|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
03-14-2014, 23:43
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
En 25nel meguntam szerintem tul hosszu es nyrs.. 1-2 kepes szitu siman beleferne. Sot meg video is
|
03-14-2014, 23:46
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
En 25nel meguntam szerintem tul hosszu es nyrs.. 1-2 kepes szitu siman beleferne. Sot meg video is
|
Ha valaki arra adja a fejét, hogy kezdőket karoljon fel, akkor ennél sokkal nyersebb kérdéseket fog kapni tőlük.
|
03-15-2014, 05:51
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha valaki arra adja a fejét, hogy kezdőket karoljon fel, akkor ennél sokkal nyersebb kérdéseket fog kapni tőlük.
|
Jahh en azt hittem ez kezdoknek keszult akkor viszont egy idokorlatot vezetnek be a kerdesekhez mert igy tul egyszeru. Szerintem azzal senki nem bizonyit semmit ha sugobol kidolgozza.
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
03-15-2014, 07:50
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
Jahh en azt hittem ez kezdoknek keszult akkor viszont egy idokorlatot vezetnek be a kerdesekhez mert igy tul egyszeru. Szerintem azzal senki nem bizonyit semmit ha sugobol kidolgozza.
|
Én ugyan nem untam meg, de az 50. kérdés után egyszerűen kiléptetett, majd ki- és belépés után sem tudtam onnan folytatni, ahol abbahagytam.
Van pár elírás ill. a kérdések java része valóban információhiányos, ez néha eléggé zavaró, hisz nem igazán tudod, hogy továbbgondolva vagy a végletekig leegyszerűsítve válaszolsz jól.
Egy időkorlát tényleg jó lenne.
|
03-20-2014, 01:29
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Quiz vége
A 100 kérdésre 84 helyes választ adtál. Megpróbálod újra?
Mondjuk én azért kíváncsi lennék konkrétan miket rontottam el, vannak tippeim, de nem 16.
|
Quiz vége
A 100 kérdésre 86 helyes választ adtál. Megpróbálod újra?
Okosabb vagyok, mint Cass!
|
The Following User Says Thank You to Akár For This Useful Post:
|
|
03-23-2014, 20:03
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Aki az elsők között szeretné kipróbálni: hodito.hu/quiz.php
|
meglepően jó lett:
A 100 kérdésre 85 helyes választ adtál. Megpróbálod újra?
Ja és volt egy eset, amikor félrenyomtam és úgy kldtem el a választ. jött is a következő kérdés, de tudtam, hogy félrenyomtam, ezért a böngészőben megnyomtam a vissza nyilat, módosítottam és úgy újra elküldtem a választ.
Most akkor melyik lesz pontozva???
Last edited by Dave; 03-23-2014 at 20:07..
|
03-24-2014, 14:59
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
Ja és volt egy eset, amikor félrenyomtam és úgy kldtem el a választ. jött is a következő kérdés, de tudtam, hogy félrenyomtam, ezért a böngészőben megnyomtam a vissza nyilat, módosítottam és úgy újra elküldtem a választ.
Most akkor melyik lesz pontozva???
|
Ha nem arra válaszolsz, ami az aktuális kérdés (márpedig a vissza gombbal nem arra válaszolsz), akkor az nem számít egyáltalán (marad a régi válasz), hanem kapod a ténylegesen aktuális kérdést.
|
09-03-2014, 18:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 65%
|
|
nekem nem működik a kviz olyan oldalt nyit meg helyette, amilyet az elrontott jelszó után ad ki
|
09-03-2014, 18:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 65%
|
|
bár nem tudom milyen a kviz, de lehetne ez egyféle motiváció, hogy elolvassák a súgót a kezdők
arra gondoltam, hogy naponta megjelenne egy-egy kérdés, és ha jól válaszolnak, akkor kapnának x mennyiségű aranyat
a kezdőknek jól jön a kevés arany is, tehát ahhoz hogy helyesen válaszoljanak, ahhoz elolvassák a súgót, igy már majdnem megértik a játék alapjait, és kedvük is lesz hozzá, ezért tovább játszanak
a profikat meg nem érdekli annyira néhány ezer arany, hiszen van nekik bőven
talán arra gondoltam, hogy az értéknek a duplája lenne a jutalom aranyban, több ötletem nincsen
persze ez csak egy ötlet volt, ne kövezzetek meg, ha nem tartjátok értelmes felvetésnek
Last edited by Barracuda; 09-03-2014 at 19:04..
|
09-03-2014, 22:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Barracuda
nekem nem működik a kviz olyan oldalt nyit meg helyette, amilyet az elrontott jelszó után ad ki
|
A cím elejét hagyd meg annak, amin beléptél, ha a számozott oldalakat használod.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|