|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
02-21-2006, 17:31
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
tyüha úgy látom beporosodott ez a téma!! valaki ha megtenné nekem azt hogy nagyobb *jó* oldalár fel linkelne engem meg kösszöném mert az is számít a PageRanknak: http://tisza-to.extra.hu
|
02-22-2006, 16:06
|
Guest
|
|
|
|
nahát ide senki se ír?????????
|
09-16-2006, 14:51
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nos, azt hiszem időszerű életet vinni a topicba.
Rögtön egy kérdéssel fordulnék a weboldal szerkesztésben jártas fórumozókhoz. Tehát a probléma a következő: megcsináltam az egyszeri honlapom. Ezen szeretnék zenét is lejátszani. Van rá momentán két lehetőségem: simán háttérzeneként, avagy valamiféle lejátszóval. Hát legyen a második verzió, gondoltam én. Kerestem hozzá html kódot, szépen be is írtam a forráskódba a szükséges dolgokat. A zenelejátszás megy is automatikusan a lapot látogatóknak, pusztán egy probléma van: a lejátszó videosávja nem tűnik az istennek se el, pedig el kéne neki. És nekem itthon működik is rendesen, de máshol már probléma van. Tudtok-e hát nekem valami megoldást mondani a problémára?
|
10-19-2006, 21:50
|
Guest
|
|
|
|
Gugli első helyen?
Quote:
Originally Posted by track
Nah szal ezt a topicot azért hoztam létre, hogy aki még nem műveli ezt a műfajt az kedvet kapjon hozzá és, aki nem rég műveli annak segítsenek azok akik elég profi szinten vannak (Ati ). És gy az elején meg is kérdezném hogy mit kell ahhoz tennem hogy a weblapom "híres legyen" ezt úgy értem hogy a gugliba(google) beírok egy kulcsszótés kidobja az első két oldalon legalább az oldalam?
|
Bocsi, hogy most szólok(most láttam meg ezt a topicot), de erre elvileg van egy megoldás.
Egyik webtervező ismerősöm a következő megoldást alkalmazta saját honlapján erre a problémára.
Remélem most nem fog megsértődni, ha nem takarok el semmit, de így könyebben szemléltetem a dolgot.
Szóval a következőt tette:
A html kód elejére a title részbe a következőket írta:
<title>---===oooOOO exit page OOOooo===---</title>
Ennek köszönhetően, ha beírja valaki a gugli-ba hogy "exit page" akkor az övét teszi az első helyre. Nekem azt mondta, hogy a sok "nemnormális" karakter miatt van...
Kíváncsi lennék, így van ez?
|
10-19-2006, 22:59
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nekrolord
Egyik webtervező ismerősöm a következő megoldást alkalmazta saját honlapján erre a problémára.
Ennek köszönhetően, ha beírja valaki a gugli-ba hogy "exit page" akkor az övét teszi az első helyre.
|
Hát hacsak nem egy amerikai blog tulajdonosa, akkor ez nem jött össze.
|
10-20-2006, 01:46
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Bocsi, hogy most szólok(most láttam meg ezt a topicot), de erre elvileg van egy megoldás.
Remélem most nem fog megsértődni, ha nem takarok el semmit, de így könyebben szemléltetem a dolgot.
Szóval a következőt tette:
Ennek köszönhetően, ha beírja valaki a gugli-ba hogy "exit page" akkor az övét teszi az első helyre. Nekem azt mondta, hogy a sok "nemnormális" karakter miatt van...
Kíváncsi lennék, így van ez?
|
na ez vicces. de ettől függetlenül.. az miért jó ha az "exit page" kulcsszóra első vagy? valahogy ezt nem találom túl hasznosnak
|
10-20-2006, 19:14
|
Guest
|
|
|
|
hö? :D
Quote:
Originally Posted by Ati
Hát hacsak nem egy amerikai blog tulajdonosa, akkor ez nem jött össze.
|
??? Magyar a tag...
Vagy mire gondolsz?
Quote:
Originally Posted by director
na ez vicces. de ettől függetlenül.. az miért jó ha az "exit page" kulcsszóra első vagy? valahogy ezt nem találom túl hasznosnak
|
Nem ezt kell nézni. Bármit be lehet oda írni, szerintem nem olyan fontos az, hogy oda mi van írva, de TÉNY hogy az első helyre dobja ki a gugli. A mondjuk teszem azt Track beírja hogy "szálás tiszató" akkor erre a keresésre az ő oldalát dobja ki legelsőnek...
Gondolom ez a lényege. Én nem nagyon vagyok jártas a webtervezésben, csak html+php megy úgy ahogy, tehát nem tudom. Azért írtam be, mert ez egy lehetséges megoldás. Ha nem az, legalább magyarázzátok meg miért. Mert érdekel a dolog, és úgy tűnik műkszik is...
|
10-20-2006, 19:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
??? Magyar a tag...
Vagy mire gondolsz?
|
Arra, hogy nem ez az oldal az első. Úgyhogy ez a taktika szemmel láthatóan nem válik be.
|
10-20-2006, 19:18
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nálam bejött:
„exit page”: 1–10., összesen: kb. 83 800 000 találat. (0,63 másodperc)
---===oooOOO eXit page OOOooo===---Szeptemberi mottó: "Ősz van" - gondoltam a hulló levelekről, - de csak a postás esett le az emeletről...
Ati te mennyire vagy j angolos?
Vagy csak lehet hogy nem ugyanazt a googlet használjuk?
|
10-20-2006, 19:20
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Nálam bejött:
„exit page”: 1–10., összesen: kb. 83 800 000 találat. (0,63 másodperc)
---===oooOOO eXit page OOOooo===---Szeptemberi mottó: "Ősz van" - gondoltam a hulló levelekről, - de csak a postás esett le az emeletről...
Ati te mennyire vagy j angolos?
Vagy csak lehet hogy nem ugyanazt a googlet használjuk?
|
"Exit Pages at Your Web Site - flyte: web marketing strategies for ..."
Ez van nálam.
google.com
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|