|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

07-26-2007, 14:42
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Én láttam a jelenlegi rendszerben is pár életképes csonka szövit  Játszottam is ilyenben.
Most mi abban a jó, ha valaki nem tud vagy nem akar egy normális szövit összerakni, és erre még meg is dicsérjük őket? Mi lesz a 4 fős szövikkel? Nekik nem jár valami bónusz, amiért varit, esetleg tolit hurcolnak a hátukon?
|
Azok a "hurcolt" varik meg tolik hozzák az infót és nagy szerepet játszanak egy háborúban nem is beszélve arról, hogy tudnak jelentős sereget is tartani... És ez nem a dícséretről szól, valamivel több esélyük lesz a csonka szöviknek. Egy jó szövi összeszedése nem megy gyorsan szerintem senkinek sem az a célja, hogy 2-3 taggal menjen végig de addig is kapjanak valami kis segítséget
|

07-26-2007, 14:42
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Két óriás, feltápolva bónuszokkal... Az életbe nem szeded szét őket.
|

07-26-2007, 14:46
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Két óriás, feltápolva bónuszokkal... Az életbe nem szeded szét őket.
|
a 4 fős szöviben van 2 ugyanolyan 2 feltápolt óriás a varis meg a tolis mellett... és még varázslót se kell tartsanak ott a varisuk. Sereget meg 4 ortól tudnak vinni simán szétkapják az a 20 % nem sokat ér. A 2 fősnek meg semmi infója az ellenfélről
|

07-26-2007, 14:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Azok a "hurcolt" varik meg tolik hozzák az infót és nagy szerepet játszanak egy háborúban nem is beszélve arról, hogy tudnak jelentős sereget is tartani... És ez nem a dícséretről szól, valamivel több esélyük lesz a csonka szöviknek. Egy jó szövi összeszedése nem megy gyorsan szerintem senkinek sem az a célja, hogy 2-3 taggal menjen végig de addig is kapjanak valami kis segítséget
|
Ha van két jó játékos, vegyen fel maga mellé két másikat, és tanítsa meg játszani úgy ahogy illik. Ha a két játékos teljes értékű szöviben dolgozhat, sőt, erősebbek mintha fullos 4 fős szöviben játszanának, akkor nem lesznek érdekeltek abban, hogy növeljék a szövilétszámot, azaz a közepes tudású, de aktív játékosok esélyt se kapnak arra, hogy valaha is jók legyenek. Mifenét gyengítsem én magam egy bizonytalan szövissel?
|

07-26-2007, 14:54
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
a 4 fős szöviben van 2 ugyanolyan 2 feltápolt óriás a varis meg a tolis mellett... és még varázslót se kell tartsanak ott a varisuk. Sereget meg 4 ortól tudnak vinni simán szétkapják az a 20 % nem sokat ér. A 2 fősnek meg semmi infója az ellenfélről
|
Óriást simán szétkapni eleve hiú ábránd  Ott az óriás valamit nagyon elrontott. Lényegesen nagyobb sereg kell az átütésükhöz, ők meg jóval kisebbel is odaférnek. Egy tolis tehetetlen ellenük, és a seregüket se állítja meg, mikor beverik némi földre, és szépen leszakítják a szövitől őket. A varissal szintén ez a helyzet, bár az tud rengetni míg hirtelen nem kell egy rengésért 19% készülit fizetni...
Ha az a 20% nem sokat ér, akkor miért is regélnek legendákat az ork tábornokbónuszáról?
Szerintem ezt azért gondold át alaposabban 
626 támadópontot jelentene egy óriás barakk, míg a "normál" szövinek csak 522-t Ne mondd nekem, hogy ezt kompenzálod azzal, hogy varistól sé tolistól hozol lovakat...
Last edited by Synkel; 07-26-2007 at 14:57..
|

07-26-2007, 14:54
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Ha van két jó játékos, vegyen fel maga mellé két másikat, és tanítsa meg játszani úgy ahogy illik. Ha a két játékos teljes értékű szöviben dolgozhat, sőt, erősebbek mintha fullos 4 fős szöviben játszanának, akkor nem lesznek érdekeltek abban, hogy növeljék a szövilétszámot, azaz a közepes tudású, de aktív játékosok esélyt se kapnak arra, hogy valaha is jók legyenek. Mifenét gyengítsem én magam egy bizonytalan szövissel?
|
Nem értem miért lenne 20% bónusszal 2 tag erőssebb mint egy 4 fős szövi... biztos az én számológépem máshogy számol 
|

07-26-2007, 15:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Óriást simán szétkapni eleve hiú ábránd  Ott az óriás valamit nagyon elrontott. Lényegesen nagyobb sereg kell az átütésükhöz, ők meg jóval kisebbel is odaférnek. Egy tolis tehetetlen ellenük, és a seregüket se állítja meg, mikor beverik némi földre, és szépen leszakítják a szövitől őket. A varissal szintén ez a helyzet, bár az tud rengetni míg hirtelen nem kell egy rengésért 19% készülit fizetni...
Ha az a 20% nem sokat ér, akkor miért is regélnek legendákat az ork tábornokbónuszáról?
626 támadópontot jelentene egy óriás barakk, míg a "normál" szövinek csak 522-t Ne mondd nekem, hogy ezt kompenzálod azzal, hogy varistól sé tolistól hozol lovakat...
|
már hogy ne lehetne szétszedni az óriásokat tolival... láttad Te már Harcit embert lopni óriástól?    (mondjuk én még nem, de a legendák szerint fölülmúlhatatlan  )
|

07-26-2007, 15:45
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
Egy jó óriás varis majdnem akkora sereget tud tartani mint a hadis...Legendákat meg már hallottam kis zöld emberkékről is  A két fős szövinek eleve kevesebb a barakkja mert kell tartsanak több varit vakon nem tudnak mozogni... de tényleg kár ezt itt megvitatni, hogy papíron ki kit tud szétkapni. Úgy se fogsz meggyőzni, hogy egy 2 fős óriás szövi erőssebb a 4 fősnél  Akkor vegyük el az óriás mf-ek bónuszát is hisz azok még erőssebbek  De talán szinesebb lenne a játék ha a csonka szövik erősödnének.
|

07-26-2007, 15:49
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Ha két játékos nem akar maga mellé venni még 2-őt, akkor miért kéne belekényszeríteni őket? Aki nem akar magától segíteni, az úgyse fog.
A tolisra és varisra tett kijelentésed nem nagyon tetszik.
Senki nem kényszerít rá, hogy vigyél a hátadon egy tolist meg egy varist. Mehetsz 4hadival is, vagy gondolom már van annyi ismerősöd, hogy 2szabis tagot bevegyél a szövibe, ha az neked jobb.
|

07-26-2007, 15:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Úgy se fogsz meggyőzni, hogy egy 2 fős óriás szövi erőssebb a 4 fősnél 
|
Valami teszt jó lenne 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|