A kézikönyvvel a hátad mögött biztos, hogy jól fogsz tudni elindulni, ha pedig menet közben bármi kérdésed merül fel, itt a fórumon biztos tudunk segíteni!
Üdv.Norbi vagyok lassan 16 Pilisjászfaluról.Hülyeség nincs kizárva.Deszkázás,bmx,buli,csajok ezekért élek.Szeretek hódítózni. Röviden ennyi de ha szeretnéd küldök PÜ ben egy regényt
Üdv.Norbi vagyok lassan 16 Pilisjászfaluról.Hülyeség nincs kizárva.Deszkázás,bmx,buli,csajok ezekért élek.Szeretek hódítózni. Röviden ennyi de ha szeretnéd küldök PÜ ben egy regényt
Üdvözöllek a fórumon! Kitartást hozzánk
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Üdv köztünk itt is, reméljük innen nem rakatod ki magad olyh gyors iramban, mint tetted ezt máshol.
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”