|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-29-2011, 18:05
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1357.html
Összesítés kicsit később.
|

05-29-2011, 18:09
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ó, a fenében, nem nyertem 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

05-29-2011, 20:45
|
Administrator
|
|
|
|
Összesítés mellékelve. A harmadik forduló utáni sorrend a mai párbajjal nem változott.
|

05-29-2011, 20:56
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Következőről szabad tudni vmit?
|

05-30-2011, 11:48
|
Administrator
|
|
|
|
A folytatásról...
Ez a hét SZÜNET! Nagyon sok a párbaj egy fordulón belül, a 3. fordulóban EGY párbaj volt 5 pontos, az is úgy, hogy egyvalaki csak földdonor volt, egyvalaki be se lépett. Megjelent már az MNT is, ami hát párbajon... Huhh...
Úgyhogy a júniusi forduló 2 perces körváltási közökkel fog zajlani, és ahelyett, hogy kiírnék egy hadis, vagy tolis, vagy varis fordulót, kivételesen megkérdezem, hogy mit szeretnétek játszani ilyen körváltásokkal.
|

05-30-2011, 12:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Hali...
nálam a gond ezzel a fordulóval az volt, h 2 órás volt egy párbaj.. alapból is keveset vagyok, ebben a hónapban meg munkám is rengeteg volt, így 2 órát nem bírtam szakítani...
javasolnám, h legyen csak 1 óra 1 párbaj.. a 2 prc/kör pedig remekül hagzik... faj nekem mind1, ha voksolni kell: ork, óriás, hulla
|

05-30-2011, 13:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A folytatásról...
Ez a hét SZÜNET! Nagyon sok a párbaj egy fordulón belül, a 3. fordulóban EGY párbaj volt 5 pontos, az is úgy, hogy egyvalaki csak földdonor volt, egyvalaki be se lépett. Megjelent már az MNT is, ami hát párbajon... Huhh...
|
Ati, ha nincs értelme végig játszani, akkor minek küzdjenek a résztvevők? Azért az 1 pontért nem akartam annyit teperni, inkább tanultam a záróvizsgára helyette, ami szerintem a jelenem legfontosabb dolga.
Quote:
Originally Posted by Ati
Úgyhogy a júniusi forduló 2 perces körváltási közökkel fog zajlani, és ahelyett, hogy kiírnék egy hadis, vagy tolis, vagy varis fordulót, kivételesen megkérdezem, hogy mit szeretnétek játszani ilyen körváltásokkal.
|
Nekem mindegy. Nem célom a győzelem. Ha van kedvem játszok, ha nincs, akkor nem.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

05-30-2011, 19:32
|
Junior Member
|
|
Longevity: 73%
|
|
Bocs, hogy nem voltam vasárnap, de mozgalmas napom volt. Bár ahogy így elnézem, nem nagy baj, hogy nem jöttem.
Az 1 órás párbajok nekem is jobbak lennének, ugyan valószínűleg ebben a hónapban kicsit több időm lesz. A többi mindegy, csak legyen valami izgalmas. 
|

05-30-2011, 20:17
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A folytatásról...
|
Ati, ezt én nagyon rossz ötletnek tartom...
Mármint nem a 2 perces köröket, hanem azt, hogy mi határozzuk meg a párbaj felállását...
Most írjak egy olyan felállást, amit 99%-ban meg is nyerek?
De ha már mindenképp ezt szeretnéd, akkor én javaslom, hogy most is 2 órás (ez így 60 kör, ami egy 3 órásnak felel meg, míg ha 1 órást tolunk, akkor 30 kör, ami másfél órás. Legyen már idő javítani, ha úgy adódik) legyen és szabad fajválasztás (akkor 100% a törpés), mert most talán kivétel nélkül mindenkinek baja volt a kevés ezzel/azzal...
Jah és semmiképp ne számítson a népesség a pontszámba, ne az döntsön már el párbajt, hogy kinek lesz több népe a végére...
Aki nyerni akar, üssön/kockáztasson érte
Last edited by Pool; 05-30-2011 at 20:19..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|