|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

08-29-2007, 20:10
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
gnóm is jó lehet toli-hadinak...
|
Hm...és 4. szinten egy bányafree előbb leírt törpnek van jövője?
(bvisszahúz a szívem  )
|

08-29-2007, 20:11
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tyborrex
Hm...és 4. szinten egy bányafree előbb leírt törpnek van jövője?
(bvisszahúz a szívem  )
|
lehet is akár jövője, de tarts erős idegrendszert jó szövit és jó orit  
|

08-29-2007, 20:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
lehet is akár jövője, de tarts erős idegrendszert jó szövit és jó orit  
|
Utánaszámoltam 600 hekivel törp tudós vs gnóm tudós(mindenhol max teki) és 4 szempont alapján(támadóérték, védőérték, max mágikus támadóérték, max tolvajlási támadóérték) a törp kikapott mindegyikben.Tehát asszem eldőlt a fajom: )
Ha érdekel vkit megmutathatom miből mennyit vettem stb...
|

08-30-2007, 08:45
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tyborrex
Utánaszámoltam 600 hekivel törp tudós vs gnóm tudós(mindenhol max teki) és 4 szempont alapján(támadóérték, védőérték, max mágikus támadóérték, max tolvajlási támadóérték) a törp kikapott mindegyikben.Tehát asszem eldőlt a fajom: )
Ha érdekel vkit megmutathatom miből mennyit vettem stb...
|
az leeht h ilyen módon kikapott, de most gondolj bele abba, h bekerülsz egy csoportba, ahol izsonyat drága a nyersi, a törpével a fedezésből bejött bányákból fel tudod építeni a többi épületet, a gnóm meg mehet ilyen szempontból a sunyiba 
|

08-30-2007, 09:30
|
Junior Member
|
|
|
|
Két éve voltam már abban a négyesben ahova (sztem) most is megyek...jobb a nyersi ár, de annyira nem érte meg anno törpével ott termelni!
|

09-22-2007, 08:51
|
Member
|
|
|
|
Sokan azt mondják közületek, hogy a törpe nem jó hadis, de még is a hétvégi játékban a topban 98%-ban törpe hadisok vannak.
|

09-22-2007, 09:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Sokan azt mondják közületek, hogy a törpe nem jó hadis, de még is a hétvégi játékban a topban 98%-ban törpe hadisok vannak.
|
A hétvégi játékot nem érdemes összevetni a normállal.
Mivel ott gyakorlatilag nincs piac, így magadnak kell termelned-->törpe elég jól tud.
És még gyorsabban is képez, meg sok helye is van.
Egyébként az 1,56-hely és 1,4/1,45haditeki elég jó hadissá teszi.
|

09-28-2007, 13:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Hali.
Én is voltam hadis törpe és tényleg nem érte meg az alsóbb szinteken bányát tartani, de húzzd ki valahogy az 5. szintett és utánna király leszel. A 4. szinttől meredeken nő a nyersanyag ára, bármilyen bányád lehett. Ha kimaxolod a bányászati tudományt és 10-15 db bányát tartasz mindenből, kivéve a fém, mert az csak akkor kell ha fegyvert is gyártasz, akkor abnnyi pénzed lesz hogy nem győzzől felfedezni. Rendeszkedj be védelemre, vagy keres egy jó szövit ami megvéd és éld az életedet. Ja és 1/a-ban is király leszel.
|

09-28-2007, 15:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ferenc5259
Hali.
Én is voltam hadis törpe és tényleg nem érte meg az alsóbb szinteken bányát tartani, de húzzd ki valahogy az 5. szintett és utánna király leszel. A 4. szinttől meredeken nő a nyersanyag ára, bármilyen bányád lehett. Ha kimaxolod a bányászati tudományt és 10-15 db bányát tartasz mindenből, kivéve a fém, mert az csak akkor kell ha fegyvert is gyártasz, akkor abnnyi pénzed lesz hogy nem győzzől felfedezni. Rendeszkedj be védelemre, vagy keres egy jó szövit ami megvéd és éld az életedet. Ja és 1/a-ban is király leszel.
|
Ha nekem írtad akkor köszi, bár elég sokat tok már a játékról 
Egyébként én alapjában hadis vok, beállítottságom, aktivitásom szerint...egyébként2: gnóm hadi-toli leszek a 4. szinten....kb még egy hét és lopom is a termelő törpöket...aztán nem tom mi lesz, A-ba bizti nem akarok visszatérni mert ott a törp nagyon a többiekre van utalva, viszont ő szolgál ki mindenkit
|

09-28-2007, 17:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Én is hadit játszok a törpével és nem termelőt csak annyi bányát tartok hogyha bekell építeni a területeket ne a piacon kelljen megvenni a nyersit! Csak annyi baj van, hogy a tekimet mindig lelopják pedig csak kétfélét tartok benn!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|