Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-20-2007, 18:38
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
jaja ebben is van igazság, a hektár alapú foglalás szerintem is teljesen jó.
Én a pontszám alapút támogatom, azzal lehet játszani. Ha hektrá alapú lenne az csökkentené a stratégiai lehetőségeket. Még a héten kifejtem rendesen a gondolataimat a témáról.
Old 09-20-2007, 18:42
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Én a pontszám alapút támogatom, azzal lehet játszani. Ha hektrá alapú lenne az csökkentené a stratégiai lehetőségeket. Még a héten kifejtem rendesen a gondolataimat a témáról.
Pontszám alapú van most, és el lehet menekülni vesztes csatával földveszteség nélkül, bár drága, és vannak kockázatai. Csak azért, hogy változtatva legyen szerintem se kell hozzányúlni.
Old 09-20-2007, 18:49
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Pontszám alapú van most, és el lehet menekülni vesztes csatával földveszteség nélkül, bár drága, és vannak kockázatai. Csak azért, hogy változtatva legyen szerintem se kell hozzányúlni.
Nem fix pontszámúra gondolok annak szerintem nincs értelme. De a részletek később, bocs nmost nincs időm összeszedni a gondolataimat
Old 09-20-2007, 19:00
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
... bizonyos hektar folott.
Old 09-20-2007, 19:01
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
... bizonyos hektar folott.
Mennyi az a heki? Ha 200-on fokozok be 500k kattancsot, akkor se ver be...
Illetve bever, csak nem visz földet
Old 09-20-2007, 19:04
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Mennyi az a heki? Ha 200-on fokozok be 500k kattancsot, akkor se ver be...
Illetve bever, csak nem visz földet
Ajanlom a sugo olvasasat

De kiemelem Neked:

* Az emberek száma maximum a teljes földterületed 70-szereséig számít, az e fölött levő lakosok értéke minden esetben nulla.

gy.k.: 200 hekin 14.000 embered lehet max, ami beleszamit a pontjaidba, ami 2800 pont. Ha huszonharommmillio katonat fokozol, akkor is ennyi pontot ernek maximum az embereid.
Old 09-20-2007, 19:05
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ajanlom a sugo olvasasat

De kiemelem Neked:

* Az emberek száma maximum a teljes földterületed 70-szereséig számít, az e fölött levő lakosok értéke minden esetben nulla.
Nálad a pont
Azt azért hozzátehetted volna, mennyi az a heki?
Old 09-20-2007, 19:11
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Nálad a pont
Azt azért hozzátehetted volna, mennyi az a heki?
Mire gondolsz? Ugy saccra 8500 hekis orinak lehet 100k pont a fokozasi maximuma.

Fokozasi maximum: (hekiszam*70-nepesseg)/5
Old 09-20-2007, 19:12
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

sokat gondolkoztam rajta, de nem gondoltam át viszont csak így merem leirni.. az 5let érzem, hogy jó vagyis inkább megoldás.. a házakon tulcsordulo emberek ne szamitsanak bele a pontértékbe.. ha valaki javasolt már ilyet akkor azt támogatom, ha nem mondtak meg ennyire drasztikusan akkor igy ebben a formaban javaslom.. ezzel tobb dolog is elkerulheto..pl a full barakkos ork.. a -ban.. meg amugy is..
ehez kapcsolodoan.. az emberek akiknek nincs hol lakni egyben azonnal hagyjak el az orszagot.. ezeket kulon vitassuk meg. mert kulon meg ertelmeset is ki lehet hozni beloluk..
játéktecnikailag megmagyrazva.. azaz vilagszemleletbol: azok az emberek akiknek nincs hol lakni nem is akar orszagodba maradni ezert egybol szedi a satorfajat es jobb videk utan nez... azok az emberek akiknek nincs hol lakni nem novelik orszagod nagysagat, lakossaganak nagysagat hiszen ok csak "atvonulnak orszagodon" oylanok mint amikor egy nep keresztulhalad egy orszagon.. ha mondjuk a romanok megindulnanak ausztriaba amig keresztulvonulnak magyarorszagon nem hiszem hogy novelik orszagunk nagysagat oregbitik hirnevet vagy akarcsak harcolnanak ertunk.. remélem értitek mit magyarazok, ha nem akkor kifejtem pontosabban..
Old 09-20-2007, 19:14
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
sokat gondolkoztam rajta, de nem gondoltam át viszont csak így merem leirni.. az 5let érzem, hogy jó vagyis inkább megoldás.. a házakon tulcsordulo emberek ne szamitsanak bele a pontértékbe.. ha valaki javasolt már ilyet akkor azt támogatom, ha nem mondtak meg ennyire drasztikusan akkor igy ebben a formaban javaslom.. ezzel tobb dolog is elkerulheto..pl a full barakkos ork.. a -ban.. meg amugy is..
ehez kapcsolodoan.. az emberek akiknek nincs hol lakni egyben azonnal hagyjak el az orszagot.. ezeket kulon vitassuk meg. mert kulon meg ertelmeset is ki lehet hozni beloluk..
játéktecnikailag megmagyrazva.. azaz vilagszemleletbol: azok az emberek akiknek nincs hol lakni nem is akar orszagodba maradni ezert egybol szedi a satorfajat es jobb videk utan nez... azok az emberek akiknek nincs hol lakni nem novelik orszagod nagysagat, lakossaganak nagysagat hiszen ok csak "atvonulnak orszagodon" oylanok mint amikor egy nep keresztulhalad egy orszagon.. ha mondjuk a romanok megindulnanak ausztriaba amig keresztulvonulnak magyarorszagon nem hiszem hogy novelik orszagunk nagysagat oregbitik hirnevet vagy akarcsak harcolnanak ertunk.. remélem értitek mit magyarazok, ha nem akkor kifejtem pontosabban..

Szerintem ehelyett inkább maradjon lehetőség a 0 hekis ütésre. Ezzel annyira felborítod a teljes játékot, hogy... pff... ehh

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules