|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-27-2010, 21:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by nagytomi369
Hát, sajnos nem. Nem a mennyiség a lényeg, hanem a tranzakció maga. Akár 200k-t, akár 2 milla katit passzolsz át a piacon, az eredmény ugyanaz: megmarad a mostani vagyonod (ideiglenesen a szöviknél), és megkapod újra a lépéskorit.
Ezért kellene sztem az átpasszolást megnehezíteni inkább. Ha nem az árakkal, akkor máshogy, nemtom. Ezzel ki lenne lőve az újrázás lényege, mármint a vagyontöbbszörözés céljából újrázásé.
|
a példával arra akartam rávilágítani, hogy hiába szabályozod le az árat így, akkor is meglehet oldani a dolgot, ha van rá pénzed. De Ati ezt úgy sem fogja megtenni, mivel azért piac, hogy mi játékosok alakítsuk az árakat.
|

02-27-2010, 21:28
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Jóvan, Hex, beláttam már, hogy az a 25%-os korlát nem oldaná meg a problémát. De ezzel együtt 100-ról 25%-ra csökkentené az elérhető többletet újrázáskor.
Keressünk akkor másik, jobb kiutat. Változatlanul úgy gondolom, hogy a gyökerek kiirtásával lehet a lombot a legjobban tönkretenni  Az újrázás bármilyen korlátozása azokat is sújtaná, akik nem a gigavagyon felhalmozása miatt újráznak. Emiatt gondoltam, hogy inkább a vagyon átmentését lehetne valahogy elrontani.
|

02-27-2010, 21:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Még egy ötlet:
mi lenne, ha az egy ori által egyszerre a piacra tehető mennyiség lenne korlátozva? Ez is megnehezítené az utalásokat és az átmentést is.
Ne mondjátok, hogy ez nem az újrázással kapcsolatos, mert nagyon is! Max nem CSAK az újrázással.
|

02-27-2010, 21:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Jóvan, Hex, beláttam már, hogy az a 25%-os korlát nem oldaná meg a problémát. De ezzel együtt 100-ról 25%-ra csökkentené az elérhető többletet újrázáskor.
|
feladom
*rövid*
|
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

02-27-2010, 21:40
|
Junior Member
|
|
|
|
Őőőő... nem az egyszerre, tehát egy menetben való kipakolásra gondolok, hanem az összesen a piacon lévő mennyiségre, árufajtánként.
|

02-27-2010, 21:47
|
Junior Member
|
|
|
|
Hex, nézd el nekem, hogy ilyen hülye vagyok, és magyarázd el légyszi, hogy ha a piacon való pénzmentés lehetősége megszűnik, vagy legalábbis az ezzel elérhető haszon a megtérülés alá kerül, miért lenne akkora marhaság, hogy ezzel fogjuk meg az Újramatyikat (ahogy páran már nevezték őket előttem is)?
|

02-27-2010, 21:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Dus, te is hozzászólhatnál érdemben ám! Nem fogadom el azt, hogy csak bannolsz folyamatosan, anélkül, hogy alternatív megoldást mondanál! Ez gyíkság a javából! Köszi!
|

02-27-2010, 21:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Hex, nézd el nekem, hogy ilyen hülye vagyok, és magyarázd el légyszi, hogy ha a piacon való pénzmentés lehetősége megszűnik, vagy legalábbis az ezzel elérhető haszon a megtérülés alá kerül, miért lenne akkora marhaság, hogy ezzel fogjuk meg az Újramatyikat (ahogy páran már nevezték őket előttem is)?
|
Sárki, ha újrázni akarsz, akkor a meglévő vagyonodat nem gyarapítani akarod, csak simán áttolni, így nincs minek megtérülnie, nincs mivel kaszálni.
a szövimbe van 4 yard és 500.000 kati összesen, ebből nálam van 1 arany és 200.000 kati, újrázás előtt áttolom a 200.000 katit a szövim egyik tagjának. Akkor a szövimbe lesz 4 yard és 500.000 kati, nálam nem lesz kati.
Egyszerűen nem tudod úgy módosítani a piacot, hogy ezt megtudd akadályozni. Ehhez azt kellene csinálni, hogy kivenni a piacot a játékból, csak így lehetne. Újrázáskor nem hasznot akarsz csinálni a nálad lévő egyégekből, hanem megakarsz szabadulni tőle. Még ha a fogók miatt bukok 500.000.000-ót, akkor is áttolom, mivel inkább bukok ennyit, mint sem, hogy menjen a levesbe.
Last edited by Hex; 02-27-2010 at 21:55..
|

02-27-2010, 21:52
|
Administrator
|
|
Activity: 8%
Longevity: 100%
|
|
Visszatérve a témához.........
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-27-2010, 21:57
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Dus, te is hozzászólhatnál érdemben ám! Nem fogadom el azt, hogy csak bannolsz folyamatosan, anélkül, hogy alternatív megoldást mondanál! Ez gyíkság a javából! Köszi!
|
Az a gyíkság a javából, hogy három szálon írod a hozzászólásaidat, össze-vissza, hol erről, hol máshol, nem idézel be senkit, hogy most kire reagálsz. Sőt, Hex sem azt írta, hogy az nem lenne jó, hogy az utalást szüntessük be, de a beírásaidból az látszik, hogy Te ezt hiszed.
Valami hihetetlen. Tele van olyanokkal az utóbbi pár oldal, amikor 2 hsz egymás után a Tied. Most itt három is volt. Ebből látszik, hogy csak össze-vissza írogatsz.
Ha meg valamit nem tudsz, ne ezt a topicot használd kérdezésre (pl. utalással kapcsolatban), mert erre való a privát üzenet.
És nem bannoltalak. Az mást jelent.
Off vége. Az ötleted nem tetszik, mert már van egy kiforrott irányvonal, ami jónak tűnik, és nem hiszem, hogy változtatni kéne rajta. De ezt már leírtam, gondolom a sok írogatás közepette az olvasás kimaradt.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|