Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: 6 vagy 12?
6 0 0%
6 plusz torony bónusz 4 14.29%
12 13 46.43%
12 plusz torony bónusz 11 39.29%
Voters: 28. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-19-2007, 20:36
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Tessék, röhögjél ki, mit számít...
De mindegy, miután átmentünk abba, hogy mindenki engem anyázik, az összes hozzászólásomat töröltem....
Remélem most meg vagytok elégedve.
Miután megvágtál egy pirossal, asszem nem lepődsz meg, ha visszakapod tőlem is.
Nem csak ezen beírásaidat éreztem egy kicsit túlhevültnek, de az utóbbi hozászólásaid, úgy érzem kicsit fentről érkeztek.
Nem szeretném, ha megharagudnál rám emiatt. Nem csak ez a topik miatt, hanem amikor csofika lett kitéve, már azt is kicsit hevesnek éreztem. Lécci olvasd át mit küldesz el, és ha higgadt fejjel is szeretnéd elküldeni, csak akkor tedd. Én is ezt teszem.
Old 09-19-2007, 20:38
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Úgy látom született egy újabb "Essünk egymásnak" topic. Ebből rendszer lesz, és nyissak esetleg neki külön helyet, ahova ezeket lehet indítani?
Old 09-19-2007, 21:40
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Úgy látom született egy újabb "Essünk egymásnak" topic. Ebből rendszer lesz, és nyissak esetleg neki külön helyet, ahova ezeket lehet indítani?

Igen! Igen!
Szájkarate menü rulez sok-sok topiccal
Csak a sör kitartson...
Old 09-19-2007, 21:48
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Most tényleg offolni fogok, ha egyáltalán lehet még jobban ezt a témát.
Kicsit több, mint tíz hónapja regeltem a fórumra. Akkor nagyon kellemes időtöltés volt olvasgatni a hozzászólásokat, beszélgetni a többiekkel, Veletek. Sokat tanultam itt a játékról, apró trükköket, stratégiákat, taktikákat, de a Hódítós témákon kívül is jókat lehetett fórumozni.
Mostanra, viszont sokat romlott a fórumon a hangnem. Egyetlen vélt, vagy valós rossz szóra, sérelemre képesek emberek egymásnak esni, minősíthetetlen stílusban. Ennek nem tudom mi értelme van. Már véget ért a nyár (Ati leveléből kiindulva ez kritikus időszak), úgyhogy lehet, érdemes lenne kicsit visszavenni. (Kérlek ezt ne vedd magadra Gee, nem csak erről a témáról van szó.) Jó lenne, ha a mostanság ide regisztrálók is olyan jó hangulatú környezetbe kerülnének, mint én tavaly ősszel.
Az első értelmes hozzászólás a topicban. Megmondom őszintén, én is ezt érzem.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 23:06
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Miután megvágtál egy pirossal, asszem nem lepődsz meg, ha visszakapod tőlem is.
Nem csak ezen beírásaidat éreztem egy kicsit túlhevültnek, de az utóbbi hozászólásaid, úgy érzem kicsit fentről érkeztek.
Nem szeretném, ha megharagudnál rám emiatt. Nem csak ez a topik miatt, hanem amikor csofika lett kitéve, már azt is kicsit hevesnek éreztem. Lécci olvasd át mit küldesz el, és ha higgadt fejjel is szeretnéd elküldeni, csak akkor tedd. Én is ezt teszem.
Miután a pofámba röhögtél egy tok normális hozzászólásom után, mit vártál? :O Hogy egy csokor virágot küldök? :O

Ez tipikusan Magyarország. A hülyeség, baromság megengedett, ha ezellen felszólalsz, akkor te vagy a gonosz.
Full normális topicok hülyére offolása és teljes tönkretétele semmilyen retorziót nem von maga után, de ha ez ellen fel emeli valaki a hangját, akkor a fél fórum azonnal rászakad, hgoy fogja vissza magát.

Az egész világ máshogy működik, hála a jó Istennek volt szerencsém nagyon sokat külföldön tartózkodni, nagyon sok országot bejártam több kontinensen. Mindenhol a deviáns elemek ellen fordult a közhangulat. És akik felszólaltak a társadalomban nem elfogadható dolgok ellen, azok támogatták egymást.

Hazajöttem Édes Hazánkba, azt látom, hogy az utcákat ellepték a punkok és a melegek, kiskorú gyerekeket vernek agyon 40 éves rohamgárdisták, csökken a fizetésem értéke, és ha ezt megemlítem, akkor megfenyegetnek, hyog ki leszek rúgva.

Nyílik egy értelmes topic, azt látom szarrá offolják, beszólok neki, hogy talán huzzon a 'nem értelmes' topicokba opffolni, ki a szardarab? Én.
Sorra nyílnak az idióta, és értelmetlen topicoc, ez ellen szól az ember, ki a szardarab? Nem aki nyitja, hanem aki normális topicokat szeretne látni...
Nyílt ez a topic, teljesen kétértelmű megfogalmazással, meg teljesen feleslegesen, (és ezt nem csak én mondom! el lehet olvasni az első két oldal reakcióit! mások is így gondolták!) de ennek ellenére normálisan próbáltam megközelíteni, a pofámra lett írva, hogy rossz szándékkal provokálni is piszkálódni jöttem ide, míg végül a 6. vagy 7. oldalon ki lett nyögve, hogy "nem is arról szól ám a topic ami ki van írva, hanem egy picit másról". Tehát félreérthető és felesleges volt az alaptétel. És miután ártaltlanul be lettem rágalmazva, és ezért felemeltem a hangom (ami egyébként nem hiszem, hogy állati durva lett volna, mint ahogy azok így utólag be vannak állítva), ki lett a szardarab, ismételten csak én.

Talán abba kéne hagyni ezt a monitor mögüli ultraúriember stílust, mert pont ennek lett az a vége, hogy az emberek egymásnak esnek!

Egy igazán jó fórumra moderátorok sem kellenek, mert a 'társadalom' fenntartja magát, és a saját maga által meghúzott színvonalat! Abban a pillanatban, hogy egyenjogúság lesz kiosztva mindenkinek, onnantól kezdve a színvonal rohamosan csökken, ez feszültséget indukál, és az emberek egymást kezdik hibáztatni.

Ez egy tökéletesen természetes folyamat!

A gond az, hogy lehetőség van felesleges, és értelmetlen topicocat nyitni, és lehetőség van minden további nélkül agyonvágni a már létező értelmes topicokat!

Innentől kezdve kicsit visszásnak hat, hogy az van állandóan kardélre hányva, akinek ez nagyon nem tetszik.

Mert amíg azt mondtam, hyog "kérlek szépen", meg "légyszi", addig a pofámba volt röhögve. Amikor meg azt, hogy "takarodj", "Baromság", akkor meg én voltam az állat...
Ha az ember kedves és lágy, akkor az sem jó, ha kemény, és hideg, az sem jó.
Ha meg kussban marad, akkor meg elszaporodik az értelmetlenség.

Nekem mindegy. Én kussban maradok.

Ki fogom próbálni, hogy regelek 3-4 álnevet ide, nyilván külön IP címről, külön e-mail címről, külön számítógépről, és agyon offolom a ti topicjaitokat, majd ha egy szót is szóltok emelt hangon, azonnal bejövök másik 3-mal, és elkezdem kórusban zengeni 8-10 topicban, hgoy milyen bunkók vagytok.

Mert amit eddig tapasztaltam, aszerint ez helyes magatartás, és ez mindenki által elfogadott, sőt, valakit e szórakoztat, és felvidít.

Hát hajrá!
Jóéjt!
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 23:12
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Fiuk, lanyok(?), miert kell mindent ennyire komolyan venni? Tessek kicsit megnyugodni, elszamolni 10ig, es mosolyogva tekinteni a vilagra...
Old 09-19-2007, 23:27
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Én semmi mosolyognivalót nem találok az ilyen topicokban. Meg az értelmetlen, bárgyú, direkte kártékony hozzászólásokon. Biztos az én hibám, biztos szakmai ártalom. Lehet engem kéne kezeltetli, és valami erős gyógyszer hatása mellett beleerőszakolni a liberális gondolkodást az agyamba... De engem zavar, hogy a károkozás oké, az ellene való felszólalás bűn.

De nekem mindegy... Úgyis van pár jó ismerősöm laborokban, gyógyszertárakban, majd kérek tőlük egy jó erős adag Prozac-ot. Megiszom mellé 4-5 sört, és önelégült, bamba mosollyal fogom nyugtázni az összes létező hozzászólást.

És ezt ne vedd magadra Remy, meg senki, akinek nem inge! Csak talán azon kéne elgondolkodni, hogy az egymásnak esések miért történnek meg. És nem azon, hogy ha már megtörténtek, milyen hangnemben.
Mert ha nem lennének egymásnak esések, akkor nem lenne hangnem sem.

És az egymásnak esést nem ultraliberális gondolkodással kéne megvalósítani, a "bárki bármit csinálhat" elvén, hanem talán máshogy.
Ez a véleményem. De gondolom ez túl radikális, és erős hangvételű. Úgyhogy jöhetnek az ezért jár, jól megérdemelt pirostéglák.
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 00:06
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Longevity: 94%

Kora délután még mosolyogtam a topicon, mostmár nem bírom megállni hogy ne írjak. Pax, az eredeti kérdésbe senki nem magyarázta bele a szorzókat rajtad kívül, csak Valezius piszkálódott Harcosokkal, de az a személyének szólt. A nyitásból ha nem is volt egyértelmű, számomra pl. kiderült hogy a témaindító a toronyban csücsülő íjászok alap védőértékét szeretné szavazásra bocsájtani (nem belekeverve az elf +2pontját). Erre jöttél te, elkezdtél vele kötözködni hogy az nem is úgy van, van egy csomó szorzó... Kioktattad hogy ne vezesse félre a kezdőket, majd több helyen is olyan sületlenségeket írtál, amivel sokkal inkább félrevezetsz egy kezdőt mint Harcosok a topikkal (alap hekivédelem nálad hozzáadódott a védelemhez, 200hekin egy torony neked 5%ot véd, nem pedig 1%-ot), és mikor jöttek többen és kijavítottak téged, te lettél felháborodva, te vesztetted el a kultúrált stílust, te kezdtél el "KIABÁLNI", most pedig mártírnak állítod be magad.

Két dolgot emelnék ki az utolsó hsz-edből:
Quote:
...Mindenhol a deviáns elemek ellen fordult a közhangulat....
Ez nem csak a világ többi országában van így, csak úgy látszik a nagy többség nem annak a stílusát tartja problémásnak akiét te. Nem ez az első topic az utóbbi időben, ahol a te stílusod van kikiáltva minősíthetetlennek.*

Quote:
Egy igazán jó fórumra moderátorok sem kellenek, mert a 'társadalom' fenntartja magát, és a saját maga által meghúzott színvonalat! Abban a pillanatban, hogy egyenjogúság lesz kiosztva mindenkinek, onnantól kezdve a színvonal rohamosan csökken, ez feszültséget indukál, és az emberek egymást kezdik hibáztatni.
És még magadnak is ellentmondasz. Akkor most kell a hatalommal rendelkező kontroll, vagy legyen mindenki egyenlő???

Még emlékszem mikor az első elfes topicban mindenki zölddel dobált téged a higgadt vitastílusod miatt. Azzal mi történt, hol veszett el??? Mert ez már csak pirosat ér!

* A hullás topicodban csofika esetén egy határig igazad volt ha a stílus nem is volt elfogadható. De csak addig a határig míg elnézést nem kért, és el nem ismerte hogy nem tudott a tudósbónusz hullára gyakorolt hatásáról. Te ott követelted tőle hogy a te topikodat hanyagolja, míg itt ugyanazt tetted amiért őt szapultad ott!

http://stevzland.myminicity.com/ind
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 00:16
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

OFF:

Nah végére értem ennek is!
Az az igazság ,hogy előttem már páran leírták a lényeget szóval csak annyit tudok mondani,hogy aki ír valamit azt higgadtan tegye és okosan.
Azokat az írásokat jobban szeretem olvasni én is.

És még valami!
Aki nem bírja Harcosokat az tiltsa szépen le és kész.
Én például nem bírom Dragont ,de biztos jó arc és a nyakának se ugranék neki egy játék miatt
Ja meg ,mert sokat ér a zöldje

A témán kívüli hozzászólásokat meg létszi ide írjátok:

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948

OFF vége!
Reply With Quote
Old 09-20-2007, 03:02
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

en nem erzem, hogy harcosok kulonosebben hunyo lenne itt. a topik inditasa 1 artalmatlan kozvelemenykutatasnak indult sztem annak ellenere, hogy tudta a valaszt ra, csak 1szeruen kivancsi volt a tobbiek velemenyere. csak sokan ugy erzik, hogy azonnal le kell pocskondiazni amit o nyit, vagy hozzaszol. sztem ennek most nem volt igazan alapja. sztem nem kell feltetlen mindenert ot hibaztatni ahol hozzaszol. a bunkozast meg nem vette at, ugyhogy - barmily hithetetlennek is tunik - adtam neki 1 zoldet.

Last edited by Smooth Scroller; 09-20-2007 at 03:05..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules