|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

12-18-2007, 11:47
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
csupán zavar, hogy manapság már lassan trendi a Remy-t leugatni.. gondolom amiatt is sokan kapnak zöldet, hogy jól megmondták neki.. gratulálok az egészhez 
|
Hát ez így van. Egyszer megjegyeztem Remynek, hogy olvasson sugót. Jó pár elismerést kaptam érte. Többet, mint egy-egy jó ötletemért...
Egér a sajton... (#3744)
|

12-18-2007, 11:54
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
csupán zavar, hogy manapság már lassan trendi a Remy-t leugatni.. gondolom amiatt is sokan kapnak zöldet, hogy jól megmondták neki.. gratulálok az egészhez 
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Hát ez így van. Egyszer megjegyeztem Remynek, hogy olvasson sugót. Jó pár elismerést kaptam érte. Többet, mint egy-egy jó ötletemért...
|
De miért?
Azt kellene megtudni, és akkor meg lehetne oldani a problémát.

12-18-2007, 12:14
|
Member
|
|
|
|
Eddig bele-bele néztem ebbe a témába, de mivel már teljesen átment ebbe a "szeretjük/utáljuk" kategóriába, azokat meg azonnal teszem is a mellőzöttek közé, azt hiszem, lassan itt lesz az újabb téma amitől elbúcsuzom. Ráadásul már van egy ilyen "Utáljuk/szeretjük Remedyt" téma (de azt hiszem, több érintettnek is van hasonló sztártopicja), szerintem az utóbbi 10-15 oldalt másoljuk át oda, és ott folytassátok, bár nem tudom, mi értelme van.
|

12-18-2007, 12:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Eddig bele-bele néztem ebbe a témába, de mivel már teljesen átment ebbe a "szeretjük/utáljuk" kategóriába, azokat meg azonnal teszem is a mellőzöttek közé, azt hiszem, lassan itt lesz az újabb téma amitől elbúcsuzom. Ráadásul már van egy ilyen "Utáljuk/szeretjük Remedyt" téma (de azt hiszem, több érintettnek is van hasonló sztártopicja), szerintem az utóbbi 10-15 oldalt másoljuk át oda, és ott folytassátok, bár nem tudom, mi értelme van.
|
Az utolsó mondathoz csak ennyit fűznék:semmi  
|

12-18-2007, 12:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
De miért?
Azt kellene megtudni, és akkor meg lehetne oldani a problémát.
|
Sztem ha visszaolvasol az ok le is van írva (asszem maga remy sorolta fel a jellemzőket). Szal Remy-nek van egy olyan személyisége (legalábbis itt fórumon nagyon) amit egyes emberek nem szeretnek, mert elég kioktató tud lenni. És mint tudjuk "az ellenségem ellengsége a barátom", vagyis ha én nem szeretem mondjuk xy-t és más is hangot ad ennek, akkor én zöldet adok neki... Kb ez történik. Ezt a problémát nem fogod tudni megoldani. (feltételezem nem likvidálod remyt vagy mosod át az agyát.) Őt lehet kedvelni , lehet utálni. De sokan belekötnek pedig, sok esetben segiteni probál, csak elég hülyén fejezi ki magát.

12-18-2007, 13:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Sztem ha visszaolvasol az ok le is van írva (asszem maga remy sorolta fel a jellemzőket). Szal Remy-nek van egy olyan személyisége (legalábbis itt fórumon nagyon) amit egyes emberek nem szeretnek, mert elég kioktató tud lenni. És mint tudjuk "az ellenségem ellengsége a barátom", vagyis ha én nem szeretem mondjuk xy-t és más is hangot ad ennek, akkor én zöldet adok neki... Kb ez történik. Ezt a problémát nem fogod tudni megoldani. (feltételezem nem likvidálod remyt vagy mosod át az agyát.) Őt lehet kedvelni , lehet utálni. De sokan belekötnek pedig, sok esetben segiteni probál, csak elég hülyén fejezi ki magát.
|
Ezt többen a Remy szokott nyers stílusaként minősítik, és elfogultsággal vádolják azokat akiknek nem tetszik.
Deni, Gyula, Zsáni, Alba egyszer majd gondoljátok át alaposan az ilyen elfogultságos kijelentéseket. Ugyanis ha nem Remyről lenne szó, hanem rólam, vagy szinte bárki másról a hódos társadalomból, akkor nem "nyers stílus" lenne a minősítés, hanem parasztság...
Remy, te szépen keresztes lovagot csinálsz itt magadból amiért egy szerettednek szóltam be, de ha valakit érdekel és utánanéz a mi ellentétünk korábbra datálódik. Konkrétan arra az időre amikor a csodálatos elmeszüleményetek az olcsóbb klánbalépésről kútba esett, és engem teszel felelőssé érte. Azóta van az, hogy jársz a nyomomban itt is meg a belső fórumon, és amint bármit írok belém kötsz, ha nem írok semmit akkor meg azért. Kicsit úgy érzem magam magam mint a nyuszi akin vagy volt sapka vagy nem, de mindenképp kapott az arcára. Hozzáteszem, ha Orsi bármikor leírja hogy sértésnek vette amit nem annak szántam készséggel bocsánatot fogok kérni tőle, nem kell neked hadjáratot folytatni a nevében.

12-18-2007, 14:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezt többen a Remy szokott nyers stílusaként minősítik, és elfogultsággal vádolják azokat akiknek nem tetszik.
Deni, Gyula, Zsáni, Alba egyszer majd gondoljátok át alaposan az ilyen elfogultságos kijelentéseket. Ugyanis ha nem Remyről lenne szó, hanem rólam, vagy szinte bárki másról a hódos társadalomból, akkor nem "nyers stílus" lenne a minősítés, hanem parasztság...
|
Először is, légyszives engem hagyj ki a dologból, ugyanis egy ideje vissza se olvasok ebben a topicban, nemhogy hozzászóljak.
Másodszor, ha láttad az A-s topicot, láthattad, hogy nem veled szemben védem Remyt "ezzel a szöveggel", hanem bárkivel szemben.
Elfogult lennék? lehet. kedvelem Remyt, pedig eleinte nagyon nem szerettem, de igenis vettem azt a minimális fáradtságot, hogy megismerjem őt.
És hogy Remy nyers-e?? Nos, az én véleményem szerint, igen, nagyon sokszor nem is kicsit. De ezzel együtt szeretem.
És jó lenne, ha a topic végre visszakapná rendeltetésszerű használatát...nem pedig a Remyt nem szerető, és Remyt kedvelő emberek dobálóznának oda meg vissza...
Mellesleg megjegyezném Synk, hogy ha jól tudom, soha egy rossz szavam nem volt még rád, Remyéket is megkérdezheted, mindig azt mondtam, hogy nekem semmi bajom veled, de a véleményüket nem változtathatom meg.
ennyivel lezártam a hozzászólásomat ehhez a témához, ha valaki szeretné, zöldben kommentélhatja a dolgot, ide ugyanis nem fogok többé jönni...

12-18-2007, 15:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ugyanis ha nem Remyről lenne szó, hanem rólam, vagy szinte bárki másról a hódos társadalomból, akkor nem "nyers stílus" lenne a minősítés, hanem parasztság...
Remy, te szépen keresztes lovagot csinálsz itt magadból amiért egy szerettednek szóltam be, de ha valakit érdekel és utánanéz a mi ellentétünk korábbra datálódik.
|
Asszem ez az uccso hozzaszolasom hozzad, legalabbis ilyen temaban. (Akar a tobbiek nagy oromere...)
Nem erzem azt, hogy azert mondjak a nyers stilust ram, es nem a parasztot, mert annyira mas lennek mint Te. Legalabbis ugyanugy ember vagyok, mint Te.
Sot, hidd el en sokkal tobb bantast kapok, es foleg tenyleg olyan emberektol, akik nem ismernek, de vmiert nem vagyok nekik szimpi. Amikor te vagy a legelfogultabb ( csak rossz iranyba), olyankor nem jo masoknak azt mondani, hogy ne legyenek elfogultak.
A masodik resz: na epp errol beszeltem. A mi szemelyes ellentetunknek mi koze van Orsihoz, es miert rajta vezeted le? Mint emlitettem, ez kb olyan, mintha en beszolnek a fiadnak, mert Neked az fajna a legjobban.
Nem igazan erzem ezt tokeletes hozzaallasnak, hogy finoman fejezzem ki magam.
Ismet kiemelnem: ha velem van bajod, nekem szolj be, ilyen egyszeru. 
Szerintem nem tul nagy keres.
Az, hogy leparasztozol, lehulyezel, ez mar egyeni izlesed, es stilusod dolga, ezert nem fogok haragudni, ezzel igazabol magadrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt...
Igaza van mindenkinek, aki szerint ez nem idevalo, de asszem irtam par hszel ezelott, hogy aki csak engem akar utalni, ne itt tegye...
Megkerem ujra..
Koszi. 

12-18-2007, 20:17
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
itt már rég nem az elismertségen van a hangsúly
|
abból alakult ki megint az egész...aztán a folytatás más tészta, de a kiindulás egy az elismertség milyenségére vonatkozó írás volt 
|

12-18-2007, 20:19
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Térjünk vissza az eredeti témához...
Gratulálok mindenkinek, akinek zöld kockája van!!!!  
Ha jól látom, Gee-nek is 2 zöldje van.
Neki is Grat
És grat a fekete kockás különítménynek is.
Remélem hamar meg lesz a 2. fekete kocka is. 
|
|
Posting Rules
|