|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
04-08-2006, 21:58
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
azért az orkot hatékonyabb leaprítónak tartom :D
|
de azt könnyű viszont-aprítani is:)
|
04-08-2006, 22:28
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
de azt könnyű viszont-aprítani is
|
Igen, ez a baj az orkkal. Akivel eddig találkoztam, mindig nagyon könnyű volt elintézni, sőt rendszerint az orkok bizonyultak az ellenséges szövik gyenge pontjának. Ez így durva általánosítás lenne, de az a helyzet, hogy elég kevesen vannak akik tényleg tudnak orkkal játszani
|
04-08-2006, 22:54
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Igen, ez a baj az orkkal. Akivel eddig találkoztam, mindig nagyon könnyű volt elintézni, sőt rendszerint az orkok bizonyultak az ellenséges szövik gyenge pontjának. Ez így durva általánosítás lenne, de az a helyzet, hogy elég kevesen vannak akik tényleg tudnak orkkal játszani
|
könnyű hát... nem olyan mint egy óriás.. arányban kevesebb sereget tartson több tolival... azzal csaka tolistól kell félnie és az már jó. és akkor ő gyújtogat.. és persze az éberség is fontos nadenade mit szaporítom a szót. nehéz faj, na... de szeretem
|
04-08-2006, 23:01
|
|
Member
|
|
|
|
Ork azért nem jobb, de ha jól jáccák akkor élveztes velel jáccani sőt ah nem akkor is. Saját tapasztalat
04-08-2006, 23:14
|
Member
|
|
|
|
Orkot nem ajánlom kezdőknek mert nagyon melós...nekem is rengeteg macera mert eltávolodtam a szöviktől és ha valami akkor az ork igényli a szövit!
|
04-08-2006, 23:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Orkot nem ajánlom kezdőknek mert nagyon melós...nekem is rengeteg macera mert eltávolodtam a szöviktől és ha valami akkor az ork igényli a szövit!
|
a 4 tagból 3an elmentek szövizni, én meg egyedükl maratam orkként hogy +30%al amajd kihúzom... na ebből az lett hogy egy hét alatt szétszedtek teljesen és reseteltem hogy óriás lehessek nem szabad. szabikor mindenki szabizik
|
04-09-2006, 13:35
|
Member
|
|
|
|
Ez így van! 3szabizó társ mellett jáccani az öngyilkosság, ugyanis egy MF amugyis több bonuszt kap és valamennyi védelmet mindenből tart míg egy szövibe azért fontosabb egy kis élezés.
|
04-09-2006, 14:11
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Ez így van! 3szabizó társ mellett jáccani az öngyilkosság, ugyanis egy MF amugyis több bonuszt kap és valamennyi védelmet mindenből tart míg egy szövibe azért fontosabb egy kis élezés.
|
naja, de egy óriást mire két vállra fektetnél, addigra visszaérnek a szövijei, még akkor is hogyha nem nagyon védekezik.... egy orkot ... ha nagyon jól játtszik és tudja magát védeni ügyesen, akkor is meg lehet nyomorítani elég gyorsan... (persze verésállóvá tenni elég ügyesen lehet, de a trükkök maradjanak az én tarsolyomban )
|
04-10-2006, 09:03
|
Member
|
|
|
|
Nincs olyan jatekos a hodban aki jol tudna vinni az orkot. Bar ha lenne az mindig a gep elott ulne....
Kicsi z eselye nem mondom de ha egy ejszaka ne mfigyel a szövi es pont akkor mennek az orkra akkor mar vege is van.Mire reggel felébred a házai legyujtva a szarazvihar rajta...Es mar vege is ))
Ugyanazt egy oriassal nem lehet megcsinalni...
Az ork azert jatszhato mert felnek tole, illetve arravalok a szövik hogy segitseg.Ha nagyjabol lefedik az egesz napot es van tartalékuk, akkor az ork eletveszelyesse valik mert hadban nem fogjak meg...
|
04-17-2006, 22:53
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Hi
A helyzet az, ahogy én látom, hogy az óriást nehezebb lenullázni, mint más fajokat. Alapvetően úgyis hadnak, vagy varinak használod (utóbbira más nem is nagyon jó )
Ha hadként nézzük, a gondok akkor kezdődnek, amikor drága lesz a nyersi...
De gyakorlati szempontból úgy vélem egy faj jóságát mindig az méri, kivel állsz szemben :P + a távolság se mindegy...
A legtöbb fajból lehet azért értelmes orit építeni és az általad említett óriásból is lehet gyopár orit csinálni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|