|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-06-2006, 22:06
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Ahhoz hogy mit tudsz sokba nfügg a klánodtól.Nem mind1 hogy milyen lehetőségeid vannak.De szerintem a kronikázás A ban már ritka.Nem mondom hogy nincs de nem erre kell gondolni elsősorban
|
hát nem tudom alba,egyik klántagom kronikábol probál elörehaladni,de nem igazán jön össze neki,ha kitámad,általában minimum kétszer beverik
|

12-06-2006, 22:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
vágom. én az ördögökre is emlékeztem még anno 
|

12-06-2006, 22:08
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Az A nem tutyi mutyi.Csak ha arra gondolunk hogy a legjobb játkosok vanak ott elvileg.Az ne mvárható el hogy dirr durr a topba ütöm magam.Persze tuyti mutyi mert nem könnyű haladni előre de azért van mert nem az 5 ös csopiban vagy...
|
ebben igazad,van,szerencsére két orim van,csak ép mindketö fordulna,bár igy nem tudom melyik fog hamarabb az egyesben lévö vagy inkább a ketesben lévöt küldöm vissza
|

12-06-2006, 22:10
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by dzsigolo
pár oladlt viszaolvastam,mint látom nem csak nekem nem tetszik az 1/a ,sokan tartják még rajtam kivül lasunak és tutyi mutyinak
|
Sokan? Ööö, én ilyet egyvalakitől olvastam, aki speciel az angol verzióban senkit nem akar a topba engedni, csak azért, mert ott ezt megteheti.
Ezek fényében azt hiszem neki sem az A-val, mint játékkal van a problémája, hanem azzal, hogy itt nem a top elitbe tartozik. 
|

12-06-2006, 22:10
|
Member
|
|
|
|
Kolléga mit magyaráz itt a fórumon 
dzsig : kronikázos csak egy ideieg jut fel.Ha olyan klanba fut bele akik nem fejetlenül táamdnak hiába kronikázik kap akkorat hoyg csak pislog...
|

12-06-2006, 22:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Sokan? Ööö, én ilyet egyvalakitől olvastam, aki speciel az angol verzióban senkit nem akar a topba engedni, csak azért, mert ott ezt megteheti.
Ezek fényében azt hiszem neki sem az A-val, mint játékkal van a problémája, hanem azzal, hogy itt nem a top elitbe tartozik. 
|
78 oldal Kisbér hozászolása például
|

12-06-2006, 22:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Off
Es meg azt se tudja, hogy mukodik a helytarto.... 

12-06-2006, 22:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
pár oladlt viszaolvastam,mint látom nem csak nekem nem tetszik az 1/a ,sokan tartják még rajtam kivül lasunak és tutyi mutyinak
|
Miért lenne tutyi mutyi? valóban nem lehet olyan gyorsan végig hurrázni rajta mint az alsób csopikon. De szerintme aki az az alsó szinteket ledarálja 1000-1000 alatt annak az A topja is meg lsz mondjuk 2000kör alatt, de ha max hekin lépett fel akkor még ennyi sem kell 
Gyulaword (#79796)
|

12-06-2006, 22:13
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
78 oldal Kisbér hozászolása például
|
Ez egy. Én is erre gondoltam. 
|

12-06-2006, 22:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Eléggé offoljátok a topicomat...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|