|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
05-15-2008, 10:48
|
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jelenleg kerek kettő napja van bent ez a modul. Ennyi idő alatt senkinél nem fog elmúlni. Hosszútávon akár el is múlhat, ez játékszokás kérdése.
Aki ezt "büntetésként" fogja fel, az fogja fel inkább jutalomként: azt jelenti, hogy jól végezte a dolgát az utóbbi időben, mint ügyeletes, itt az ideje, hogy a klánból valaki más is átvegye az ügyeletesi feladatot.
|
Én csak 8 távolt nézek kb.
Eddig szerencsém volt
Sajna többet nem tudok vállalni.Mindenesetre nem viccből írt Sutir a fórumra,de megoldás valszeg nem lesz a gondjára.
Aktív játékos ezért írjon számot
|
05-15-2008, 10:51
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Félre értesz, nem tört rám a "szomszéd tehene" effektus.
De kérdem én, gyanus az az ori, amelyik napközben távolozik? Ha a szövije távolozik, ő nem távolozik? Éjszaka egy deka távolt nem lő el, mert éjszaka alszik? Ráadásul az időpontok napközben is összevisszák, mivel dolgozni is kell. Nem értem a vizsgálatot csak ennyi a törpénés. Éjszakásunk meg csak éjszaka távolozik, Ő egyenlőre nem szimpi a rendszernek, Őt nem szeresse.
Engem is érdekelne, h. eltünik e ez a meglepi vmikor, vagy mikor gondolja úgy, h. mégsem egy gép vagyok?
05-15-2008, 10:55
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Sutir a szövim és a melóhelyéről is tud netezni!
Arról nem tehet,hogy ő a legaktívabb a szövinkben,de hogy ezért megbüntetni
A fórumra nem tud írogatni egy "gép"...(gondolom)!
Amikor itt van és távolozik,akkor ír fórumra,gömböl,lop stb. ezt mind nem teszi egy gép.Én nem géppel beszélgetek
És,hogy az gyanus,hogy tud nézni 16 távolt és a maradék 8-ban meg alszik..
Valszeg régebben azért váltott vipre ,mert nem akart számokat írogatni
|
Attila meglepődnél mennyi mindent tud már egy script Pont azért került elő a téma. Ati elösször elvetette, aztán pár hét múlva hozzá jutott egyhez... és előhozta megint. Azért van szükség erre, mert másképpen már nem lehet szürni ezeket. Csak gondolj bele, hogy az alap ellövi a távolt, és értelmezi is azt. akkor mennyivel egyszerübb a fórumra irnia pl.? az a baj, hogy én neked elhiszem,hogy ő tuti nem használ ilyet, de ettől még a rendszer számára ez sajnos nem elegendő bizonyiték...
|
|
05-15-2008, 10:56
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sutir
vagy mikor gondolja úgy, h. mégsem egy gép vagyok?
|
Soha nem gondolja azt, hogy gép vagy. Ha megnézed az Internetet, akkor ma már szinte mindehol ilyen beírásokkal találkozol. Annyi különbséggel, hogy nem csak 1%-ot érint, hanem mindenkit. Ilyen arány mellett úgy érzem, hogy nagyon baráti megoldás született a Hódítóban.
Nem tudsz egy komoly blogba úgy írni, hogy ne kelljen begépelned egy ennél sokkal bonyolultabb számsort. Nem tudsz úgy valakinek üzenetet hagyni egy oldalon, hogy ne kelljen beírni egy betűsort. Nem tudsz úgy regisztrálni, hogy ne kelljen ugyanezt tenned.
Ez a 21. század. Mindenkinek ki kell vennie a részét belőle.
Ha én képes vagyok minden egyes új fórumbeírást megnézni, hogy ne spammel legyen tele a fórum, és kultúrált környezetben fórumozhassatok, akkor azt gondolom, hogy másnak sem okoz hatalmas problémát óránként egyszer begépelni egy számot.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
05-15-2008, 11:00
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Attila meglepődnél mennyi mindent tud már egy script Pont azért került elő a téma. Ati elösször elvetette, aztán pár hét múlva hozzá jutott egyhez... és előhozta megint. Azért van szükség erre, mert másképpen már nem lehet szürni ezeket. Csak gondolj bele, hogy az alap ellövi a távolt, és értelmezi is azt. akkor mennyivel egyszerübb a fórumra irnia pl.? az a baj, hogy én neked elhiszem,hogy ő tuti nem használ ilyet, de ettől még a rendszer számára ez sajnos nem elegendő bizonyiték...
|
Jó, legyen igazad, szűrni kell az ilyet, de akkor ki dönti el, h. én egy program vagyok vagy egy sima játékos? A program, vagy kijönnek hozzám helyszínelni, esetleg környezettanulmányt is készítenek? Mi lesz a rendszer számára a perdöntő bizonyítok, h. nem csalok, vagy mivel mondja ki, h. de csalok?
05-15-2008, 11:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Attila meglepődnél mennyi mindent tud már egy script Pont azért került elő a téma. Ati elösször elvetette, aztán pár hét múlva hozzá jutott egyhez... és előhozta megint.
|
Nem az a probléma, hogy én hozzájutottam egyhez. Az a probléma, hogy tucatszám vannak ilyenek a neten, amikhez semmit nem kell tudnod azon túl, hogy a "start" gombra kattintasz. No ezek nem kifejezetten a Hódítóra készültek természetesen, hanem teljesen általános modulok, de mindenféle hozzáértés nélkül kb 1 perc beállítani, hogy a Hódítóban távoltnézzen, ezután beírjon valami vicceset a fórumra, esetleg még képezzen is, majd a következő körben megint távolozzon, és beírjon valami egészen mást. Ha még a leírását is végignyálazod, akkor 5 percet vett el ez idődből, hogy egy ilyet felállíts. Úgy érzem, hogy az ilyen ellen nem igazán nagy áldozat, hogy ajátékosok 1%-ának óránként egyszer be kell írnia egy számot.
|
05-15-2008, 11:01
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Félre értesz, nem tört rám a "szomszéd tehene" effektus.
De kérdem én, gyanus az az ori, amelyik napközben távolozik? Ha a szövije távolozik, ő nem távolozik? Éjszaka egy deka távolt nem lő el, mert éjszaka alszik? Ráadásul az időpontok napközben is összevisszák, mivel dolgozni is kell. Nem értem a vizsgálatot csak ennyi a törpénés. Éjszakásunk meg csak éjszaka távolozik, Ő egyenlőre nem szimpi a rendszernek, Őt nem szeresse.
Engem is érdekelne, h. eltünik e ez a meglepi vmikor, vagy mikor gondolja úgy, h. mégsem egy gép vagyok?
|
Ati válaszából úgy veszem ki, hogyha a gyanús elem a távolozási szokásokból eltünik,azután vmikor ennél pontosabbat úgyse fog mondani, hogy erre ne jáccon senki Sztem probálj rájönni miért lehetett, mi lehetett az a körülmény
05-15-2008, 11:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Jó, legyen igazad, szűrni kell az ilyet, de akkor ki dönti el, h. én egy program vagyok vagy egy sima játékos? A program, vagy kijönnek hozzám helyszínelni, esetleg környezettanulmányt is készítenek? Mi lesz a rendszer számára a perdöntő bizonyítok, h. nem csalok, vagy mivel mondja ki, h. de csalok?
|
Hmm? Senki nem mondta, hogy program vagy. Ezt bizonyítandó, be is tudod gépelni a számot. Ennyi.
|
05-15-2008, 11:05
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nem hiszem,hogy ilyen bizonyiték lenne estleg perdöntö bizonyiték max az lenne,ha elküldöd a supportra,hogy "ezt a programot használom..." minden egyéb esetben csak a gyanú áll fent. Így nem lesz kimondva hogy csalsz, csak ha gyanús vagy akkor ellehetetleniti azt a rendszer.
05-15-2008, 11:11
|
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Ati válaszából úgy veszem ki, hogyha a gyanús elem a távolozási szokásokból eltünik,azután vmikor ennél pontosabbat úgyse fog mondani, hogy erre ne jáccon senki Sztem probálj rájönni miért lehetett, mi lehetett az a körülmény
|
Talán megoldjuk a problémát
Sutirnak kicsit kevesebb távolozási lehetőséget hagyunk és akkor talán nem kap számokat.
Bubba meg én jól elbeszélgetünk vele a fórumon,de akkor is ő szokott távolt nézni.
Nagyon aktív a drága
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|