|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
06-27-2006, 16:48
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
-> megint lehet elmélkedni hogy miért is nem szeretik sokan az 1/A-t, vagy mit gondolhat egy kezdő hódítós...)
|
Nekem erről merőben más a véleményem. Sajnos igen igazad van az 1A-ban MINDIG pezseg a levegő. Mindig valaki fujjol vagy vádol. Ez így volt és valószínűleg így is fog maradni amíg van 2 ellentétes pólus. Szerintem ezzel nincs is gond!
Bizonyítékul a szavaimra láss!
Nézd meg mióta veszekszünk itt a fórumon ujra csűnyán, folyamatosan 10-15 emberke olvassa a topicot Miért? Ennyire szerettek szenvedni? Nem-nem... ennyire szerettek pletykákat hallani és kombinálni! Szeretne mindenki valaki fejére olvasni dolgokat! Azért van itt mindenki, mert vagy nekem vagy Wandnak vagy másnak meg akarja mondani a frankót és várják, hogy egyikünk elszóljon valami olyasmit amire fel lehet építeni egy uj vádat.
És hidd el Senki ez jól van így.
Mi az ami nincs jól? Az, hogy nagyon sokatokat kielégít az, hogy itt beszólogat a másiknak és az itt elhangzottak árnyékában tulajdonképpen emögé bujva kibujik a harcok alól, mondván ugysincs értelme. Én így látom
Jelenleg is 12-en vagyunk!
Mert MAZOHISTÁK vagytok!!!
|
06-27-2006, 17:08
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
hmmm. én ma csak azért néztem de be mert azt hittem valami jó a téma. aztán ezt látam és elolvastam mi is volt mielőtt beírnék hogy ezt nem kellene. Nem hiszem, hogy azért mert sokan olvassák helyes így viselkedni. szerintem 2 féle ember olvas itt: azok akik dobálnak, és azok akik veszik a fáradságot hogy megpróbáljanak gátat vetni ennek. (bizonyára olyan is an akit a pletyka érdekel, de merem remélni hogy ez egy kisebbség errefelé...) mindenesetre örülök Ati beavatkozásának. kezdett ez mindenen túlnőni már.
*leül és felnyitja a sörét és megpróbál újra kimaradni az egészből*
|
06-27-2006, 17:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Kikérem magamnak, nem azért olvasom a topicot, mert elszólásokra vadászok, és be akarok szólni. Hanem mert pillanatnyilag ez a legérdekesebb topic a fórumon
|
06-27-2006, 17:45
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by espanyol
Valaki esetleg tudja, hogy a szövetségek menü pont alatt a szöviben lévő orikat mi alapján rangsorolják??
Első a vezér az egyértelmű de a többi? sorszám nem,érték se...akkor mi a szösz?
Levy
|
hi
szövetségbe való belépési sorrend szerint.
|
06-27-2006, 17:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ebben a tekintetben meg kell védenem. Ugyanis egy nagy klán mint az övék nem mehet tönkre amiatt(persze kisebb sem), mert valaki éppen orvoshoz viszi a gyerekét és nem tud belépni. Egy ilyen szitu odáig fajulhat (ha nem lép be senki helyette, természetesen nem akciózni!), hogy a klán veszít 20-30K hektárt 6-8 óra alatt. Mindig is az volt az alapstratégiám, hogy a klán az egyetlen nagy ország, éppen ezért ha az egyiket támadják az az ÖSSZES többire is kihat, mert elérhetővé válunk esetleg klánilag ha az egyiket beverik. Nos éppen ezért ha valaki belép a klántársához és ott piacol, felteszi a varit ha kell vagy tesz bármit ami nem minősül akciónak az számomra nem csalás.
Egyébként sem tudom,hogy honnan veszi bárki is, hogy tilos lenne belépni más országába, főleg ha az a klántársad? A súgóban nem olvastam ilyesmit, bár lehethogy csak elkerülte a figyelmemet...
|
akkor Monro szerinted vihetek egyedül egy nem akciózós csak fedezős 10 oriból álló elf klánt? ????
ha orvoshoz kell vinni a gyereket sajnálom, ilyen a játék
nem tudsz gépnél lenni éjjel nappal, és ha pont akkor támadnak akkor így jártál !!!
akiket te támadsz azok sincsenek mindíg gépnél...
aki másik orijába belép akármiért is
az menjen szerencsétlen Wand után
nincs határ hogy ezt lehet ezt meg nem...
|
06-27-2006, 17:57
|
Member
|
|
|
|
A példádról pedig csak annyit mondanék, hogy 1500-2500 hekin a HT simán elég egy-egy vari állandó felrakására. Feljebb amikor a 100K vari 3x-ra rak fel 2 kör védelmet ott nem állítod be a HT-t erre, mert sosem lenne készültséged!
ez nem elég jó indok hogy belépkedj máshoz
ha nem tudsz mindíg gépné lenni csinálj olyan országot ami fel tudja rakni a varázslatokat.
ez az egész oda vezet hogy a top klánok azért mert olyan élezett orijaik vannak belépkedhetenk akármiért egymáshoz
holott ez több ország szabálytalan irányítása
akár szövid, akár a klántársad, akár a kis pista országa
|
06-27-2006, 18:05
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
akkor Monro szerinted vihetek egyedül egy nem akciózós csak fedezős 10 oriból álló elf klánt? ????
|
nem hiszem,hogy ki kéne forgatni a szavaimat...
szerintem vagy annyira értelmes ember, hogy ha elolvasod ujra amit írtam akkor nem kérdezel ilyet vissza.
|
06-27-2006, 18:06
|
|
Member
|
|
|
|
Szasztok Fórumlakók
Drága jó Gyerek izent az éjjel és felhívta a figyelmet reátok.
Megmondom őszintén hogy ami itt folyt az utóbbi napban,az nem méltó senkihez sem akit van szerencsém személyesen ismerni.
Remélem nem kell csalódnom(nunk) senkiben sem ezekután.
További jó szórakozást,és hajará 1/a
06-27-2006, 18:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ez nem elég jó indok hogy belépkedj máshoz
ha nem tudsz mindíg gépné lenni csinálj olyan országot ami fel tudja rakni a varázslatokat.
|
Amíg nincs egyértelműen megtiltva valami addig nincs miről beszélni! JELENLEG nincs tiltva, hogy belépj a szövidhez. Innentől kezdve nem hiszem, hogy magyaráznom kéne a véleményem.
|
06-27-2006, 18:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
nem hiszem,hogy ki kéne forgatni a szavaimat...
szerintem vagy annyira értelmes ember, hogy ha elolvasod ujra amit írtam akkor nem kérdezel ilyet vissza.
|
miért?
CSAK piacolni lépek be
CSAK a védelmet teszem fel
csak akármi ami szerinted nem akciózás...
Mondok neked egy példát.
Nemrégiben 2 ütést is kaptunk Wandéktól.
Először egyéniben Gothmog jött ki Sergiára 1000 -es nagyságú sereggel.
Itt voltam távoloztam láttam, még fórumra is írkáltam direkt abban a körben.
Nem tudtam elérni Serget, nem lépkedtünk be hozzá nem vettünk be 2000 íjat
nem raktam fel a védelmet ugye pedig ezek nem akciózások ??
néztük ahogy beüt a nulla sereg.
utána beírtam fórumra hogy nekik ( Xepiéknek) ez elképzelhetetlen hogy így járjanak el.
Sajnáltattal veszem tudomásul hogy Te is ide tartozol.
És Serg első szavai amikor beütöték nem az volt miért nem lépkedett be akárki az orijába, hanem hogy ez a játék
majd vissza szerezzük.
Ezért gondolom hogy az elért magasságot nem minden áron kell meg tartani , hanem csak szabályosan...
"Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is;
valóban nincs oda írva honnantól számít rendszeresnek a belépkedésed....
Last edited by Hóhér; 06-27-2006 at 18:25..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
|
|
Posting Rules
|