|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-23-2006, 19:46
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Na ez a marhaság...
|

11-23-2006, 20:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Ez volt a megszavazott javaslat:
Quote:
Originally Posted by Ati
4. verzió:
Felfedezéshez szükséges katonák száma:
0-1500 hekiig (terület/100)^2 katona
1500-2948 hekiig 225 katona
2948 heki felett: (terület/100)^1.6 katona*(1+fedezési arány*2)
Így 100k heki elérése szinte lehetetlen fedezéssel, annyira emelkedik az exponenciális görbe, a mostani top országok még akár tudnának fedezni, de eléggé sokban lenne nekik, alacsonyabb hekiken pedig marad a régi.
|
Kérdésem:
Hogyan számolódik a fedezési arány?
Az világos, hogy szintenként nullázódik. De ha valaki feljut az 1A-ba 2000 hekivel és csak felfedez még 2000 hekit, akkor 100% a fedezési aránya vagy 50%?
|

11-23-2006, 21:07
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ez volt a megszavazott javaslat:
Kérdésem:
Hogyan számolódik a fedezési arány?
Az világos, hogy szintenként nullázódik. De ha valaki feljut az 1A-ba 2000 hekivel és csak felfedez még 2000 hekit, akkor 100% a fedezési aránya vagy 50%?
|
Ilyenkor 50%. Viszonylag nehéz 100%-ot elérni ezáltal, de azt hiszem, hogy ez így is van jól, nem muszáj mindenképp minél magasabbra tenni ezt a mércét, eleve magas az alap számok miatt.
|

11-23-2006, 22:40
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
A 600k feletti orik már nem bizonyították a rátermettségüket ahoz hogy leforduljanaka az 5-be? Nem a felfedezést kellene itt módositgatni csak bevezetni hogy az A-ban is egy bizonyos top kör után essen a morál persze itt töb legyen mitn az alsóbb csopikban. Meg oldodna a holt sáv problémája is asszem.
|
tudtommal a jatek celja nem az h minel tobbszor fordulgass, ugyhogy szerintem az ilyen otleteket hanyagold
|

11-24-2006, 07:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csavo
tudtommal a jatek celja nem az h minel tobbszor fordulgass, ugyhogy szerintem az ilyen otleteket hanyagold
|
Csavo, azért becsülöm benned, hogy írsz ide, csak kicsit gondolkodhatnál. Szóval mert most a törpénk nem fog ütni, ne is legyen A-ban. (Klánszinten meg nem fogunk, pénz hiányában.)
Amúgy voltam A-ban ork is. De majd rákényszerít az élet, hogy dolgozz vagy tanulj ezerrel, nem fogsz itt ennyit okoskodni. Amúgy meg ha nem haragszol mivel ezzel a klánnal együtt vagyok több mint egy éve, nem a Te kedvedért fogom abbahagyni a játékot A-ban.
Ha meg termelek és csinálom a pénzt másoknak, megérdemlem, hogy fordulhassak én is! Mert hiába ütsz, próbáld ki ezt egyedül tartossan, légy tanyamentes, és élj meg egyedül...
A top klán se ütött mindig, csináltak (most is) csinálják a pénzt.
Gondolokozz, és ne arcoskodj. Kössz.
|

11-24-2006, 23:09
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Csavo, azért becsülöm benned, hogy írsz ide, csak kicsit gondolkodhatnál. Szóval mert most a törpénk nem fog ütni, ne is legyen A-ban. (Klánszinten meg nem fogunk, pénz hiányában.)
Amúgy voltam A-ban ork is. De majd rákényszerít az élet, hogy dolgozz vagy tanulj ezerrel, nem fogsz itt ennyit okoskodni. Amúgy meg ha nem haragszol mivel ezzel a klánnal együtt vagyok több mint egy éve, nem a Te kedvedért fogom abbahagyni a játékot A-ban.
Ha meg termelek és csinálom a pénzt másoknak, megérdemlem, hogy fordulhassak én is! Mert hiába ütsz, próbáld ki ezt egyedül tartossan, légy tanyamentes, és élj meg egyedül...
A top klán se ütött mindig, csináltak (most is) csinálják a pénzt.
Gondolokozz, és ne arcoskodj. Kössz.
|
Mephisto a játék neve Hóditó. Ha a cél az lenne, hogy felfedezzen mindenki akkor Felfedező-nek hivnák. Lehessen felfedezni is azért, de ha valaki az 1/a topjába akar kerülni talán nem nagy elvárás töle ha játék nevének megfelelően 1-2hektárt hódit is.
|

11-25-2006, 00:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Mephisto a játék neve Hóditó. Ha a cél az lenne, hogy felfedezzen mindenki akkor Felfedező-nek hivnák. Lehessen felfedezni is azért, de ha valaki az 1/a topjába akar kerülni talán nem nagy elvárás töle ha játék nevének megfelelően 1-2hektárt hódit is.
|
a foci neve arra utal hogy lábbal kell érinteni a labdát, de azért ugye szabad örülni a fejesgólnak is?
|

11-25-2006, 00:15
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
a foci neve arra utal hogy lábbal kell érinteni a labdát, de azért ugye szabad örülni a fejesgólnak is?
|
Persze, de ugye ez egy stratégiai játékos forum vagy én tévedtem el? 
|

11-25-2006, 00:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Persze, de ugye ez egy stratégiai játékos forum vagy én tévedtem el? 
|
A fedezes nem strategia?

11-25-2006, 00:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csavo
|
Ha megengeded majd eldöntöm hogy miylen ötleteket hanyagolok  Köszi 
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 145 (0 members and 145 guests)
|
|
Posting Rules
|