Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-14-2006, 21:52
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Xeper
De Kis Herceget ő is ütötte

Xepi az lehet, de nem ezzel a gazdival és nem ezzel a klánnal Sőt egészen más társakkal.
Jobb ha kimaradsz a régi dolgokból, mert vajmi kevés sejtésed lehet róla, esetleg amit elmeséltek neked
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-14-2006, 22:42
wand wand is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Xepi az lehet, de nem ezzel a gazdival és nem ezzel a klánnal Sőt egészen más társakkal.
Jobb ha kimaradsz a régi dolgokból, mert vajmi kevés sejtésed lehet róla, esetleg amit elmeséltek neked
te Mo, tulajdonképpen miről bezsélsz?

nem tom feltünt e, de 2-3 hónapja Aeszkulusz kivételével az összes orink SZK volt, hogy most ki hol van annak mi köze ahoz, hogy régebben hol voltak?

jössz itt azzal, hogy Észak újraindulása után felfedezett 60k pontról 1.1M pontra. és? előtte 2 évig az a hálátlan szerepe volt, hogy full tornyozva elfként éplistákat csináljon egy termelő klánból.
amikor újraindul bőven megtehette, hogy simán feldedez, Ti sehol nem voltatok, el nem férő egységünk meg annyi volt min a fene..

asszem én a nálatok lávő orikról érdekesebbeket is fel tudok sorolni a teljesség igénye nélkül:

228471 ***baba*** ezelőtt egy másik klánban volt legbnagyobb ori majd azt a klánt bevertétek, majd a mostani klántársa Gilga beverte 2x egyéniben, majd átment hozzátok és visszafedezett

10170 espanyol - összesen 1 egyéni ütést láttunk tőle az elmúlt 1 évben, az az egy is olyan volt hogy előző nap igérte meg Xepernek, hogyha ő nem megy az épp kitámadott Sharkyra akkor ős sem támad Skorpióra. hát nem sikerült tartani a szavát..

93107 Gilgamesland (2) feljebb már említve van..

48440 Vegaland (2) - nah benne legalább van némi kraft

184608 Salusa Secundus + 132878 Bridgeland (2) - ezta két országot említsük együtt.. mindekttő full tornyos ország állandóan bentartott íjakkal, mégis az elmúlt 1 évben Bridge kb 50x verte be mikro seregekkel Salusát, aki addig mindig maxon állt íjassal.

ezek mellet kérdezem még 1x mi a gond azzal, hogy Észak felfedezett??

és persze volt 2 klánütésetek ránk.megismétlem mindekttőben min 50% szerencsétek volt, de azért grat hozzá.
Reply With Quote
Old 05-14-2006, 22:54
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Unhappy

nem szép ilyeneket dobálni. én is bánom hogy az elején beleszálltam a fikázásba és hittem bármelyik oldalnak. Miért kell egymásról ilyeneket írogatni? Azért hogy akik semmit se tudnak azok értelmetlen maszlagokat zabáljanak be 1/A-ról és senki ne akarjon ott játtszani?
Reply With Quote
Old 05-14-2006, 23:08
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Senki
nem szép ilyeneket dobálni. én is bánom hogy az elején beleszálltam a fikázásba és hittem bármelyik oldalnak. Miért kell egymásról ilyeneket írogatni? Azért hogy akik semmit se tudnak azok értelmetlen maszlagokat zabáljanak be 1/A-ról és senki ne akarjon ott játtszani?

igen kár belszállni, de ha minket "savaznak" ugye "visszavághatunk" ?

aki semmit nem tud annak kb elég annyit tudni, hogy egyik társaság sem jobb mint a másik.
Reply With Quote
Old 05-14-2006, 23:13
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by wand
egyik társaság sem jobb mint a másik.
ez így van.

ha savaznak legyél jobb és ne savazz vissza. Emelkedjünk már felül ezen! Kár belemenni ki kezdte, évekre vissza lehetne prögetni feleslegesen az eseményeket, de kinek lenne jó? nem mindegy ki kezdte? a másik meg visszaütött, ugyanúgy. szóval....

és az 1/A igenis jó hely és nincs ott nagy gáz, csak a nagyok veszekednek a fórumokon.

Last edited by Senki; 05-14-2006 at 23:28..
Reply With Quote
Old 05-14-2006, 23:16
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro
Nem tudok róla hogy változott volna valami is a személyimben
Tény hogy más társakkal volt... de megtörtént
A régi mesék meg... ki mesél? - mi nem
Old 05-14-2006, 23:23
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Senki
és az 1/A igenis jó hely és nincs ott nagy gáz, csak a nagyon veszekednek a fórumokon.

hát jah szerintem is az 1/A-ban a legjobb a játék
igaz ahoz, hogy az "átlag" játékosnak is igazán jó legyen kéne pár fontos változtatás + ez eleső 50 orinak (SZK-kat is beszámítva) + a hozzájuk tartozó kisországoknak a teljes tartalákaikkal együtt le kéne lépni
Reply With Quote
Old 05-14-2006, 23:29
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
te Mo, tulajdonképpen miről bezsélsz?
Wand hát mi már csak ilyen bénák vagyunk
A lényeg, hogy elindult valami tendencia az országaink nőnek, van saját gazdijuk az ellenfél országai pedig zsugorodnak, felfedeznek (pedig ők aztán soha!) és ez ennek a játéknak a célja. Mindezt annak ellenére, hogy sem a szerencse nem pártolt mellénk majd egy éve (lsd rakitartozás miatt bomló klán), sem az ellenfél nem kímélt (lsd -25K heki amiből természetesen semmi nem a szerencsén múlt ). Mostanában, hogy picit kevesebb "elengedhető, lefokozgatható" egységetek van nálatok is mintha kevesebb lenne a "bevállalom brother". (Az egyéni támadásoknál már vissza sem kísértek stb-stb.)
Az meg, hogy kiben van kraft meg kiben nincs majd elválik egyszer amikor 2 körre lesznek a most olyan biztos helyen gondolt "főországaitok".
Reply With Quote
Old 05-14-2006, 23:29
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

wand, de ezt most magadra is írtad. amúgy meg engem már nem zavar hogy sokat kell felkészülni ahoz, hogy meg lehessen ostromolni az csúcsot!
Reply With Quote
Old 05-14-2006, 23:35
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
hát jah szerintem is az 1/A-ban a legjobb a játék
igaz ahoz, hogy az "átlag" játékosnak is igazán jó legyen kéne pár fontos változtatás + ez eleső 50 orinak (SZK-kat is beszámítva) + a hozzájuk tartozó kisországoknak a teljes tartalákaikkal együtt le kéne lépni

Látod ez az egyetlen amiben maximálisan melléd állnék
Egyszer már megtettem, nekem ez nem jelentene problémát sem a klánom 90%-ának. Meg is tehetjük kollektíven csak egy megbeszélés kérdése a sörözőben Jah és csak akkor ha Észak lesz az első, ő ugyanis hajlamos megfeledkezni az adott szaváról.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules