Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-28-2006, 12:08
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Szerintem tök feleslegesen vitáztok ezen a kérdésen, ugyanis jelenleg, ez az a kettő faj, ami ki van egyensúlyozva a Hódítóban és normálisan lehet vele játszani minden szinten (az 1/a-t kivéve ott a gnóm, az 1/a viszonyai miatt jelenleg használhatóbb mint az óriás, bármit is cisnál az óriás, de azért ott is lehet vele játszani, majdnem olyan jól mint a gnómmal).
És születnek emberek.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-28-2006, 16:48
raplee
Guest

Longevity: 0%
Default Bocsi Lama

na bocsi mar Lama hogy visszaszolok hozzad de ha vegignezzed a hozzaszolasokat akkor be kell vallanod hogy nagy marhasagot szoltal es amugy en elfogadok minden velemenyt, de a tied nem fogadhatom el es nem bosszuallas miatt, hanem beloled uvolt az eloitelet es az orias fanatizmus...
na mindegy en roviden meg mindig hadisnak gnom es varinak orias mellett allok... es ezt tobben is altamasztottak mert itt errol van szo szerintem hogy a tenyeket elemezd es ne a kedvencedet partold... ezt kell meg megtanuld Lama... obiektiven beszelni ha kell es nem lehordani masokat azert mert ok nem azt a fajt partoljak amit te... ha nem ertesz egyet valakivel nyilvanosagra hozhatod... sot nyilvanosagra kell hozni de akkor valamivel tamaszd ala az allitasod mint ahogy mas teszi es ne azt mond hogy ez nem igaz es evvel befejezted... mert lehet valakit erdekel hogy miert nincs igaza az illetonek...
Bocs ha valakit zavartam ezzel es foleg teged Lama!
Hidd el nem sertesnek szantam csak nem tartottam etikusnak a hozzaszolasod...
Reply With Quote
Old 03-28-2006, 19:52
Tank Tank is offline
Junior Member

Ha hadi felállásról van szó, akkor nem sokat jelent, hogy az oriás varikban erősebb, mint a gnóm, úgyis keves varit tart. Ergo, egy óriás hadist ugyanúgy lerengetnek mint egy gnómot. Ha mindkettő tart terület függően annyi tempit, hogy 6-8 körre magára tegye a varikat, akkor hiába hull jobban a gnom, alig fogsz nála varit ölni a keves létszám miatt. Marad az, hogy jobban gyullad a gnóm, többet épít; ez még nem jelenti, hogy gyengébb lenne szerintem
Reply With Quote
Old 03-28-2006, 19:57
Xeper Xeper is offline
Member

Flame menjen a dühöngőbe.... ez ma benned van Láma?
Az én véleményem az, hogy az óriás jobb MFnek, egy szövibe meg a gnóm. Szöviben véd az esetleges tolis, így több sereget lehet gnómmal tartani mint egy kocsmátlan óriással, és a nagyobb sereggel jól el lehet látni segítséggel a szövidet...jó support fajnak, de megállja a helyét az első vonalban is...
Old 03-28-2006, 20:08
jack herrer jack herrer is offline
Banned

Question

hmm...
szecsa igazat beszelt...
az orias mindenhogy jobb kiveve az A de ott meg az ork a legzoralab:P
a tema meg az hogy melyik jobb a ketto kozul!
szamolgatjatok a %okat mint a robotok meg szovihaborukrol beszeltek...
a gnomnal dupla annyi teki kopik sot neha az "univerzalis"gnomokban ajajaj..
az orias elmegy laki hadi mezo es magiatekivel akar hadi akar vari
azt univerzalisnak nem eppen neveznem hogy a gnom tud tolis lenni de tekit nem tud lopni))
meg kell nehany szaz milla ugyanugy egy univerzalis gnom atepitesehez is tok mind1 kevesebb anyag kell %ra
a tolizas (gyujtogatas)egyedul a 99% lakossagu oriknal okozhat barmifele kart is azt is max nagy hekin
a varizas(rengetes) a normal csopikban sokkal hatekonyabb mint a tolizas egy orias ellen...
az anyagi kartol fingik ki az ellen szovije azt meg egy gnomnal sokkal tobbet lehet okozni:PPPP
egy tobbmilliard vagyonos gnom lehet max ellenfel egy oriasnak
de gyujtogetesnel is veri az orias a gnomot..
a napi rezsi sokkal alacsonyabb meg a 10% extra teki aminek az orias szovinel a szorzoit had ne szamoljam ki de joval tobb......
orias az esszeruseg es megfontoltsag
ha van love dogivel akkor meg egy ork siman hazavagja mindket fajt hadikent ...
cseszhetik a %aikat

Last edited by jack herrer; 03-28-2006 at 20:13..
Reply With Quote
Old 03-28-2006, 20:16
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

átraktam, bocsi

Sztem harriernek igaza van
Reply With Quote
Old 03-28-2006, 20:34
jack herrer jack herrer is offline
Banned

Cool

meg az a vicc hogy olyanok szamolgatjak legjobban ezeket a %okat akik hetente 1cer tamadnak kb
es 15% toronyal viszik a hadikat...
egy varis sereges oriassal tobbet utok 5*ha beindulok mint ezek a gnom torony%ot szamolgato tagok
de elotte mindig sokat gyjtogetek
es csucsulok az uncsi orias varisomban
ami csak felig varis de szovisegitseggel nagyobbat ut mint 1-2 ij pacis 3hadi-1vari felallasu szovihadis...

Last edited by jack herrer; 03-28-2006 at 20:38..
Reply With Quote
Old 03-28-2006, 21:17
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by jack herrer
meg az a vicc hogy olyanok szamolgatjak legjobban ezeket a %okat akik hetente 1cer tamadnak kb
De ha legalább jól számolnának, így tényleg vicc
Old 03-28-2006, 22:26
Tank Tank is offline
Junior Member

Elég gyakori a 3 hadi-vari felállás B-ben, ilyenkor nem is tudnak gyújtani egy gnomnál. Ráadásul, ha mindenki óriás lenne, akkor a gnomoknak se kellene toli Viccet félre téve lehet nagyon jó gnomokat és óriásokat is csinálni. Nem mindegy ki mennyit van benn, előtte mennyit tartalékol, éheztet stb... 1cer körbefordultam gnommal, és sima ügy volt, bár ez szövi kérdése is. Most óriással fogok lassan fordulni, és nem érzem, hogy könnyebb lenne valamivel is, tök ugyanolyan...
Reply With Quote
Old 03-28-2006, 23:07
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

sztem ha 4 óriás van szöviben, akkor nem annyi varit tartanak mintha lenne gy tolisuk, hanem többet, és akkor simán lehet hogy tudják ártózni a gnómokat. attól még hogy az óriások épp nem tudják legyújtani őket, azért még kell nekik kocsma annyi hogy az óriások jobbak legyenek variban.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules