|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-24-2013, 16:18
|
Administrator
|
|
Activity: 8%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sequator
Katonagyilkolás erősítése +10%-kal az íjász/védő és +20%-kal a támadó/elit/lovas egységekre. Más ötlet az erősítés mértékére nem jött.
|
Nem hiszem, hogy ezeket külön kellene kezelni.
Quote:
Szövik is részesülhessenek a zsákmányból. Csak tekercsből?
|
Nagy lelkesedés nem volt erre a javaslatra. Egyelőre ez nincs az én listámon.
Quote:
Hátrányként szóba jött a szabadságra menetel korlátozása, készültség és külön %-os jelző alapján
|
A félreértések elkerülése végett: ez nem csak a félelfre vonatkozna, hanem MINDENKIRE.
|
The Following 3 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-24-2013, 16:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 78%
|
|
Ok, köszi. Azért próbáltam összeszedni, hogy tudjuk mi az álláspontod 
|

10-24-2013, 16:24
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ok, köszi. Azért próbáltam összeszedni, hogy tudjuk mi az álláspontod 
|
A bankok átlophatósága az egyetlen kényes pont szerintem, és azzal kapcsolatban nem lesz úgysem egyetértés, hiszen érthetően mindenki arra van beállva, hogy 20-30 bank védi a pénzét, és ettől nem szeretne senki eltérni.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-24-2013, 17:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A bankok átlophatósága az egyetlen kényes pont szerintem, és azzal kapcsolatban nem lesz úgysem egyetértés, hiszen érthetően mindenki arra van beállva, hogy 20-30 bank védi a pénzét, és ettől nem szeretne senki eltérni.
|
Szerintem bankátlopáson kívül is kap annyi erősítést, hogy megjelennek majd a felesek, és szövbe is beveszik majd őket. A másik, hogy nem csak pénzt tud lopni, ott a teki meg a nyers is. Ezek a fenti csopikban egyre drágábbak, szóval gyakran több pénz jön be belőle mint a pénzlopásból. Mivel katonagyilkolás is erősödni fog, közvetlen nagyobb kárt is okozhat, amit ha pótolni akarnak szintén pénzbe kerül.
Bankátlopással kapcsolatban akkor már a max. 15 bankos védelem talán a legjobb. Nem kell más fajoknak a megszokottól eltérő éplistával játszani, viszont sokbankosoktól is tud lopni. A területarányos bankvédelemnél úgyis az az egyik érv, hogy akkor a hadisoknak +bankot kell felépíteiük. Viszont a feles a tanyamalusz meg az Árnyak % növelésével megkapja a szabad épületeket. Ha még minden más fajt is x% beépítésére köteleznénk az túl durva lenne.
|

10-24-2013, 18:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Bankátlopással kapcsolatban akkor már a max. 15 bankos védelem talán a legjobb. Nem kell más fajoknak a megszokottól eltérő éplistával játszani, viszont sokbankosoktól is tud lopni.
|
Nekem ez pont azért nem tetszik, mert nem tudsz ellene védekezni. Más megoldásokkal ha akarod, akkor meg tudod oldani, hogy továbbra is védve legyen a "teljes" pénzed.
|

10-24-2013, 19:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem ez pont azért nem tetszik, mert nem tudsz ellene védekezni. Más megoldásokkal ha akarod, akkor meg tudod oldani, hogy továbbra is védve legyen a "teljes" pénzed.
|
15 banknál a pénz 3,52%-ból lophat. Az általad említett 3milliárdnál, 105 millióból. Ha ennyi lopható pénzt sem hagysz a felesnek kötve hiszem hogy bárki is beválasztaná A-ba. Persze így se nagyon, de talán. Meg ugye ha etetik kell valami hasznot is hoznia, azon kívül hogy fenyegetést jelent a tolvajaival 
|

10-24-2013, 20:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 61%
|
|
Emlékszem páran jó ötletnek tartanák,hogy a szövik is részesüljenek a zsákmányból!ez szerintem is jó ötlet! 
|

10-24-2013, 20:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
15 banknál a pénz 3,52%-ból lophat. Az általad említett 3milliárdnál, 105 millióból. Ha ennyi lopható pénzt sem hagysz a felesnek kötve hiszem hogy bárki is beválasztaná A-ba.
|
Azt a logikát követem, ami itt a fórumon is megjelent már, hogy sokan nem lesznek hajlandóak több bankot építeni a mostaninál.
|

10-24-2013, 22:25
|
Junior Member
|
|
Longevity: 60%
|
|
Quote:
Originally Posted by rocchess
Emlékszem páran jó ötletnek tartanák,hogy a szövik is részesüljenek a zsákmányból!ez szerintem is jó ötlet! 
|
Ez a szövi részesedéses ötlet nekem is tetszene.
|

10-25-2013, 09:55
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
15 banknál a pénz 3,52%-ból lophat. Az általad említett 3milliárdnál, 105 millióból. Ha ennyi lopható pénzt sem hagysz a felesnek kötve hiszem hogy bárki is beválasztaná A-ba. Persze így se nagyon, de talán. Meg ugye ha etetik kell valami hasznot is hoznia, azon kívül hogy fenyegetést jelent a tolvajaival 
|
Ha 5% bank védené le teljesen a pénzt, gondolj bele. Az elég sok. Így is rengeteg barakk kell pl. egy elf ütéséhez, amellé nem nagyon lehet még 5% bankot is betolni az országba. Szóval A-ban is lenne rá példa, hogy lopható egy ország, igencsak nagy mértékben. De amúgy is elég megfontolandó 5% bank benttartása, igen nagy dilemma, mert 5% épület elég sok.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|