Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Változzon-e az ipari tekercs funkciója?
Igen 76 92.68%
Nem 6 7.32%
Voters: 82. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-03-2007, 17:33
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
végülis, ha megnézed, a lakáshelyzet nem ad túl nagy plusszt?
mondjuk egy gnómnál? másfélszer annyi férőhely... itt sem negyedelük meg hasonlók, ez benne a lényeg
Ugyebár a gnómnak egyedül a hullához képest van másfélszeres helye. A többieknél ez csak 1,5/1,3=1,15 tehát 15% (illetve 1,5/1,4=1,07 7%) De igazából mindezt csak azért mondom, hogy ez a javaslat is csak a hullát gyengíteni, és nem igazán mindegy, hogy mennyire.
Tehát ismét azt kell mondanom, hogy előbb erősítsük meg a hullát, hogy legyen miből gyengíteni!
Sponsored Links
Old 03-03-2007, 18:06
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

Longevity: 95%

a hulla egy másik téma
és amúgy sem ez a legfőbb problémája
de a törpön határozottan erősítene egy keveset, mert ő pont ezt a tudományát írhatja 40%-ig, márpedig az aprónép is van annyira mostohagyerek mint a hulla.
na jó, annyira azért mégsem
de hullával nem kötelező lenni, míg törpe igenis kell!
persze a gnóm jobban jár valamivel...
a törpi 10%-al képezhet több katit így egy nap mint egy bármi más, a gnóm pedig nála is 10%-al.
a hullánál pedig kb mindenki 30%-al többet...
na igen, feltöltés szempontjából nem hátrány ez a hullának, mert katonai egység jóval kevesebb fér el nála
és ez eddig csak fejtegetés
nem volt még kinyilatkoztatás affelől hogy lesz-e eséje átmenni ennek a javaslatnak, de ha már áll neki a zászló...
nézd a jó oldalát, eggyel több dologra lehet hivatkozni a hulla erősítésével foglalkozó topikban
Old 03-03-2007, 18:20
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Longevity: 97%

Azt, hogy mi lenne helyette, szerintem még sokat lehetne csontozni. Egy biztos jelenleg csak tolis orival tartok ilyet, mert a többinél nem sokat oszt léte \ nem léte.

Ha képzek 1000 elitet az 1 millába kerül, de ha van tekim, akkor 700e...húúú...de jót spóroltam...(5k tekit kell tartanom, ha egyszer is lelopnak full készülire, többet bukok rajta, mint amit 1 hét alatt spórolok)

Tekintve, hogy az adó nálam majd mindig 0% így a gazd teki sem sokat kopik nálam

A teki bisznisz, a tőzsdézés, bizonyos csopikban a nyersi és kaja termelés sokkal többet hoz a konyhára, hogy megérezzem eme spórolást, vagy pénz kiesést...szvsz...
Old 03-03-2007, 20:21
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Massza Rex View Post
Tekintve, hogy az adó nálam majd mindig 0% így a gazd teki sem sokat kopik nálam

idevág a gazdasági teki változtatása is, amit már említettem, hogy ne az emberek adóját növeljük (ne is a zsoldot csökkentsük, az jó úgy ahogy van) hanem a pénzigényes feladatok költségét csökkentse

tehát átvenné az ipari tekercs jelenlegi szerepét, kiegészítve az építés/bontás arany beli költségének csökkentésével (a nyersit nem javaslom, mert tökönrúgnánk vele a törpöket ), a fedezés és esetleg a tekiírás költségének csökkentésével - szigorúan arany!
egyik sem olyan óriási tétel, de ha mindenre hatna, akkor talán érezhetőbb lenne
esetleg még a drágakavics árát növelhetné, de ezt még nem gondoltam végig

habár az engem is érdekelne, hogy van-e jövője egy ilyen változtatásnak, vagy csak koptatjuk a szánkat
Old 03-03-2007, 20:58
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
idevág a gazdasági teki változtatása is, amit már említettem, hogy ne az emberek adóját növeljük (ne is a zsoldot csökkentsük, az jó úgy ahogy van) hanem a pénzigényes feladatok költségét csökkentse
tehát átvenné az ipari tekercs jelenlegi szerepét, kiegészítve az építés/bontás arany beli költségének csökkentésével (a nyersit nem javaslom, mert tökönrúgnánk vele a törpöket ), a fedezés és esetleg a tekiírás költségének csökkentésével - szigorúan arany!
Első ránézésre jónak tűnik.
Old 03-04-2007, 13:36
NorB NorB is offline
Member

Longevity: 99%

az egészhez annyit, hogy bár egyetértek az ipari-gazdasági tekik funkciójának erősítésével, túlzásokba nem szabad esni
mert aztán majd jön a sírás, hogy végigment rajtam a félelf, és jaj mi lett
Old 03-04-2007, 13:46
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
az egészhez annyit, hogy bár egyetértek az ipari-gazdasági tekik funkciójának erősítésével, túlzásokba nem szabad esni
mert aztán majd jön a sírás, hogy végigment rajtam a félelf, és jaj mi lett
Már így is szinte mindenki tekivédő fajokkal látszik, így legalább a tolisok több tekit visznek
Old 03-04-2007, 14:58
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

szerintem meg,ha nincs értelmes funkciója egy tekercsnek, akkor ne legyen a játékba olyan (a pénztárolás ebben az esetben nem számít értelmes funkciónak). egyértelműen jó lenne, ha a gazdasági teki is kapna egy jó funkciót.
Old 03-04-2007, 17:05
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

na jam
lassan benézhetne a góré, hogy érdemes-e egyáltalán ezen a vonalon gondolkodni
Old 03-05-2007, 08:53
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
na jam
lassan benézhetne a góré, hogy érdemes-e egyáltalán ezen a vonalon gondolkodni
Benéz ő, csak majd később foglalkozik vele
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules