|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

02-09-2008, 19:50
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ezt kifejtenéd bővebben? Gondolom felhasználói fiókra gondoltál...
|
Bocsi a késésért, de feltartottak 
Na szval csinálsz egy másik felhasználói fiókot, mindkettőben elindítod a Diót, egyikben hostolsz, a másik csatlakozik annak az ip-jéhez és így megvan egy komplett hálózat 
(Felhasználóváltást kell használni, met akkor futva maradnak a progik)
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

02-09-2008, 20:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
köszöntem szépen! Ki is próbálom! 
|

02-09-2008, 21:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Az elmúlt 3nap diablózás (1, 1,5óra naponta) elég jövedelmező volt! 2 set cucc, ami eddig nem volt meg, meg 1 unic, ami szintén nem volt még meg! 
|

02-10-2008, 13:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Az elmúlt 3nap diablózás (1, 1,5óra naponta) elég jövedelmező volt! 2 set cucc, ami eddig nem volt meg, meg 1 unic, ami szintén nem volt még meg! 
|
De jól megy valakinek 
Tudna nekem segíteni valaki egy amazont összehozni?
[SZ]Picurmanoo (#396769)
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

02-10-2008, 13:57
|
Senior Member
|
|
|
|
háááát... akinek megy, nem tehet róla!
Nem vagyok olyan hűdenagy játékos, de én azt javaslom, hogy semmiképpen se a dárdást fejleszd, hanem a nyilast. Én 2re raktam sokat, az egyik a multiple shot(asszem így kell leírni...) ezzel jól lehetett haladni ha sokan jöttek rád, meg a guide arrow plusz ehhez a piercing attack passive and magic skill. Na meg persze a kritikus ütést adóra is kell pakolni! A valkürnek nem vettem sok hasznát(mondjuk nem is kapott sok pontot), már akkor inkább az elterelő célpont!
Ha csinálsz 2íjat, az egyik lehet valami jóképű soketes, aamibe raksz nagy méregsebzést, és azt használod egy kb 8nyílveszőt lövő multiple shot-ba, akkor elég szép sebzést tudsz összehozni egy lövésből, és akkor viszaválthatsz a jobb íjjra!
Én így játszottam az amazonommal, igaz meguntam, így 40valahanyas szinten pihenget!
|

02-10-2008, 14:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
háááát... akinek megy, nem tehet róla!
Nem vagyok olyan hűdenagy játékos, de én azt javaslom, hogy semmiképpen se a dárdást fejleszd, hanem a nyilast. Én 2re raktam sokat, az egyik a multiple shot(asszem így kell leírni...) ezzel jól lehetett haladni ha sokan jöttek rád, meg a guide arrow plusz ehhez a piercing attack passive and magic skill. Na meg persze a kritikus ütést adóra is kell pakolni! A valkürnek nem vettem sok hasznát(mondjuk nem is kapott sok pontot), már akkor inkább az elterelő célpont!
Ha csinálsz 2íjat, az egyik lehet valami jóképű soketes, aamibe raksz nagy méregsebzést, és azt használod egy kb 8nyílveszőt lövő multiple shot-ba, akkor elég szép sebzést tudsz összehozni egy lövésből, és akkor viszaválthatsz a jobb íjjra!
Én így játszottam az amazonommal, igaz meguntam, így 40valahanyas szinten pihenget!
|
Ha hellen is szeretnél játszani, akkor vagy Bneten szerzel egy jó rúnaszavas íjat, vagy dárdás leszel (kb olyan lesz, mint a trapes assa)... decoy hellen 1 csapás mindenkinek, nem sok értelme van, inkább a valkyre. Arra most nem emlékszem, hogy a dárdás felépítésben benne van -e a valkyre, de látok rá esélyt, és hellen is egészen jól bírja 

02-10-2008, 14:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Ha hellen is szeretnél játszani, akkor vagy Bneten szerzel egy jó rúnaszavas íjat, vagy dárdás leszel (kb olyan lesz, mint a trapes assa)... decoy hellen 1 csapás mindenkinek, nem sok értelme van, inkább a valkyre. Arra most nem emlékszem, hogy a dárdás felépítésben benne van -e a valkyre, de látok rá esélyt, és hellen is egészen jól bírja 
|
Akkor nekem ne higgy, Phoenix! Csak nightmare-ig mentem vele, addig viszont kitűnő volt, az enyém! Soha nem nézegettem fejlesztési terveket, mindig csak próbálkoztam!
|

02-10-2008, 15:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Monnyuk alapból ijra gondoltam, mert eddig csak közelharcos karikkal nyomultam (pala, druida, barbár) és ki akarnám ezt is próbálni.
Hellen jártam már palával és tudom, hogy sok a fizimunis és ezekkel mindig szívok is és ezért nem tudom, hogy a bowazont hogy kellene.
Olvastam, hogy segítőt is lehetőleg ijjászt használjam, de én az Act II ben le akarnám cserélni a dárdásra, aminek van a blessed aim-os aurája, az rajtam is sokat segítene, meg nehezebben hal meg mint az ijjász, plusz valkyre-s támogatással ketten elég szépen feltartának a szörnyeket...sztem.
Vityu: nekem is volt már sok ötletem, amit a "nagyok" hülyeségnek tartottak, aztán később én is beláttam, hogy hülyeség...szval van még mit tanulnunk 
[SZ]Picurmanoo (#396769)
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

02-10-2008, 15:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Vityu: nekem is volt már sok ötletem, amit a "nagyok" hülyeségnek tartottak, aztán később én is beláttam, hogy hülyeség...szval van még mit tanulnunk 
|
Valahogy minidg meguntam egy karaktert a nightmare-en. Eddig csak barbárral voltam hellen, ott is csúffosan... Hát, asszem nem vagyok a toppon... 
|

02-10-2008, 15:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Valahogy minidg meguntam egy karaktert a nightmare-en. Eddig csak barbárral voltam hellen, ott is csúffosan... Hát, asszem nem vagyok a toppon... 
|
Magatalálósan, csakis egyedül játszva tényleg nehéz a játék...ahogy megakadtam palával 70es szinten hellen, aztán felcuccoltam és most vagyok 81es szinten ActIII-ban és players8-ban néha kicsit megizzasztanak 
Tényleg: ha a palával ki van fejlesztve zeal+fanaticsm+holy shield maxra, akkor mire érdemes eldobálni a többit?
[SZ]Picurmanoo (#396769)
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|