a célpontválasztóról el tudod tüntetni a kiválasztást a lista feletti X-re kattintva. Így kényelmesen tudsz váltogatni az ellenfélre, és a magadra ható varázslatok között.
- A varázspontok számát minden karakternél megdupláztam. Ennek oka, hogy induláskor duplaannyi pont jár mostantól, hogy egy varázslatnál többet is el lehessen nyomni a varázslókkal az elején, és a magasabb alappont miatt a fejlesztés is duplaannyi pontot hoz.
Ezek a módosítások, ezeket lehet nézegetni, közben pedig írom, hogy mik a mai konkrét tesztelendő feladatok.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
04-17-2009, 13:02
|
Administrator
|
|
|
|
Ma lesz az a nap, amikor mindenkinek szépen elrontjuk a karakterét. Nem kell aggódni, majd egyszer mindent lenullázunk, és akkor lehet olyan irányba fejleszteni, amilyenbe tényleg szeretnétek.
|
04-17-2009, 13:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ma lesz az a nap, amikor mindenkinek szépen elrontjuk a karakterét. Nem kell aggódni, majd egyszer mindent lenullázunk, és akkor lehet olyan irányba fejleszteni, amilyenbe tényleg szeretnétek.
|
De jó, hogy pont ezt csináltam tegnap
Pedig már csak 3-4 óra játék kell, hogy egy jó hadi és jó varis kareaktert egyszere három varázslattal tápoljak, ilyesmi...
|
04-17-2009, 13:06
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
De jó, hogy pont ezt csináltam tegnap
Pedig már csak 3-4 óra játék kell, hogy egy jó hadi és jó varis kareaktert egyszere három varázslattal tápoljak, ilyesmi...
|
Most konkrét feladatok vannak, amikhez konkrét dolgokat kell majd megtanulni. Akár olyanokat is, amiket késpbb magadtól nem akarsz.
|
04-17-2009, 13:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most konkrét feladatok vannak, amikhez konkrét dolgokat kell majd megtanulni. Akár olyanokat is, amiket késpbb magadtól nem akarsz.
|
Tudom, és igazad van, csak dühöngök
Amúgy már rájöttem, hogy a duplázódott VP miatt tudok még jobb karikat csinálni, szóval ok
|
04-17-2009, 13:16
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ma lesz az a nap, amikor mindenkinek szépen elrontjuk a karakterét.
|
Ehh, ehhez nem kellesz te, én már magamtól is elrontottam a magamét
|
04-17-2009, 13:18
|
Member
|
|
|
|
Ati, még egy idegesítő dologra bukkantam:
-Ha varázsolni szeretnék, de nincs varázserőm, akkor az ok, hogy kiírja, de utána abban a körben engedejen már rúgni...Mivel végülis nem varázsoltam!
(Mert most ha nincs elég VP, és amiatt nem varázsolok, abban a körben nem enged rúgni, mert azt írja, hogy már volt akcióm)
|
04-17-2009, 13:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ati, még egy idegesítő dologra bukkantam:
-Ha varázsolni szeretnék, de nincs varázserőm, akkor az ok, hogy kiírja, de utána abban a körben engedejen már rúgni...Mivel végülis nem varázsoltam!
(Mert most ha nincs elég VP, és amiatt nem varázsolok, abban a körben nem enged rúgni, mert azt írja, hogy már volt akcióm)
|
Megpróbáltál varázsolni, ami lekötötte a figyelmed.
|
04-17-2009, 13:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Megpróbáltál varázsolni, ami lekötötte a figyelmed.
|
Jó, persze, de ha elég gyors vagyok, hogy feltűnjön, hogy hopp nincs VP (mert kiírja), és akor még át tudok kattintani, majd a csinál gombot is megtudom nyomni, akkor igazán megérdemlem, hogy sikerüljön a rúgás
De ha nem, akkor nem...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|