Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
Elffel játszom és szerintem igen 13 26.53%
Elffel játszom és szerintem nem 10 20.41%
Nem elffel játszom és szerintem igen 15 30.61%
Nem elffel játszom és szerintem nem 3 6.12%
Nem játszom A-ban, de szerintem igen 6 12.24%
Nem játszom A-ban, de szerintem nem 2 4.08%
Voters: 49. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-27-2009, 14:05
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Valóban nem. Ahogy az sem hogy aki nem képes teljesíteni a népszerű kékszámos célt, ne legyen értelmes alternatívája a jövőre nézve a Hódítóban.
"Nem képes". Ez azért túlzás. Olyan érveket hallottunk, hogy "nem akarom", nem olyat, hogy nem képes rá valaki.

Az elfek nem problémáznak azon, hogy el kell érniük a top30%-ot.

Az orkok igen, hogy nem akarnak elfet ütni, és nem akarnak felfedezni.

Alternatíva lehet valami mágikus gomb, amivel topba kerül felfedezés és csata nélkül. De ha valaki se harcolni nem akar, se felfedezni, akkor vajon gombot nyomogatni akar majd?
Sponsored Links
Old 11-27-2009, 14:07
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Alternatíva lehet valami mágikus gomb, amivel topba kerül felfedezés és csata nélkül. De ha valaki se harcolni nem akar, se felfedezni, akkor vajon gombot nyomogatni akar majd?
Ez most teljesen eltúlzottnak tűnik, pedig valóban lehet eg yilyen megoldás, mégha nem is gombnyomás, és még ha nem is az orkoknak, hanem a fordulni vágyó elfeknek.

De azt gondolom, hogy itt nem az elfekkel van a probléma, hanem azzal, hogy nem akarok felfedezni, pedig ott a kedvezményes felfedezésem, és nem akarok ütni sem.
Old 11-27-2009, 14:16
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Ez most teljesen eltúlzottnak tűnik, pedig valóban lehet eg yilyen megoldás, mégha nem is gombnyomás, és még ha nem is az orkoknak, hanem a fordulni vágyó elfeknek.
Valami, ami több mint a zéróstart, de kevesebb mint egy plusz szem.

Akik nem fedeznek és nem ütnek (és nem is fórumoznak), azokról már le lehet mondani, de akik eztán jönnek és hasonló lenne a sorsuk, visszatéríthetők szvsz.

Reply With Quote
Old 11-27-2009, 14:17
Takanohana Takanohana is offline
Member

Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Direkt téged emellek ki Hex, azért amit írtál. Azt majd látod, hogy nem rosszindulatból
Na szóval: a tophatár attól emelkedik akik fedeznek, ennek lefogadom túlnyomó többsége elf, szerintem ezzel kár is vitatkozni, nyilván nem csak elfek vannak, mint ahogy azt ki is emelték.
Igazából azt sajnálom, hogy amit írtam arra se válasz se lefele se felfele nyil nem jött, nem tudom mit gondoltok róla...
Mert nem az elffel vannak a bajok, mint ahogy azt írtam is, hanem a full fedezősökkel. Szerintem Hex te például, vagy sok más ember aki elffel játszik, ott vagytok "eltévedve", hogy a fajt véditek, akik pedig reklamálnak, ott vannak "eltévedve", hogy a fajt támadják. Pedig lehet elffel is értelmesen játszani, nem ez a baj. Nem a fajválasztás a baj...
Hanem a full passzív játék és a nulla játéktudást igénylő kis kék számok.
Ezzel is lehet vitatkozni természetesen. Várnám is. Vannak még érveim, de kíváncsi lennék, hogy más is észrevette-e ezt a jelenséget.

ui: aki olvasta az első hsz-em ebben a témában, az tudja, hogy akinek nem inge...
Szerintem nem feltétlenül csak ezért vannak többszemcsis, játszani nem tudó orik. Én is találkoztam már 5. szinten 3 szemcsissel, aki rettentő béna volt, de aztán kiderült, hogy bátyó körbevitte az orit háromszor, aztán öcsikének odaadta.
Reply With Quote
Old 11-27-2009, 14:19
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by szinkoly View Post
De ha a játék célja a folyamatos fejlődés, a személyiségek növelése, akkor ez nem feladás, hanem újrakezdés. Bár én most könnyen beszélek, nincs A-ban többezres orim, de szvsz ez a logika alapján, ha senki nem adná fel a szuper oriját, be is telhetne az A és minden játékos azt hihetné, hogy hooo, ez a jó hely, elértem, most keressünk mást.
A személyiségek növelése nem jelent fejlődést minden esetben
én vok rá a példa
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 11-27-2009, 14:21
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Akik nem fedeznek és nem ütnek (és nem is fórumoznak), azokról már le lehet mondani
De könyörgöm, akkor ne ork legyen...
Old 11-27-2009, 14:22
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Szerintem nem feltétlenül csak ezért vannak többszemcsis, játszani nem tudó orik. Én is találkoztam már 5. szinten 3 szemcsissel, aki rettentő béna volt, de aztán kiderült, hogy bátyó körbevitte az orit háromszor, aztán öcsikének odaadta.
Ez szabálytalan, most ne azt vegyük alapnak, hogy valaki csal.
Old 11-27-2009, 15:04
Takanohana Takanohana is offline
Member

Quote:
Ez szabálytalan, most ne azt vegyük alapnak, hogy valaki csal.
De ez tény. És meggyőződésem, hogy nem egyedi eset. Ha figyelmen kívül hagyjuk, akkor azt kell feltételezni, hogy lehet több szemcsit szerezni annak is, aki a játék alapjaival sincs tisztában. Pedig más témában már le lettem hurrogva, hogy a kék szám az nívó, az azt jelenti, hogy az illető letett valamit az asztalra.
Reply With Quote
Old 11-27-2009, 15:15
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
De ez tény. És meggyőződésem, hogy nem egyedi eset. Ha figyelmen kívül hagyjuk, akkor azt kell feltételezni, hogy lehet több szemcsit szerezni annak is, aki a játék alapjaival sincs tisztában. Pedig más témában már le lettem hurrogva, hogy a kék szám az nívó, az azt jelenti, hogy az illető letett valamit az asztalra.
Sok olyan többszemélyiségű ország gazdája nincs tisztában az alapokkal, akik saját maguk vitték végig az országot. Nem hiszem, hogy a csalást kellene általánosnak feltételezni.

Az viszont egy érdekes kérdés lehet, hogy hány többszemélyiségű ország verekedte magát végig az A-n, és hány fordult B-ből, miközben A-ban volt országa.
Old 11-27-2009, 15:35
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Quote:
Most őszintén, bár nem voltam fedezgetős elffel, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a katonaképzéshez és a "felfedez" gomb nyomkorászásához akármit is kellene tudni. Szóval lehet teljesen szabályosan is több szemcsit szerezni így. Lentebbi szinteken top30 meg top22, de szerintem még magasabb topszázalékokat sem olyan nehéz megcsinálni, hogy kényszerítsen valami játéktudás felszedésére
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules