|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-26-2007, 18:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ez így ebben a formában nem működik. Ha a csatában részt vevő felek bármelyike legalább 2x olyan erős mint a másik, akkor a morál nem változik. Ezzel lehet megakadályozni, hogy a szövi varisát ismerősök olykor 2-3 sereggel támadva- és pattanva- , magas morállal ajándékozzák meg. Ilyen esetben egyik fél morálja sem változik.
|
synk azért a kedvemért pattanj csak 5*100 elittel egy 10k toronyíjjas orin valahol és csodálkozva nézz a morálodra 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

07-26-2007, 19:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ez így ebben a formában nem működik. Ha a csatában részt vevő felek bármelyike legalább 2x olyan erős mint a másik, akkor a morál nem változik. Ezzel lehet megakadályozni, hogy a szövi varisát ismerősök olykor 2-3 sereggel támadva- és pattanva- , magas morállal ajándékozzák meg. Ilyen esetben egyik fél morálja sem változik.
|
Muszaj felrevezetned szegenyt? Es mar nem eloszor latom ezt Toled, hogy ugy jelentesz ki dolgokat, hogy azt hiszed, igazad van, kozben pedig egyaltalan nem.
A tamado moraljara mindig hat, hogy az adott csata nyert-e, vagy vesztett.

07-26-2007, 19:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gaben
Köszönöm 
Jó tudni, bár nekem nincsenek ismerőseim, akik ilyet művelhetnének velem 
Ellenben, ha hasonló támadóértékkel támadok, mint amilyen az ellen védő értéke, de nem férek be, akkor felmegy?
Akkor viszont értelmesebb úgy támadni, hogy bemegyek hozzá 
|
Valaszolok erre is, Synk butasagot mondott. Tamadokent a nyertes csata mindenkepp noveli a moralod, akarmilyen kulonbseggel is utsz at vkit.  Ugyanigy a vesztes pedig csokkenti. (ismetlem, tamadokent)
Nem, olyan nincs, hogy nem fersz be, es felmegy.  (legalabbis nem ettol) 

07-26-2007, 19:17
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Valaszolok erre is, Synk butasagot mondott. Tamadokent a nyertes csata mindenkepp noveli a moralod, akarmilyen kulonbseggel is utsz at vkit.  Ugyanigy a vesztes pedig csokkenti. (ismetlem, tamadokent)
|
Arról volt szó, hogy ha nagyon kis sereggel megyek, és pattanok, akkor nem változik a morál. Viszont, ha nem sokkal kisebb támadó értékkel megyek, és úgy pattanok, akkor megindul lefelé, majd mélyről megindul fel. Az tiszta sor, ha bemegyek, akkor felmegy 
|

07-26-2007, 19:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Arról volt szó, hogy ha nagyon kis sereggel megyek, és pattanok, akkor nem változik a morál. Viszont, ha nem sokkal kisebb támadó értékkel megyek, és úgy pattanok, akkor megindul lefelé, majd mélyről megindul fel. Az tiszta sor, ha bemegyek, akkor felmegy 
|
De ha beférhetsz, mi értelme van lengetésre játszani? csatával lefelé sem fog olyan gyorsan menni mint zsold nélkül...
|

07-26-2007, 19:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Kerlek, olvasd el ujra, amit irtam. Igen, errol volt szo, de ez nincs igy. De leirom meg egyszer, hatha igy megerted. Ha nagyon kis sereggel mesz, es pattansz, igenis megindul lefele a moralod. Erted mar, vagy meg leirjam 1x-2x? 

07-26-2007, 19:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Muszaj felrevezetned szegenyt? Es mar nem eloszor latom ezt Toled, hogy ugy jelentesz ki dolgokat, hogy azt hiszed, igazad van, kozben pedig egyaltalan nem.
A tamado moraljara mindig hat, hogy az adott csata nyert-e, vagy vesztett.
|
Quote:
|
Ha már mindketten ezt állítjátok, igazatok lehet. Én elsősorban védő oldalon szerepeltem eddig ilyen helyzetben, feltételeztem, hogy támadó részről is hasonló az eredmény 
Elnézést kérek, nem akartam senkit félrevezetni 
|

07-26-2007, 19:54
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ha már mindketten ezt állítjátok, igazatok lehet. Én elsősorban védő oldalon szerepeltem eddig ilyen helyzetben, feltételeztem, hogy támadó részről is hasonló az eredmény 
Elnézést kérek, nem akartam senkit félrevezetni 
|
En is elnezest kerek, ha esetleg nem tunt megfelelonek a hangnemem, de latod, azota se erti szegeny  Ha vmiben nem vagy biztos, a segitseg topicban inkabb ne ird le, szerintem, mert csak megkavarod a kezdoket 

07-26-2007, 19:59
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
hmm, milyen mindketten?  Remy és Andi21?  
sry az OFFért 
|
mostanában elé sok ilyet felhalmozol, vagy hasonlót hogy: "bocs, de ezt nem hagyhattam ki", "bocs az offért, de ez muszáJ volt" 
nem rosszból mondom ám 
|

07-26-2007, 20:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
En is elnezest kerek, ha esetleg nem tunt megfelelonek a hangnemem, de latod, azota se erti szegeny  Ha vmiben nem vagy biztos, a segitseg topicban inkabb ne ird le, szerintem, mert csak megkavarod a kezdoket 
|
Az a szép az egészben, hogy én biztos voltam benne egészen eddig.
Sőt, megmondom őszintén, még most is gyanakszom, mert a minap egy ori 2 sereggel is pattant rólam, de neki se kezdett zuhanni a katmorálja 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|