|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

12-17-2007, 02:52
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
persze adminként könnyen beszélsz ennyi zöld téglával:P
De egyetértek legyen mindenki szürke. elösször jöjjenek a világosszürkék... (ahogy Hofi mondaná  )
Miért baj az ha valaki népszerü???
Dragi, Dit ha nem kapcsoljátok vissza a kijelzést akkor nagyon morci leszek és azt nem akarhatjátok ti sem!!!
Miért kell elrejteni hogy titeket szeretnek???
Én úgy érzem, hogy ez a játék elsősorban nem arról szól, hogy ki a legjobb, vagy ki a legokosabb, vagy ki maga a nagy Remy, hanem a kapcsolatokról, a társaságról, a jó hangulatról. Sztem ettől lehet ilyen sikeres ez a játék. És vhogy úgyérzem itt külsőn az elismertség is erről szól. egy játékban aminek a motorját a társaság adja, miért kéne máshogy müködnie egy fórumnak??? A külső fórum 85%-a az ökörködésről szól, van kb 10% normális beszélgetős téma, és a maradék 5% a megbeszélések.
(Azért is adtam Remynek zöldet, hogy ne csak az okosságai miatt legyen neki   )
|
nem kapcsolom mer gyerekes vagyok!!!!   
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

12-17-2007, 06:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Te jó ég, egyszerűen hihetetlenek vagytok... egy ilyen kis semmi dolgon így marni egymást és megsértődni? Öt oldalon keresztül szidni a másikat, ráadásul egy olyan dologért, ami igazából nem is egy emberen múlik? Mert azt mindenki beláthatja, hogy az elismertségi rendszer a felhasználóktól lett olyan amilyen.
Miért zavar az másokat, hogy ha valakinek örömet okoz zöldet kapni, esetleg adni? Baj, ha ettől jobban érzi magát?
Na meg miért kell beleszólni abba, hogy ki mire ad zöldet? Az már megint vicces, hogy a 'felháborodottak' vannak jelentős kisebbségben... Akkor a közösség szemszögéből kiben is kell keresni a hibát?  (Mondom ezt én, aki általában igyekszik eltérni másoktól   )
Igen, én is szoktam néhány viccekre zöldet adni... nekem az például jó érzés, mert tudom, hogy az illetőnek jól esik (lehet, hogy 1-2 kivételtől eltekintve  ). Arról nem is beszélve, hogy azzal, hogy megnevettetett, ő is örömet szerzett nekem.
|
Teljesen egyet értek veled! És mégvalami, zöldet csak az ad,aki akar is adni,tehát mkinek annyi van,amennyit megérdemelt ill adtak neki! Se több,se kevesebb  Teljesen mindegy sztem,hogy miért kapta...vicc/jó topick,esetleg más...
|

12-17-2007, 07:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Kutyuleee: továbbra is az a kérdésem, hogy nem hót mind1 kinek mennyi van? Ez népszerűséget mutat nem azt kinek mekkora az IQ-ja vagy mennyire nagy okosságokat mond. Egy közösségben nem is biztos hogy a legokosabb a legnépszerűbb, a közösségek már csak így működnek
Remy: én csak irigylem a problémáid 
|

12-17-2007, 08:00
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Látom itt már minenki a fekete pontokat gyüjti...
Lássuk, kinek jön elösször össze a kis fekete 2es. 

12-17-2007, 08:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Ez így igaz! Ez az elismertség valóban nem mutat reális képet, nem vagyunk tőle sem jobbak, sem rosszabbak.
|
Ehhez képest itt van egy külön topic, ahol egyesek zöldet kérnek, mások meg gratulálnak a megszerzett zöldekhez  Ha ennyire nem számít, akkor mi értelme ennek a témának?
(amúgy bocs, Ditke, hogy pont téged idéztelek, többen is leírták ugyanazt amit te, de amikor visszakerestem, ez volt az első ilyen értelmű hsz amit megtaláltam  )
|

12-17-2007, 08:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ehhez képest itt van egy külön topic, ahol egyesek zöldet kérnek, mások meg gratulálnak a megszerzett zöldekhez  Ha ennyire nem számít, akkor mi értelme ennek a témának?
|
Szerinted hol számít? Jobb jegyet kap miatta a suliban? esetleg fizetés emelést?
Még csak a H-ban se számít sehová se, még itt a külsőn sincs semmi se ehhez az értékhez kötve...
Erősen kétlem hogy reggel felkelve vki ezt mondaná a tükörbe: igen, újabb zöld téglát szereztem, van értelme az életemnek...
Mennyi értelme van a topicnak? Amennyit a bele írók adnak neki 
|

12-17-2007, 08:42
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Erősen kétlem hogy reggel felkelve vki ezt mondaná a tükörbe: igen, újabb zöld téglát szereztem, van értelme az életemnek...
|
Van értelme az életemnek....
 DDDDD
|

12-17-2007, 10:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
|
Ez nagyon ott volt 
Én pl. marha jó kedvű leszek ,ha dobálják felém a zöldeket
Ez olyan ,mint egy sikeres ütés   és amikor valaki ad egy zöldet azt nagyon megkedvelem
A tükör előtt meg nem is merem elmondani ,hogy mit csinálok 
|

12-17-2007, 10:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Na most Goldyt nagyon megkedveltem és szóhoz se jutok 
Nemrég ébredtem fel és az ébredésemet szebbé tette ez a zöld!
Még1szer köszi és a tükröst meg nem félre érteni 
|

12-17-2007, 10:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Attila: légyszives ne rombold már a... ööö... mimet is ? 
Szóval ne! 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|