|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-17-2008, 17:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Ebben egyet értek Hóhérral, senki nem kényszerít. A körönkénti tekercskopást is támogatom, és akkor nincs vita és nincs trükközés sem. Viszont, ha a piac nem raktár, akkor a kintlévő tartalék seregekkel mi lesz?
|
semmi
a piaci adó kizárva 100x leírták már asszem...
sereget EDDIG nem tudtál +ba gyűjtögetni, majd felvinni magaddal, újrázgatni, stb...
olyan mintha dedósóknak magyaráznám, hogyan működik a játék...

mi a különbség a teki és az egységek között...
ráadásul az egységet gyűjteheted egy nagy fedezéshez is, nem csak tartalék gyűjtést jelenthet, vagy oda fokozást egy ütéshez stb stb stb
|

02-17-2008, 18:10
|
Administrator
|
|
Activity: 30%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
A tartalékokat nem csak tekercsben lehet elhelyezni. Kopjon a katona, a nyers, a rúna és a teki is. Akkor tényleg meg fognak csappanni a tartalékok.
|
A katona eszik, vagy ha nincs helye, akkor lelép. A nyersanyag elveszik a raktárból, ha nincs neki hely. A rúna kétféleképpen is megszerezhető más országtól, és a bevédésére nincsen semmi fix lehetőség.
|

02-17-2008, 18:23
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Nekem egyre szimpatikusabb a körönkénti kopás. Valóban jó lenne,ha a drasztikus tartalékkülönbségek megszűnnének. Változna a teki ára,nyilván. Sokan áttérnének katalinra,annak az ára is változna. Csak jobbat tenne a csatáknak is,ha jóval kisebb költséggel,könnyebb szívvel tudnánk elengedni a seregeinket,hogy aztán bevédhessük magunkat. Annyi rúna meg nincsen szintenként,hogy valaki abból tartson milliárdokat (db szám).
Egy szóval: támogatom ! 
|

02-17-2008, 19:10
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Viszont, ha a piac nem raktár, akkor a kintlévő tartalék seregekkel mi lesz?
|
Hóhér erre próbáltam célozni, lehet kevéssé voltam érthető.
|

02-17-2008, 19:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A katona eszik, vagy ha nincs helye, akkor lelép. A nyersanyag elveszik a raktárból, ha nincs neki hely. A rúna kétféleképpen is megszerezhető más országtól, és a bevédésére nincsen semmi fix lehetőség.
|
De a piacon mindenből ugyanúgy lehet tartalékolni (raktározni). Nekem nincs problémám a körönkénti kopással, azzal a javaslattal volt problémám, hogy a szükséges mennyiség felett kopjon a teki progresszíven, mert akkor csökkennek a játékban a tartalékok.
|

02-17-2008, 19:21
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
De a piacon mindenből ugyanúgy lehet tartalékolni (raktározni). Nekem nincs problémám a körönkénti kopással, azzal a javaslattal volt problémám, hogy a szükséges mennyiség felett kopjon a teki progresszíven, mert akkor csökkennek a játékban a tartalékok.
|
amit én írtam az mit jelent? minél több van annál jobban kopik.
ez ütközik a szükséges mennyiséggel?
és nem lehet a piacon ugyanúgy raktározni.
felesleges volt az eddíg beírások, amivel ezt magyaráztuk.
megérett a cseresznye az értetlenkedésed miatt.
írd le hogyan lehet ugyanúgy egységet, nyersanagot, rúnát vagy bármit raktározni , mint a tekit.
ha találsz bármit is, amit ugyanúgy lehet raktározni,mint a tekit, vissza vonom azt, rólad, amit most inkább nem írok be ide.

|

02-17-2008, 19:27
|
Administrator
|
|
|
|
Személyeskedésbe ezt a témát SE kellene átvinni. Köszönöm.
|

02-17-2008, 19:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
azaz, minél több tekercset tart benn egy ország, annál többet kopna meg a tekercs, egy bizonyos képlet szerint. az alap %ok maradhatnának, az végülis mindegy...
|
Ezzel nem értek egyet a beírásodból. Miért kell ezért pirosat osztogatni?
OFF
Köszönöm az elismerést. Szerintem neked az a bajod, hogy csak magaddal vagy elfoglalva, ha valaki mást ír, mint amit te gondolsz, akkor az már "nem tudom mi" (mert ezt nem írtad le).
De mindenestre a nagy Hóhértól kaptam 34 másodpercet, mert ennyi idő alatt elolvasta azt a 3 hsz-t, amit ideírtam. Nem írok többet ide, eddig is el tudtam játszogatni minden verzióban, most is el fogok tudni. Várom a változásokat.
|

02-17-2008, 19:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Személyeskedésbe ezt a témát SE kellene átvinni. Köszönöm.
|
Quote:
Miért kell ezért pirosat osztogatni?
OFF
Köszönöm az elismerést. Szerintem neked az a bajod, hogy csak magaddal vagy elfoglalva, ha valaki mást ír, mint amit te gondolsz, akkor az már "nem tudom mi" (mert ezt nem írtad le).
|
Láthatatlan tintával írnék?
1-1 figyelmeztetés ment... Sorry, de ha nem vettétek volna észre, akkor ez nem a "Homokozó" elnevezésű téma, hanem a "Megbeszélések".
|

02-17-2008, 20:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
en nem tamogatnam semmikeppen a koronkenti kopast. maradjon mostmar igy ahogy most van. szoval reszemrol 1 szavazat arra, hogy ne valtozzon tovabb a jelenlegihez kepest.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|