Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Változtassunk e a piac működésén a piaci "átutalások" megszűntetése érdekében?
Ne. Teljesen jó így ahogy van. Aki tud utalni az utaljon. 31 58.49%
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést a piaci árukra és az átlagár legyen a max értékhatár. 0 0%
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést és a fölötte kitett áruk után fizessen mindenki "adót". 2 3.77%
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést és az átlagáron a Császár tegye ki a "saját termelését". 7 13.21%
Igen. Vezessünk be a Hódító minden csoportjára érvényes közös piacot. 13 24.53%
Voters: 53. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-06-2006, 18:04
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro

Sztem inkább a tiedet szednék fel amivel megpróbálod lehúzni az árakat
én már láttam, 2500-ról leesni a tekiátrakat 1000 alá. kb 10 nap alatt ha jól tudom nem kellett hozzá más mint 30M teki amit minden nap 100 aranynal olcsóbban tettek ki.. az első 1-2 napban még vettek belőle, mondván de jó üzlet... de hidd el senki nem fog 30 millárdotz kerecsre költeni, csak, hogy ne húzzák le az árakat..

de asszem erről Xeper tudna többet mesélni...

bár ha jobban megnézzük a javaslatot és a TERMELÉS 5-10x esetét teszi ki akkor tekercsből nem sokat tenne kia császár, legalábbis az 1/A ban.
igaz seregből se lenne jelentős, talán csak gabonából meg építőanyagból
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 06-06-2006, 18:07
wand wand is offline
Member

Quote:
Nyilván nem lenne lehetetlen, de nyilvánvalóan nehezebb (sokkal drágább) lenne mint jelenleg.

sokkal drágább az igaz , de nem is 2-3 ori 12 millárdját utalnák, hanem akár 30-40 ország 100-150 milliárdját.. ot talán már joban beleférne akár egy 10 millárdos felvásárlás is.
Reply With Quote
Old 06-06-2006, 18:09
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by wand
írtam fent, hogy vadászom rá és mindig vissza is teszem, azaz lévén az átlagárba beleszámít az is ami még nem ért ki, gyakorlatilag 24 körön át tudom kint tartani tehát az átlagár szépen le fog zuhanni

Mitől számítana bele az átlagárba az uton lévő cucc? Még nincs is ilyen fogalom, hogy átlagár!

A fenti kifogásod picit barátibb hozzáállással így hangzana:

Ha ez az 5let be lesz vezetve, figyelni kell arra, hogy csak a körváltáskor piacon ténylegesen kinnlévő áruk számítsanak bele az átlagárba.
Reply With Quote
Old 06-06-2006, 18:12
wand wand is offline
Member

Quote:
Mitől számítana bele az átlagárba az uton lévő cucc? Még nincs is ilyen fogalom, hogy átlagár!

A fenti kifogásod picit barátibb hozzáállással így hangzana:

Ha ez az 5let be lesz vezetve, figyelni kell arra, hogy csak a körváltáskor piacon ténylegesen kinnlévő áruk számítsanak bele az átlagárba.

jó akkor javasold azt, de mi az , hogy nincs ilyen fogalom, hogy átlagár??

olvass súgót! le van írvam hogy az átlagár 2x esnénél drágábban kiarakott cuccok elvesznek..

sazl már bocs, de az átlagár fogalom létezik
Reply With Quote
Old 06-06-2006, 18:16
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
nem beszélve arról, hogy egy 10 fős klánnak lehet lentebbi szinteken vagy 50 orija szabályosan, és azt hiszem 60 orival még egy nagyobb volumenű piacot is könnyedén ki lehet szedni ráadásul úgy, hogy eközben a támadó klánban akár maxon is maradhat a pénz

Ez az első olyan érved ami komoly érv. Ilyenekért csináltam a topicot... Nyilvánvalóan tudnánk rá megoldást találni, ha a jövőben egymás mellett is gondolkodnánk néha erősítve a másikat ötletekkel a megoldásra.
Reply With Quote
Old 06-06-2006, 18:18
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
sokkal drágább az igaz , de nem is 2-3 ori 12 millárdját utalnák, hanem akár 30-40 ország 100-150 milliárdját.. ot talán már joban beleférne akár egy 10 millárdos felvásárlás is.
Na igen mégegyszer a probléma amit a "közös piac" felvet és jogos.
Egyszer már leírtad akkor is ezt mondtam
Reply With Quote
Old 06-06-2006, 18:21
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
sazl már bocs, de az átlagár fogalom létezik
Két azonos nevű fogalom között is lehet különbség
Az a fajta 24 körre vetített átlagár amiről beszélünk egy ideje nincs jelenleg. Lehethogy körváltáskori prompt átlagár létezik, de ezt senki sem ismeri és nemis ugyanaz mint amiről szó van
Reply With Quote
Old 06-07-2006, 22:33
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Az összesített piacra szavaztam, mert így nem lenne csillagászati ár a kis létszámú csoportokban ahol akinek van bányája, az az úr, és az 5. szinten is használhatóbb lenne a piac, ahol úgyis 1-2 bányával is meg tudja termelni az ember az építési költségeket... valamint ez talán már hozna akkora nyűzsgést a piacon, hogy nem lehetne utalni vagy a felvásárlás pokoli összegeket emésztene fel. (mert ügye nem lenne olyan árú amiből nincs tonnaszámra)...

de ez az ötlet nem vezet nálam nagyon a "ne változtassunk semmit" előtt, de ez talán jobb lenne. a többi ötlet szerintem nem jobb a jelenlegi 'vadpiacoknál'...

Last edited by Senki; 06-07-2006 at 22:35..
Reply With Quote
Old 06-07-2006, 23:53
GOD
Guest

Longevity: 0%

Én is a közös pijacra szavazok... de az lenne a legjobb, ha minden csoportnak piaca 1 lenne...
A negativum az, hogy igy minden nyersanyag baromi olcsó lenne az 5/-es orik miatt.
A másik negativum meg az, hogy igy tudnánk utalni alulról az 1-be és vissza pénzt, sereget mindent ami kell... (persze ez néha jó is lenne)
Reply With Quote
Old 06-07-2006, 23:57
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Hát nem hiszem hogy olyan könnyű lenne. így is sokszor az A piacán az orrom elől tűnik el amit meg akarok venni. gondold el ezt összenyitva a nagyon nagy létszámú csoportokkal... ami kimegy a piacra az 5percen belül gazdára is talál valahol szerintem...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules