| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| 

04-03-2007, 12:44

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by collateral  lehet, hogy en az atlagnal is vaksibb vagyok, de nekem megeroltato a voros alapon fekete betuket olvasni. Szolval en szivesen latnek a hattertol jobban elkulonulo betuket.   |  Néztem sárgával, szerintem szép és olvasható volt, de a lányok lehurrogták, úgyhogy marad a fekete. Vastagítás kerül bele, hogy jobban olvasható legyen, de színbeli változás nem lesz. |  

| 

04-03-2007, 12:53

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Néztem sárgával, szerintem szép és olvasható volt, de a lányok lehurrogták, úgyhogy marad a fekete. Vastagítás kerül bele, hogy jobban olvasható legyen, de színbeli változás nem lesz. |  Lányok? Kik pontosan? névszerint?  
				__________________LotR
 |  

| 

04-03-2007, 12:55

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kubbi  "Támadó/Ártó varázslatok 
Vihar    Ha ellenfeledre vihart bocsátasz, minden körben, amíg a varázslat tart, embereinek 0,5%-a elhagyja az országot a szörnyű időjárás miatt, és új emberek sem költöznek be. Ellensúlyozni a napsütés varázslattal lehet."

Ez így nem teljesen igaz. Másik topikban volt erről szó. 
A kórházak mellett igenis van bevándorlás. 
Szerintem ez félrevezető, és megtévesztő.   |  Bevándorlás nincs. Ami van, az a kórházak miatti természetes szaporulat, hiszen épületen belül védve vannak a természet viszontagságaitól. Súgó pontosítva itt is, és az építés súgó "kórház" leírásnál is. (Élesítés majd ha mindenen végigrágtam magam.   ) |  

| 

04-03-2007, 12:57

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by csunyabogar  a regisztrációs oldalon van néhány helyesírási hiba a szabályoknál...elég hosszú lenne a lista, ha minden egyes hibát bemásolnék. (a Részletek linkek alatt is vannak hibák...)
 |  Ez majdnem olyan, mintha azt írtad volna, hogy "a súgóban van egy elgépelés".   |  

| 

04-03-2007, 13:09

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Viz  a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek, kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre, 
A törpénél. 
Én ezt egyértelművé tenném, mert egy kezdő játékosnak kétlem hogy ez tiszta. 
engeteg javaslat lett egy másik topicban, szerintem mindegy hogy mi, csak legyen nyilvánvaló  |  Egy kezdő játékosnak ezt nehéz lesz konkrét számokkal egyértelművé tenni... Ezt azt hiszem elnapolom, ameddig a másik topic terítékre nem kerül, mert itt a könnyítések miatt (a magadra ható varázslatok jobban sikerüljenek) ezt már szavakkal igen nehéz úgy megfogalmazni, hogy bele ne zavarodjon egy kezdő......... |  

| 

04-03-2007, 13:32

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Valezius  1, Kerüljön be a túltöltés fogalma a súgóba! 
Tahát valami ilyen formában:

Ha több varázslód van, mint helyed a templomokban, akkor az egyes varázslatokat csak annyi varázsló végzi, amennyinek hely is van.

Ha több tolvajod van, mint helyed a kocsmákban, akkor az egyes tolvaj akciókra csak annyi tolvaj indul, amennyinek hely is van.

2, HV súgóban benne lehetne, hogy a katona piac nem elérhető. Most már nincs elvi akadálya, mivel Vip HV-ban sincs katipiac.

3, Aréna súgóban benne lehetne, hogy az első belépéstől kezdve 72körös védelemmel rendelkeznek az országok.

Majd még folytatom.   |  Ezek is bekerültek. Az Aréna súgó kiegészült egy rövid leírással arról, hogy mi a fene is az aréna, mert eddig erről nemigen volt ott semmi...   |  

| 

04-03-2007, 13:35

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 
 Tényleg Ati és bankos dologgal mi lesz?   
A súgót pontositod, vagy a védelmet?
				__________________Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  

|  

| 

04-03-2007, 13:51

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kutyuleee  Tényleg Ati és bankos dologgal mi lesz?   
A súgót pontositod, vagy a védelmet? |  A súgót. A védelmet megszokta már mindenki, kialakult egy egyensúlyi helyzet, kár ezt elrontani. |  

| 

04-03-2007, 14:04

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  A súgót. A védelmet megszokta már mindenki, kialakult egy egyensúlyi helyzet, kár ezt elrontani. |  Én is ebben reménykedtem, csak azért rákérdeztem:P
				__________________Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni  

|  

| 

04-03-2007, 14:11

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Xeper  Ha már a körváltások benne lesznek, akkor bekerülhetne az is, hogy melyik csoport milyen? (pl: A-normál 1. szint, körváltás :00 ) |  A fórumon beírt idők kerültek be, ezekben szerepel az is, hogy lassú, gyors, vagy anarch csoportrólról van-e szó, úgyhogy ez végülis bekerül. Bár túl nagy jelentősége nincs, hiszen aki ott van, az tudja, aki nincs ott, azt meg vélhetően annyira azért nem érinti...   |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|