Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Ember varisabbá és új tolis, vagy új varis faj?
Új tolvaj típus. 17 38.64%
Új varázsló típus. 27 61.36%
Voters: 44. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-22-2006, 10:41
SiMON SiMON is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Hadik, Varik

Sziasztok,
Végig olvastam a 8 oldalt, nem volt kis teljesitmény Tehát személy szerint nekem az ORK nagyon tetszik mint faj viszont nagyon, de nagyon csunyán lelopható tekivel és ez egy idő után elég bosszanóvá teszi a játékot, ezért azt javasolnám, hogy legyen hasonlo mint az oriás hogy kevesebb tekit lehessen róla leszedni vagy legyen jóval magasabb a toli elleni védekezése.

A gnom variról az a véleményem, hogy némi szerencsével játszható csak variként hiába erős, mert a tolikkal 1 nap alatt ki lehet irtani a varikat. 20 000 varija volt szövimnek ebből 6000 lecsúszott neki 1 perc latt mikor egy ember tolis ellkezdte irtani. Túlélő személyiséggel már 1,5-2 nap kell ehhez
üdv
S.
Sponsored Links
Old 04-22-2006, 22:43
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

8 oldalt? Van még egy ilyen nevű téma, ami ennek volt az előzménye Ha gondodlod olvasd végig azt is. Amúgy az orkos ötlet jó. De van már egy ilyen téma, ami ezzel foglalkozik, csak az minden fajra kihatóan szabályozná a tekercslopást. Mert egy törpének se öröm, ha kitekizik, valljuk be.
Old 04-22-2006, 22:45
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by BeeLord
8 oldalt?:D Van még egy ilyen nevű téma, ami ennek volt az előzménye:D Ha gondodlod olvasd végig azt is. Amúgy az orkos ötlet jó. De van már egy ilyen téma, ami ezzel foglalkozik, csak az minden fajra kihatóan szabályozná a tekercslopást. Mert egy törpének se öröm, ha kitekizik, valljuk be.
jó ötlet? szerintem nagyon rossz ötlet:) akkor mégis, mi lenne az ork hátránya? vagy az nem számít?:DD
Old 04-22-2006, 22:49
BeeLord's Avatar
Member

A tekercslopás hatékonyságának szabályozása a jó ötlet Nem úgy gondoltam, hogy az ork kapjon maximális tekercsvédelmet
Old 04-22-2006, 22:50
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
A tekercslopás hatékonyságának szabályozása a jó ötlet:p Nem úgy gondoltam, hogy az ork kapjon maximális tekercsvédelmet;)
ja, úgy már más.. az tényleg jó öltet;)
Old 06-09-2006, 10:48
Daimon Daimon is offline
Banned

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati
Az ember tolvajos beállítottságú a Hódítóban. Varis faj van több is.

Első szokásos kérdésem: Mi szükség erre?

egyetertek
Old 06-09-2006, 10:51
Daimon Daimon is offline
Banned

Longevity: 98%

Quote:
A tekercslopás hatékonyságának szabályozása a jó ötlet Nem úgy gondoltam, hogy az ork kapjon maximális tekercsvédelmet

ugyvan
es az ork kapjon elf szintu vedelmet torp szintu banyaszatot
ember tipusu vari vedelmet es talan az is jo lenne ha nem volna erzekeny a betegsegekre
en szemely szerint a tamado erteket is megnovelnem annyira h 10K gnom tornyos ij ellen eleg legyen mondjuk 20 db tamado es adnek neki meg vagy 20 tabornokot

ide is illik Ati kerdese " minek????????"
Old 06-09-2006, 17:48
BeeLord's Avatar
Member

Thumbs up

Élsz még ember?! A tekercslopás hatékonyságával egy másik topic foglalkozott, ami minden fajra kiható lenne. Te meg csak fogod magad, regisztrálsz, és minden előzetes nélkül elküldesz burkoltan a bú bánatba. Hát gratulálok, nem tudom mit ártottam neked, de ehhez amit csináltál ész kellett. Olvasd el a tekercs lopás hatékonyságával foglalkozó topicot, olvasd el itt miről volt szó. Ezek után esetleg várom építő jellegű kritikád a hozzászólásaimra.

Korrekt hozzáállásod köszönöm, BeeLord.
Old 06-09-2006, 17:52
BeeLord's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Daimon
ide is illik Ati kerdese " minek????????"
Minek van egyáltalán fejlesztés témakör? Valószínűleg azért, hogyha valakinek van valami fejlesztéssel kapcsolatos ötlete , felvethesse azt. Ez lehet egészen apró, vagy radikális változtatás a játékban. Várható volt, hogy megjelenik egy új fajjal foglalkozó topic. Innentől kezdve Ati kérdése is értelmét veszti, illetve inkább magának mond ellent. Ennyi.
Old 06-11-2006, 16:57
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Longevity: 97%

Akkor ide is beírom, bocs új vagyok itt csak most láttam van ilyen topic is...

Tolis faj van. varis is. Termelö is, Hadi több is. Aztán vannak olyanok amik több célra is jók, pl óriás. Hadi-toli viszont nem igazán van, a gnómot direkt nem veszem ide mert tekercset nem tud lopni. Annak idején javasoltam hogy az embert kéne olyan mód megerösíteni vmi tekercstöl független módon hogy hadi orinak is használható legyen. Mondom használható, nem übertáp! A tükör erösítésével inkább második tolis lett belöle ami végül is nem rossz, mert tetszik, de mivel a tolisok föleg alacsony szinten (ha) vannak nem igazán oldottuk meg vele a kérdést. Szerintem az embert hadi-tolis fajjá kéne felhozni, hogy magas szinten ahol már nem igazán van tolis ori, ott egy rengetésre kevésbé érzekeny hadiként is helyt tudna állni.
A fantasy irodalom és RPG többségében az ember rövid életü, de szapora és sokoldalú faj, és rendkivül eröszakos is. Ebbe a képbe beleíllene a hadi-tolis alkalmazása az embernek.

Tisztelettel.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules