|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Ki nyeri a 2008-as Eb-t?
|
Németország
|

|
9 |
25.00% |
Törökország
|

|
2 |
5.56% |
Oroszország
|

|
5 |
13.89% |
Spanyolország
|

|
20 |
55.56% |

06-25-2008, 18:05
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Hát ha felütöd azt az atlaszt, akkor először is jól szemügyre kell venni, hogy lehet, hogy nagy terület van itt, d az szinte jelentéktelen méretű a másik, egész Ázsián!!! áthúzódó országrészhez képest! Én akkor is azt mondom, ha valaki megkérdezi, hogy hol van Oroszország, akkor azt mondom Ázsia!
|
És mégis Szibériában ki a halál lakik? A lakosság jelentős része Európában él, ráadásul történelmileg is erősen európai állam. (Nem értem mit ágálunk ez ellen mi, akik úgyszintén az Urálon túlról jöttünk...)
|

06-25-2008, 18:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
(Nem értem mit ágálunk ez ellen mi, akik úgyszintén az Urálon túlról jöttünk...)
|
Jöttünk, igen itt a hangsúly, nem ott vagyunk! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

06-25-2008, 18:56
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
most mit sajnáljátok a törököktől meg az orsoszoktól a 4.-ik meg a 3.-ik helyet  nem értelek titeket 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

06-25-2008, 19:06
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Nem szeretném a spanyolokat a döntőben látni. Szenvedélyes focit akarok látni ahol játékosok küzdenek, meghalnak, majd pedig feltámadnak. Erre ők nem képesek.
Inkább egy török orosz döntő, mint egy német spanyol. Az utóbbi esetben biztos, hogy egy szép focit látnánk. Pont olyat amilyenek a gyümölcseik szépek, de íztelenek
|
szerintem a spanyoloké volt az egyik legszebb játék ezen az EB-n. vasárnap kihozták a maximumot egy olyan meccsből, amelyiken a másik csapat 11 játékossal védekezett. egy olyan meccstől, ahol az egyik csapat kizárólag csak a védekezésre épít (vagyis még az ellentámadásokra sem), még a legfanatikusabb, legoptimistább fociszurkolók sem várhatják el, hogy érdekes legyen. az olaszok egyértelműen megölték a játékot, és ez nagy szégyen rájuk nézve. a belső fórumon írta is valaki, hogy ha meg akarja utáltatni a focit vkivel, aki nem nagyon ért hozzá, akkor megnézet vele egy olasz meccset. ezzel teljesen egyetértek.
német-spanyol döntőt várok. nem szeretem a nagyon hülye meglepetéseket.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-25-2008, 20:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Egész jó kis meccs  
|

06-25-2008, 20:58
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
És mégis Szibériában ki a halál lakik? A lakosság jelentős része Európában él, ráadásul történelmileg is erősen európai állam. (Nem értem mit ágálunk ez ellen mi, akik úgyszintén az Urálon túlról jöttünk...)
|
off
az oroszok Európai nép nem ázsia, ők származásuk alapján is 100%ig európaiak Szibériát meg a többi részt csak 1500 után hódították meg, alapvetően ők Kijevi Ruszból alakultak ki, s Kijevet meg svéd vikingek alapították nem véletlen hogy a svéd anyaországot elhagyó svédeket ruszoknak nevezik, s azt itt elő szlávokkal egyesültek
on
ettől eltekintve remélem holnap kiesnek :P
|

06-25-2008, 22:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
off
az oroszok Európai nép nem ázsia, ők származásuk alapján is 100%ig európaiak Szibériát meg a többi részt csak 1500 után hódították meg, alapvetően ők Kijevi Ruszból alakultak ki, s Kijevet meg svéd vikingek alapították nem véletlen hogy a svéd anyaországot elhagyó svédeket ruszoknak nevezik, s azt itt elő szlávokkal egyesültek
on
ettől eltekintve remélem holnap kiesnek :P
|
Ennyi erővel az egész amerikai kontinens jtszhatna az EB-n! Mert ha belegondolsz, akkor portugál, spanyol stb népek lakják, akik kb 1500ban hódították meg Amerikát! Akkor ez nekem ugyanannak tűnik. Persze nem teljesen, de akkor is!
|

06-25-2008, 22:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ennyi erővel az egész amerikai kontinens jtszhatna az EB-n! Mert ha belegondolsz, akkor portugál, spanyol stb népek lakják, akik kb 1500ban hódították meg Amerikát! Akkor ez nekem ugyanannak tűnik. Persze nem teljesen, de akkor is!
|
de az amcsiknak nincs itt területük (attól eltekintve hogy fél európa a hátsójukban van többek között mi is) :P az oroszoknak meg van :P
|

06-25-2008, 22:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
de az amcsiknak nincs itt területük (attól eltekintve hogy fél európa a hátsójukban van többek között mi is) :P az oroszoknak meg van :P
|
Csak azért nincs, mert nem jelezték, hogy vennének. Mi már biztos eladtunk volna nekik vagy 2 megyét... :S
|

06-25-2008, 22:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Csak azért nincs, mert nem jelezték, hogy vennének. Mi már biztos eladtunk volna nekik vagy 2 megyét... :S
|
Taszár :P szóval lehet mégis volt területük
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|