|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-25-2006, 00:40
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
A fedezes nem strategia?
|
Hány stratégiai játékban láttál te már olyan gyöztest aki csak termelgetet? Nem tudom de én az összes stratégiai játékban amit on-line játszanak eddig mindig azt láttam, hogy az ellenfelekkel kell harcolni.
|

11-25-2006, 02:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Hány stratégiai játékban láttál te már olyan gyöztest aki csak termelgetet? Nem tudom de én az összes stratégiai játékban amit on-line játszanak eddig mindig azt láttam, hogy az ellenfelekkel kell harcolni.
|
Azért a stratégiai játékok többségében termelni is kell, nem csak harcolni. Egyebek mellett ettől stratégiai- meg kell teremtened a harc feltételeit. Ehhez a törpének bánya kell, azt meg tuti nem fogja ütéssel elhozni az orktól. Elf eteti a klánját, neki is fedezni kell, mert kaja nélkül a többiek zúgolódni fognak. Meg hasonlók...
És mint magad is mondtad, lehessen fedezni. Csavo javaslata ha jól belegondolunk elveszi a fedezést mint lehetőséget azoktól akik a klán érdekei, pénzhiány, időhiány vagy akármi miatt nem tudnak ütni.
|

11-25-2006, 07:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by csavo
tudtommal a jatek celja nem az h minel tobbszor fordulgass
|
Persze, hogy nem az. A celja, hogy egyreszt jol erezd magad a jatekban, masreszt pedig hogy 1/A-ban a Ti klanotok legyen a legjobb.
De azert tobb szemelyiseggel, lenyegesen egyszerubb az utobbi cel elerese, hiszen tobb bonuszt kapnak az egyes klan tagok.
|

11-25-2006, 09:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azért a stratégiai játékok többségében termelni is kell, nem csak harcolni. Egyebek mellett ettől stratégiai- meg kell teremtened a harc feltételeit. Ehhez a törpének bánya kell, azt meg tuti nem fogja ütéssel elhozni az orktól. Elf eteti a klánját, neki is fedezni kell, mert kaja nélkül a többiek zúgolódni fognak. Meg hasonlók...
És mint magad is mondtad, lehessen fedezni. Csavo javaslata ha jól belegondolunk elveszi a fedezést mint lehetőséget azoktól akik a klán érdekei, pénzhiány, időhiány vagy akármi miatt nem tudnak ütni.
|
Hát jó szervezéssel az elf lebontja a tanyáit pár körig megoldják az etetést majd üt a klán vagy az elf egyedül. Tudtommal a top10%-ban is vannak elfek amit ugye felfedezéssel nem oldhattak meg. A törpének ahogy csávó írta ha nincs 50%bányája hanem mondjuk csak 25% akkor neki is megoldható.
Melesleg valahol fel volt vetve egy 5000hekis javaslat, hogy inentöl kezdve sszámit. Ha 5000 hekitöl számitana akkor 10k-ig fel lehetne fedezni és akkor mindenki körbe tudna fordulni.
|

11-25-2006, 10:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Tudtommal a top10%-ban is vannak elfek amit ugye felfedezéssel nem oldhattak meg.
|
Ezek nem feltetlen utessel kerultek oda.

11-25-2006, 10:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezek nem feltetlen utessel kerultek oda.
|
Nöttek mint a gomba nem? 
|

11-25-2006, 10:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Nöttek mint a gomba nem? 
|
Talald ki... :P

11-25-2006, 10:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mephisto a játék neve Hóditó. Ha a cél az lenne, hogy felfedezzen mindenki akkor Felfedező-nek hivnák. Lehessen felfedezni is azért, de ha valaki az 1/a topjába akar kerülni talán nem nagy elvárás töle ha játék nevének megfelelően 1-2hektárt hódit is.
|
McLoad, mondom voltam ork is az A-ban. De ha nem haragszol nem fogom egyik szövimtől sem elvárni, hogy üssön, aakor amikor örül, hogy hazaér a melóból, és annyi ideje van, hogy aludjon egyet és már megy is vissza dolgozni... De ugyanez igaz arra az egyetemistára is, aki reggel 8ra megy, és este hatkor hazaér... Van aki tanul is az egyetemen...
Tehát lehesen felfedezni, max nehezebben.
|

11-25-2006, 10:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
amúgy ha most a fedezés ennyire szúrja sokak szemét.. meg mindenki mondja h támadni kell nem fedezni.. megömmm.. csakaháború.. akkor minek van egyáltalán ilyen menüpont?? most komolyan..
gondolom ha nem lenne a játék szerves része, akkor nem lenne ilyen opció.. ha meg már ugye van ilyen opció, akkor miért is bűn használni?
nem értem sokak hozzáállását a dologhoz..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-25-2006, 13:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
amúgy ha most a fedezés ennyire szúrja sokak szemét.. meg mindenki mondja h támadni kell nem fedezni.. megömmm.. csakaháború.. akkor minek van egyáltalán ilyen menüpont?? most komolyan..
gondolom ha nem lenne a játék szerves része, akkor nem lenne ilyen opció.. ha meg már ugye van ilyen opció, akkor miért is bűn használni?
nem értem sokak hozzáállását a dologhoz..
|
Nem azzal van a baj, hogy ne lehesen fedezni hanem azzal, hogy a Hóditó nevü játék csucsára igen is csak olyanok jussanak fel akik háboruzni is tudnak. Nekem ez a véleményem ezzel lehet egyetérteni is meg nem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 156 (0 members and 156 guests)
|
|
Posting Rules
|