|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 14:18
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Révész
Miért ha idéz a szövegből akkor mi történik? Kizárod innen, vagy végleg kizársz engem, mert konkrétan bemásolja ide az üzenetet. Nem felmenő ági rokonát szidtam nem azt írtam, hogy b***d szájba a k*rva anyád. Ennyire iskolázott vagyok, de úgy látszik Te nem, mert nem tudod mit jelent a felső ági rokon emlegetése. Keress egy értelmező szótárt nézz utánna vagy íratkozz be valahova, ahol elmondják Neked az általad említett szó értelmezését!
7 éve játszom ezzel a játékkal. Volt egy országom Révész néven 119430-as számon, amit sajnos törölnöm kellett, mert tönkre ment magán okok miatt.
Szóval 7 éve játszom, soha egyetlen büntetésem sem volt. Ha ez, hogy az "anyukádnak meg a haverjaidnak irogas ilyet" sértő, valamint az, hogy "van olyan, hogy az ember a pöcs rossz végén van, mi is voltunk már ott, most Te vagy", akkor valami nagyon el van rontva nálatok! Tudod miért, mert leszarjátok a játékot és a játékosokat, mert Neketek csak pénz számít!!!!
Amióta beindult a VIP tagság puszira megy nálatok minden, hogy mennyire jól fizető a csóka, hát akkor védjük meg, mert mennyi embert hozhat a játékba amitől mi qrva jól fogunk élni!
Ja a következő amit csinálni fogsz, hogy moderálod a levelet és innen is kizártok, mert csak erre van képesítésetek, meg szuper üzenetre, hogy most már tudod mit kellene csinálni állj fel a padlóról és csapj vissza. Na tudod kinek írogass ilyen szövegeket. Beírjam vagy el tudod olvasni abból a levélből amit a srácnak írtam.
Most, hogy megsértettelek, nyugodtan törölheted az országom, sőt a többit, mert ehhez neked jogod van. Ja és gyorsan moderáld ki a levelem nehogy sokan elolvassák, mert rossz fényt vet a kicsi pofikátokra.
Anagyias banda vagytok!!!! Na most örülj és verd magad a földhöz, hogy mekkora spíler csávó vagy!!!
|
Természetesen ez a hozzászólás sem összeegyeztethető a Hódító szabályaival.
Sajnálom, ha ez magadtól nem volt világos. Így már értem, hoyg az előzőre miért gondoltad, hogy semmi baj vele. Remélem most már világos. 
|

10-12-2007, 14:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Annyit fűznék a dologhoz, hogy soha nem lehet tudni kit mi sért, vagy bánt, így elég nehéz egy pontos határt húzni az elfogadható és nem elfogadható levelek közé...
remélem nem kell példálózni, így is mindenki érti mire gondolok..
abban egyetértek Atival, hogy egyáltalán nem kell a családot említeni sem egy hasonló levélben, mert igen szélsőséges esetek is előfordulhatnak...
a családomnak semmi köze a játékhoz, én se venném kicsit se jó néven, ha egy vadidegen bármilyen formában (leginkább negatív) emlegetné őket...

10-12-2007, 14:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A játék keretein túlmenő sértegetések nem férnek már bele az elfogadható kategóriába. Szerinted egy "Anyád!" felkiáltás is teljesen normális, mert semmi csúnyát nem ír? Lehet igen, különbözőek vagyunk.
A Hódító szellemiségével azonban ez nem összeegyeztethető.
|
Nem, az mar nekem is hatarvonal lenne, mondjuk egy 5-12 koros. De hat tenyleg nem vagyunk egyformak. De nem erzem azt, hogy en lennek tul humanus, bar az is lehet...  Attol, hogy jatek, igen nagy indulatokat tud gerjeszteni. Engem pl mar fenyegettek meg, hogy eloben beverik az arcomat. De azt sem gondoltak komolyan. (Asszem, majd ha talalkozom Arwyllal, kiderul)  Ehhez jon az, hogy ha az anyukamat szidjak, en is harapok, engem szidhatnak nyugodtan...  Na mindegy, lehet tenyleg en lennek tul engedekeny, ez lehet Q-ban is kiderult mar... Mindenesetre rogton 168-at, en csak nagyon-nagyon exterm esetben adnek. (Peldat nem sziveen mondok) 

10-12-2007, 14:22
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Révész
Most, hogy megsértettelek, nyugodtan törölheted az országom, sőt a többit, mert ehhez neked jogod van.
|
Kérédesnek eleget téve a másik országod is kapott egy hét pihenőt. Sajnálom, hogy ilyen stílusú emberek is játsszák ezt a játékot, idővel remélem, hogy sikerül ettől megtisztítani a Hódítót.
|

10-12-2007, 14:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem, az mar nekem is hatarvonal lenne, mondjuk egy 5-12 koros. De hat tenyleg nem vagyunk egyformak. De nem erzem azt, hogy en lennek tul humanus, bar az is lehet...  Attol, hogy jatek, igen nagy indulatokat tud gerjeszteni. Engem pl mar fenyegettek meg, hogy eloben beverik az arcomat. De azt sem gondoltak komolyan. (Asszem, majd ha talalkozom Arwyllal, kiderul)  Ehhez jon az, hogy ha az anyukamat szidjak, en is harapok, engem szidhatnak nyugodtan...  Na mindegy, lehet tenyleg en lennek tul engedekeny, ez lehet Q-ban is kiderult mar... Mindenesetre rogton 168-at, en csak nagyon-nagyon exterm esetben adnek. (Peldat nem sziveen mondok) 
|
Abban mondjuk egyetértek, hogy az egy hét sok esetben ezt is beleértve durva, viszont akkor módosítani kéne a dolgokat, hogy ne kapcsolódjon ilyen szigorúan a 168 körhöz az írásjog megvonás...
Akkor legyen külön büntetés...

10-12-2007, 14:26
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Vagy miért , kiváncsivá tetél .
|
Olvasd a bannold haverod hozzászólását és egyből megtudod, h miért...

10-12-2007, 14:27
|
Member
|
|
|
|
Könnyed délutáni dráma...
Mééég 

10-12-2007, 14:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Könnyed délutáni dráma...
Mééég 
|
szerintem itt erre semmi szükség..ha nincs hozzáfűzni valód a témához....

10-12-2007, 14:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
|
Ezt fűzöm hozzá a témához.
A szövije első megnyilvánulása ezen a fórumon elég alpárira sikeredett. Engem nem győzött meg az ártatlanságáról. 

10-12-2007, 14:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
|
Van téma? Eddig úgy látom olyan irányba megy a "téma", hogy ha valami a játékon belül nem elfogadható, akkor jöjjünk ki ide erre a fórumra, és fokozzuk még egy kicsit, mert az biztos jó lesz.
Oviban láttam ilyet, de mindjárt jön Fegya, hogy ne szídjam az ovisokat. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|