Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-28-2007, 09:41
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Valamint a kórház vs. vihar móka, ha jól tudom bug volt és már nem működik.. legalábbis nálam ha van kórház ha nincs kórház az elvándorlás folyamatos, bevándorlás nuku
Hát pedig szerintem teljesen fair volt, hogy így működik, mert ha lenyomják a tolikészülit, és vihart is kapsz, akkor vagy lefokozol vagy építesz kórházat. De ha ezután ez nem működik, annak nem örülök, na majd ezt is tesztelni kell megint.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-28-2007, 09:42
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Hát pedig szerintem teljesen fair volt, hogy így működik, mert ha lenyomják a tolikészülit, és vihart is kapsz, akkor vagy lefokozol vagy építesz kórházat. De ha ezután ez nem működik, annak nem örülök, na majd ezt is tesztelni kell megint.
de mondom ez nem biztos.. engem nem érdekel a vihar.. szóval akit érint a téma az tesztelgessen nyugodtan
mármint érdekel.. csak nem érint olyan mélységében, hogy foglalkozzak is vele..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 02-28-2007 at 09:50.. Reason: hülyeségeket beszélek..
Reply With Quote
Old 02-28-2007, 10:14
Kubbi Kubbi is offline
Member

Én ellenzem, a vihar/szárazság erősítését.

Ne akarjatok, már valakit tönkretenni 1 varázslással..
Ha valakire folyton pakolgatod, csak a 36 vihart, 2-3 nap alatt elfogy a készültsége.
Akkor aztán se védelem, se faji vari, se regenerálódás, se mp...

És nem is csoda, hogy nem visz 10% embert. Ha elfogy a munkaerőd, igen nagyot tudsz bukni. (Főleg ha a tolikat is felfedik...)
Ugye leáll a barakk, templom, stb.
Ha meg beáldoz korházra 20hektárt, akkor meg igenis megérdemli, a +védelmet vihar ellen. Hisz annyival gyengébb lesz hadilag.

Az, hogy egy tolvaj akció sokkal nagyobb eredménnyel jár, az meg teljesen érthető, mert amíg a tolvaj lebukik, a tk-val, és a károsult, legalább tudja, a delikvens nevét, addig egy ártózás teljesen anonim.
(De ha a toli bukik, ráadásul veszít egy halom tolvajt. Szemben a varázsló, csücsül a biztonságában. )

Egy nagy csoportban, ahol 300an vannak 2-3 körön belül...
A pontlista figyelés se mindig jön be, mert nem nagy ügy felfele is és lefele is puffantani egy-egy ártót... Főleg ha még benne sincs az illető a 200as listában. Na akkor lehet hírnevet figyelni...

De ha elolvasom, a nyitó hsz-t ott se az erősítésről volt szó, hanem éppen a gyengítéséről...

Szóval szerintem így jó a vihar/szárazság ahogy van.

Last edited by Kubbi; 02-28-2007 at 10:17..
Reply With Quote
Old 02-28-2007, 10:56
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Longevity: 95%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post

Ha valakire folyton pakolgatod, csak a 36 vihart, 2-3 nap alatt elfogy a készültsége.
Háát nem tudom. Én úgy tapasztalom, hogy pl. 10 kör vihart bárki simán átvészel, nemhogy le kelljen szedni.

Azt mondom, hogy ezt az áttételes készültség csökkentő hatást nem látom biztosítottnak. Valaki kap 36 kör vihart 4%-ért és mondjuk 15%-al tudja leszedni azaz 3*12-es csomagokban, de ráér, mert 3 kör alatt meg úgysem visz túl sokat. Közben meg ráér feltenni mást is, ha épp olyanja van.
Old 02-28-2007, 10:58
LotR LotR is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:

És nem is csoda, hogy nem visz 10% embert. Ha elfogy a munkaerőd, igen nagyot tudsz bukni. (Főleg ha a tolikat is felfedik...)
Ugye leáll a barakk, templom, stb.
Ha meg beáldoz korházra 20hektárt, akkor meg igenis megérdemli, a +védelmet vihar ellen. Hisz annyival gyengébb lesz hadilag.

Az, hogy egy tolvaj akció sokkal nagyobb eredménnyel jár, az meg teljesen érthető, mert amíg a tolvaj lebukik, a tk-val, és a károsult, legalább tudja, a delikvens nevét, addig egy ártózás teljesen anonim.
(De ha a toli bukik, ráadásul veszít egy halom tolvajt. Szemben a varázsló, csücsül a biztonságában. )

Egy nagy csoportban, ahol 300an vannak 2-3 körön belül...
A pontlista figyelés se mindig jön be, mert nem nagy ügy felfele is és lefele is puffantani egy-egy ártót... Főleg ha még benne sincs az illető a 200as listában. Na akkor lehet hírnevet figyelni...

De ha elolvasom, a nyitó hsz-t ott se az erősítésről volt szó, hanem éppen a gyengítéséről...

Szóval szerintem így jó a vihar/szárazság ahogy van.
1. 2-3 napot emmlítesz, addig a muksó 2-3 x elhuzhat szabira ha nem talált addig más megoldást...
2-3 nap alatt nehogy már ne tegyen semmit a másik? Addig simán kiderithető mire végre vmi kárt sikerált tenni... ami az alapvető célja lenne az ártóknak
A tkp-d bezárul akkor amig nem nyitsz ujra szinre kizárt h rájöjjön az ember, ez pedig kevesebb mint a 2-3 nap...
a ponlistás dolog mind2 esetre áll..
Én nem számolgattam h mennyi megy el.. de nem tünt tul hatékonynak meg az éhezéssel egybekötve se...
Old 02-28-2007, 11:48
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
1. 2-3 napot emmlítesz, addig a muksó 2-3 x elhuzhat szabira ha nem talált addig más megoldást...
Ezt bárki, bármikor bárki ellen meg tudja tenni. Különösebben nem is értem ez hogy jön ide.
Quote:
2-3 nap alatt nehogy már ne tegyen semmit a másik? Addig simán kiderithető mire végre vmi kárt sikerált tenni...
Mégis hogy deríted ki? Ha már ezt említed?
Mert én nem tudok róla, hogy különösebben ki lehetne deríteni. Azon kívül, amit már korábban én is említettem....
Tenni ellene mit tud? Leszedi folyton a vihart, vagy átépítkezik, és felhúz pár templomot...
Ez most. DE, ha über táp varit csinálsz belőle, ezt se tudja megtenni. És ha nincs fent a szieszta, de legfőképpen a könyvtár kulcs, az tudod mit jelent? Ha ezt valaki folyamat teszi, a gnómnak, és az óriásnak befellegzett... Főleg a hadinak És tenni, nem igazán tud semmit ellene hatékonyan.
Quote:
ami az alapvető célja lenne az ártóknak
A tkp-d bezárul akkor amig nem nyitsz ujra szinre kizárt h rájöjjön az ember, ez pedig kevesebb mint a 2-3 nap...
Ez a mondatot, nem igazán értem. Lécci fejtsd ki.
Quote:
a ponlistás dolog mind2 esetre áll..
Ezt se értem. Ha arra gondolsz, hogy hírnév pontokat figyelsz, akkor asszem nem olvastad el a korábi hsz-em. De a hírnévvel nem gond manipulálni
Egyet ártózom fel, aztán kettöt le.
Reply With Quote
Old 02-28-2007, 11:53
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
Háát nem tudom. Én úgy tapasztalom, hogy pl. 10 kör vihart bárki simán átvészel, nemhogy le kelljen szedni.
Hát ja. Ha egyszer rakod fel rá. De ha folyamat fent van, az már más. A kórházat ne vegyük ide, azt már mondtam korábban, hogy miért. 20heki minusz, azért elég sok, hogy kivédje a vihart.
Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
Azt mondom, hogy ezt az áttételes készültség csökkentő hatást nem látom biztosítottnak. Valaki kap 36 kör vihart 4%-ért és mondjuk 15%-al tudja leszedni azaz 3*12-es csomagokban, de ráér, mert 3 kör alatt meg úgysem visz túl sokat. Közben meg ráér feltenni mást is, ha épp olyanja van.
Ez így nem igaz. Miért érne rá leszedni, ha folyamat rajta van?
És ne egy varázslattal akarjátok lécci tönkretenni az ellent. Azért kerül ennyi készübe, és nem 10%-ba mint a földrengés...

Ha erősebb varit akartok, akkor ez is egye a készüt rendesen. Pl: 15%-20%...
Reply With Quote
Old 02-28-2007, 12:39
LotR LotR is offline
Member

Smile

Eredeti szerző LotR
Quote:
Ezt bárki, bármikor bárki ellen meg tudja tenni. Különösebben nem is értem ez hogy jön ide.
Erről beszélek nem ártottam semmit , úgy jön ide, pedig az lett volna cél (márha eltekintük attól, h a szabira küldés mekkora hátrány) Tolvaj akciók ellen nem tudod megtenni, se hadi akciók ellen...
Quote:
Mégis hogy deríted ki? Ha már ezt említed?
Mert én nem tudok róla, hogy különösebben ki lehetne deríteni. Azon kívül, amit már korábban én is említettem....
Tenni ellene mit tud? Leszedi folyton a vihart, vagy átépítkezik, és felhúz pár templomot...
Ez most. DE, ha über táp varit csinálsz belőle, ezt se tudja megtenni. És ha nincs fent a szieszta, de legfőképpen a könyvtár kulcs, az tudod mit jelent? Ha ezt valaki folyamat teszi, a gnómnak, és az óriásnak befellegzett... Főleg a hadinak És tenni, nem igazán tud semmit ellene hatékonyan
Nem tud ellene tenni most írtad le OFF:Én szövetségben gondolkodom... Mivel egy MF ugyis bántható vhogy és reagálni sem tud ugy, node ez más téma..ON
Pl a varisuk görbe gömböli a környéket, szükül a kör..., ott a Pont lista...
Mire hatása lenne az ártónak addigra se deríti ki akkor nem ül eleget gép előtt:P
Megoldás még h feljebb megy és kész... Übertáp vari megint nem sok van a környéken, ja és általában nem szokás ok nélkül ártózni...
Idézet:

Quote:
Ez a mondatot, nem igazán értem. Lécci fejtsd ki.
Arra célzok ,h a tkp-t sem tuti hogy kideríted .. sőt ha keresztbe lop vki pláne, és nincs bennt a szövid.. Tehát 1 tekizés nagyobb kért tesz mint 2-3 napi vihar +száraz... és lehet ,h a varis lebukik a tolis meg nem...

Idézet:
Eredeti szerző LotR
a ponlistás dolog mind2 esetre áll.. Igen arra... Meg arra ha épp akkor kapod az ártót akkor llátni
Quote:
Ezt se értem. Ha arra gondolsz, hogy hírnév pontokat figyelsz, akkor asszem nem olvastad el a korábi hsz-em. De a hírnévvel nem gond manipulálni
Egyet ártózom fel, aztán kettöt le.
Old 02-28-2007, 12:47
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Hát ja. Ha egyszer rakod fel rá. De ha folyamat fent van, az már más. A kórházat ne vegyük ide, azt már mondtam korábban, hogy miért. 20heki minusz, azért elég sok, hogy kivédje a vihart.

Ez így nem igaz. Miért érne rá leszedni, ha folyamat rajta van?
És ne egy varázslattal akarjátok lécci tönkretenni az ellent. Azért kerül ennyi készübe, és nem 10%-ba mint a földrengés...

Ha erősebb varit akartok, akkor ez is egye a készüt rendesen. Pl: 15%-20%...
Meteonak igaza van 15% készüt emészt fel kb... ha 3 tud 12 kört levarázsolni, h eltüntesse a 36 kör ártót... de közben fennt van a regenerálódá neki ami +6%
Tehát 3 kör alatt leszedi az ártót, körönként 1*12 kört szed le,közbe regenerálódik 3*6-ot =18...
Tehát 103%-on van ugyhogy leszedte az ártót

A lényeg vagy az erejét növeljük meg az ártónak vagy a felrakható körök számát, pl jónak tartanám h afellehetne rakni 48 ,60, 72 körre is...
Old 02-28-2007, 15:14
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Meteonak igaza van 15% készüt emészt fel kb... ha 3 tud 12 kört levarázsolni, h eltüntesse a 36 kör ártót... de közben fennt van a regenerálódá neki ami +6%
Tehát 3 kör alatt leszedi az ártót, körönként 1*12 kört szed le,közbe regenerálódik 3*6-ot =18...
Tehát 103%-on van ugyhogy leszedte az ártót

A lényeg vagy az erejét növeljük meg az ártónak vagy a felrakható körök számát, pl jónak tartanám h afellehetne rakni 48 ,60, 72 körre is...
Igen, de néha fel kellene rakni a faji varit, és a többi védő varit is...
Ha egy adott szinten tartod a készültségét, mert ahogy írtad, szinte ott marad. Tehát ami képződik készültség, annyi el is megy az ártó leszedésére...

Tehát ha ezt így tartod, a folyamatos viharral, akkor a védő varik felrakásánál, már fogy a készültsége. Mert mennyi is kell a védelem, mp, és a regenerálódás felrakásához? 11% És itt még nem is raktad fel a tisztánlátást....
És az megint nem tud vissza termelődni, mert mint írtad 103%-on van, a napsütés/vihar aránya. Ami szinte semmi +készü növekedést nem eredményez...
Gyengébb készüvel szedi le az ártót, de telnek a körök, hát megint kellene védő varit felrakni, és itt már esetleg 50%-on van a kezdeti készülye...

Szóval amit írtál az sántit.

Az ilyen varázslatok erősítését ellenzem, gondolj csak a gyengébb fajokra. mi lenne a törpivel, és az orkal? Csak még több óriás szaladgálna, beton védelemmel, és full varival...
A gnómról nem is beszélve. Szegénynek így is málusza van. Tehát jobban fogy a %-a... Ott még rosszabb az általad is felvázolt arány.

Én még mindig ellenezném egy ilyenfajta változás bevezetését.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules