|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-26-2006, 12:30
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok!
Lehetne egy olyan kérdésem felétek,hogy kezdő embereknek(nekünk) egy olyan 4es szöviben mejben a jó öreg 2hadi,1toli,1vari felállásban a 2hadisnak milyen fajt és személyiséget ajánlanátok?
válaszaitokat előre is köszi!
|

03-26-2006, 15:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Sziasztok!
Lehetne egy olyan kérdésem felétek,hogy kezdő embereknek(nekünk) egy olyan 4es szöviben mejben a jó öreg 2hadi,1toli,1vari felállásban a 2hadisnak milyen fajt és személyiséget ajánlanátok?
válaszaitokat előre is köszi!
|
oriást. kereskedö vagy tudos személyiséggel. ha sokat támadtok akkor vándor személyiség. szerintem. 
|

03-26-2006, 19:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by zima
oriást. kereskedö vagy tudos személyiséggel. ha sokat támadtok akkor vándor személyiség. szerintem. 
|
kezdőknek remek ajánlat.. szerintem is. sőta varisnak is. tolisnak embert, ha fél a variktól... ha nem akkor félelfet... (az átlagos hadis vari állmánynál jóval több varival hogy csak a varik ártsák be...)
|

03-26-2006, 20:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
kezdőknek remek ajánlat.. szerintem is. sőta varisnak is. tolisnak embert, ha fél a variktól... ha nem akkor félelfet... (az átlagos hadis vari állmánynál jóval több varival hogy csak a varik ártsák be...)
|
az átlagosdnál több vari az alatt mennyit értesz kb 200hekin egy példát pls?
|

03-26-2006, 20:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by zima
|
én magamnak kipróbálni a gnóm tudóst szeretném,az is játszható elég könnyen még nem?
|

03-26-2006, 21:10
|
Guest
|
|
|
|
kb. 4000-5000..  Jó a tudós... de ha a piacon minden heroin-áron van, akkor a kereskedőt ajánlom.. az nyugis..:-)
|

03-27-2006, 07:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
mit vártál? hiszen láma  D
|
Vagy csak szivat benneteket. :P
|

08-19-2006, 08:21
|
Guest
|
|
|
|
-
Hy!
Én varis óriás vagyok, és a szövimben van egy hulla hadis egy fél-elf tolis, meg egy ork hadis. Szerintetek ez így lehet ütős?
Ha rajtam múlna minden akkor én egy olyan szövit akarnék amiben van 2 elf hadis v 2 ork hadis, egy fél-elf tolis, és egy varis óriás! Gondolom ez így jobb lenne! De inkább kikérném a véleményeteket.
|

08-19-2006, 09:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pspboy
Hy!
Én varis óriás vagyok, és a szövimben van egy hulla hadis egy fél-elf tolis, meg egy ork hadis. Szerintetek ez így lehet ütős?
Ha rajtam múlna minden akkor én egy olyan szövit akarnék amiben van 2 elf hadis v 2 ork hadis, egy fél-elf tolis, és egy varis óriás! Gondolom ez így jobb lenne! De inkább kikérném a véleményeteket.
|
Ha az a hulla hadis modjuk egy gnóm lenne akkor azt mondanám, hogy ember elég ütősek lesztek ha sokat játszotok és hamar ráéreztek a lényegre;´így azért van egy gyenge pontotok, a zombi nem éppen a szövik ékköve...
|

08-19-2006, 12:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Ha a zombi átmegy akármi másba lényegesen jobbak lesztek 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|