|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Mi a véleményetek az elfet ért 'szigorításokról' ??
|
Amint tudok,fajt váltok .. => nem tetszik
|

|
54 |
61.36% |
Megpróbálok eltengődni bunkerben,ha már odakényszerítettek...=> nem tetszik
|

|
9 |
10.23% |
Tetszik
|

|
25 |
28.41% |

05-09-2007, 15:00
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Nem tudom ki milyen játékot játszik, nem is érdekel. 4 orim van, mind vippes. ebböl az A-s orim volt elf, és valószinüleg még marad is, de csak azért, mert egyelöre olyan körülöttem a pontlista, hogy nem jelent gondot a negativ gyengités.
Ugyanakkor már most elmondható tapasztalat sajnos, hogy lejjebb lévö elf klántársamat, naponta 2*3 ártózza valaki passzióból minden cél nélkül a változtatás óta. (lejjebb még vannak varira gyurt óriások)
Hirnév alapján kiderithetnénk ki az, de mi a fenének, hisz a társam amugyis csak nézheti, hogy hogyan szivatják az oriját.
A 2-es számu orimat 1 héttel a módisitásások elött vittem a b szintre, és mivel a szövi érdekei azt kivánták fajt váltottam és elf lettem, de elötte hosszas töprengés elözte meg, melyik tolis fajt is válasszuk.
2k kört kéne ott eltöltenem, az ujrázásig még minimum 250 kör. de ha ujrázok, akkor azóta elért 150 hekis lemaradást behozni, hogy utolérjem a társakat elég sok lovéba lenne, a másik meg, ök 500 körrel elöbb végeznének, és én mi a fenét kezdhetnék ott 500 körig egyedül egy emberrel, vagy félelffel. Ja persze lehetek sok tolis hadignóm is, igen.
A változtatás nekünk, eddig CSAK ennyit jelent.
Meg annyit, ha bbelefutunk egy másik szövibe, akkor még ha nyerünk is, az olyan gyözelem lesz, ami felér egy vereséggel
|

05-09-2007, 17:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
Nem tudom ki milyen játékot játszik, nem is érdekel. 4 orim van, mind vippes. ebböl az A-s orim volt elf, és valószinüleg még marad is, de csak azért, mert egyelöre olyan körülöttem a pontlista, hogy nem jelent gondot a negativ gyengités.
|
Szoval a te elfed erositve lett? 

05-09-2007, 18:47
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Vedd légyszi hozzá az elfet ért erősítést is, hogy teljes legyen a kép, mert afölött valahogy minden elffel játszó elsiklott. 
|
Ati, mikor érted meg, hogy az nem volt csak gyakorlati erősítés, mert eddig is mindenki úgy támadta, mint, ha 30% lett volna (egy-két kivétellel  , annak ellenére, hogy 20% volt. most meg megintcsa mindenki így támadja, emrt most íyg is van...
|

05-09-2007, 19:47
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
Ati, mikor érted meg, hogy az nem volt csak gyakorlati erősítés, mert eddig is mindenki úgy támadta, mint, ha 30% lett volna (egy-két kivétellel  , annak ellenére, hogy 20% volt. most meg megintcsa mindenki így támadja, emrt most íyg is van...
|
Szerintem ezen kár rágódni .. Ati szerint erősítés. Snitt .
Inkább sírás helyett tényleg próbáljunk mindenkinek jó megoldást taláni a helyzetre ...
|

05-09-2007, 23:07
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Szerintem ezen kár rágódni .. Ati szerint erősítés. Snitt .
Inkább sírás helyett tényleg próbáljunk mindenkinek jó megoldást taláni a helyzetre ...
|
Nem hiszem hogy lesz itt érdemi megoldás, ezt a változást ő eldöntötte, mi meg el vagyunk kénytelenek fogadni, mert ha megfigyeled, a 130 oldal vita óta semmi, de semmi változás nem történt, Ati is csak ismétli magát, pedig sztem a játékosok nagyrésze h5toolsal számolt eddig is (magamból kiindulva, tehát a 30 bele volt számítva ha bement a sereg a gyakorlatban, ha nem), félek attól, 2 hullás lett a játék, pontosabban 2 agyatlan zombis, de ez meg megint csak egy régi hosszú -eredménytelen- vitához kanyarodik vissza...
|

05-10-2007, 00:34
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm
Nem hiszem hogy lesz itt érdemi megoldás, ezt a változást ő eldöntötte, mi meg el vagyunk kénytelenek fogadni, mert ha megfigyeled, a 130 oldal vita óta semmi, de semmi változás nem történt, Ati is csak ismétli magát, pedig sztem a játékosok nagyrésze h5toolsal számolt eddig is (magamból kiindulva, tehát a 30 bele volt számítva ha bement a sereg a gyakorlatban, ha nem), félek attól, 2 hullás lett a játék, pontosabban 2 agyatlan zombis, de ez meg megint csak egy régi hosszú -eredménytelen- vitához kanyarodik vissza...
|
Én azért bízom abban,hogy Ati is belátja az inkorrekt részét a dolognak,hogy minden különösebb értesítés nélkül ekkora változtatást hajtott végre egy olyan fajon,amivel semmi baj nem volt,csak pár A-s gurunak nem tetszett a kontrakészsége... Észérvek és jó ötletek kellenek ... a főtopicban épp erről folyik a szó... kitárgyalunk egy nagyon szimpatikus lehetőségekből álló listát,és párunk szerint van reális esély arra,hogy ne kelljen azonnal minden mostani elfnek fajtváltani,törölni,de legfőképpen kétségbeesni...
Ezeken kell sürgölködni...mert a úgy érzem a negatív oldalát minden szemszögből kiveséztük ... akit érdekel,tessék visszaolvasni,ahogy Ati is mondja ...
|

05-10-2007, 01:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Szoval a te elfed erositve lett? 
|
nem egészen vagyok biztos benne, milyen irányú is a tréfád, de ezt ma olvastam a v fórumán:
Nyelvtanóra. A tanár magyarázza a tagadást.
- A magyarban a kétszeresen negatív állítás negatív. Az angolban viszont a
kétszeresen negatív állítás pozitív. Nincs azonban olyan nyelv, ahol a
kétszeresen pozitív állítás negatív lenne.
Mire hátulról egy hang:
- Aha, persze.
Nos én nem az angol nyelvtant használtam, hanem a magyart, a kétszeresen negatív állitásom vagyis a negatív gyengités nem lett pozitiv 
|

05-10-2007, 01:51
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
nem egészen vagyok biztos benne, milyen irányú is a tréfád, de ezt ma olvastam a v fórumán:
Nyelvtanóra. A tanár magyarázza a tagadást.
- A magyarban a kétszeresen negatív állítás negatív. Az angolban viszont a
kétszeresen negatív állítás pozitív. Nincs azonban olyan nyelv, ahol a
kétszeresen pozitív állítás negatív lenne.
Mire hátulról egy hang:
- Aha, persze.
Nos én nem az angol nyelvtant használtam, hanem a magyart, a kétszeresen negatív állitásom vagyis a negatív gyengités nem lett pozitiv 
|
Hat ez cseppet off, de ezzel nem ertek egyet.
Pelda: "nem vagy nem okos"
Ez ugye ketszeresen negativ allitas?
Ugye pozitiv, mivel azt jelenti okos vagy? 
Ugye magyarul van?
Kedvencem, amikor ez van kiirva a bolt kirakataban:
"akció, -50% árengedmény"
Franc se fog venni ilyet, ha 50%-al dragabb 

05-10-2007, 08:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
|
Akkor is erősítették mert 20 volt es 30 lett.Akarhogy is nézem ez erosítés.
Es a 30% os védelem a tornyokkal meg a hadügyi tekivel hatalamas védelem ..
|

05-10-2007, 08:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Akkor is erősítették mert 20 volt es 30 lett.Akarhogy is nézem ez erosítés.
Es a 30% os védelem a tornyokkal meg a hadügyi tekivel hatalamas védelem ..
|
Ha kiderül, hogy valamiért az ork támadóbónusza csak 20%-on működött, és visszaállítják 30%-ra, akkor azt erősítésnek veszed?
Másképp: ha kiderül, hogy az autód nem 100%-t nyújtja annak a teljesítménynek, amit alapból tudnia kellene, hanem csak 80%-át, és ezt megjavítják, akkor te ezt turbózásnak fogod fel, vagy sima javításnak?
De ezt már annyiszor elmondtuk, az egyik oldal a te szövegedet, a másik meg az enyémet...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|