|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-01-2006, 12:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
De ha van tolvaja, akkor csak több tolvajjal lehet tőle lopni nem? (Legalábbis abban biztos vagyok, hogy hullának lehet tolija. Ha meg van, akkor véd is, nem?)
|
viiiiihiiiiii
Na. Lehet akármennyi tolija a hullának, semmit sem ér vele.
Nem is véd semmit sem a toliakciókkal szemben.

12-01-2006, 12:42
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Jó, most is tanultam valamit. De akkor miért van neki? (Leszámítva azt, hogy abban tartja a pénzt)
|

12-01-2006, 13:04
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
valszeg azért mert kezdő vagy mert majd fajt fog váltani és felkészül erre 
|

12-01-2006, 13:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
nem a kocsmaval lopod le, hanem a tolvajokkal. gondolkozz mar 1 kicsit...
olvasd el a sugo/fajok/elohalott/hatranyokat. vilagosan le van irva.
kicsit tobbet bongessz sugot.
|
Imádom az ilyen embereket, akik azt hiszik, hogy marha okosak. Gondolhatod, hogy nem kocsmával fogok lopni. Rajtad kívül mindenki megértett engem. Inkább te gondolkozz el, hogy érted e az embereket.
Mellesleg neked se ártana a súgó. Ott az van, hogy nem indíthatsz toli akciót, nem pedig az, hogy a tolvaj nem véd meg. És én pot ezt kérdeztem. Iratkozz be elsőbe. Ott pont szövegértést tanulnak. A munkatársnőm nagyon jól csinálja, de az én volt osztályomba is mehetsz, bár ők 4.esek.
|

12-01-2006, 13:25
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
viiiiihiiiiii
Na. Lehet akármennyi tolija a hullának, semmit sem ér vele.
Nem is véd semmit sem a toliakciókkal szemben.
|
Én is köszönöm a választ. A csopimban igen sok ilyen van, hogy teli varival meg tolival, oszt hulla. Katona meg alig alig. És a csopi közepe ez. De ez kezdü csoport viszont. Megtámadni azért nem fogom soha. Bár még nem támadtam meg hullát, de nem is akarom kipróbálni.
|

12-01-2006, 13:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dexter
Én is köszönöm a választ. A csopimban igen sok ilyen van, hogy teli varival meg tolival, oszt hulla. Katona meg alig alig. És a csopi közepe ez. De ez kezdü csoport viszont. Megtámadni azért nem fogom soha. Bár még nem támadtam meg hullát, de nem is akarom kipróbálni.
|
Szerintem támadj meg egyet sereggel, legalább tapasztalatot szerzel a betegséggel kapcsolatban. Inkább kis hekin, mint nagy hekin.
Lehet, hogy soha nem ütsz hullát, de nem csak hullától lehetsz beteg. A tapasztalat meg jól jöhet.
Súgó, kórházépítés, támadás 
Hajrá 

12-01-2006, 13:37
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Szerintem támadj meg egyet sereggel, legalább tapasztalatot szerzel a betegséggel kapcsolatban. Inkább kis hekin, mint nagy hekin.
Lehet, hogy soha nem ütsz hullát, de nem csak hullától lehetsz beteg. A tapasztalat meg jól jöhet.
Hajrá 
|
Ez a próba jól jöhet, építs 10 korházat legyen max 90%-on a foglalkoztatottságod és támadj egyett. Most legalább felkészüsz rá. és lesz tapasztalatod
|

12-01-2006, 13:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Hajrá 
|
Egy kicsit elkanyarodtunk a témától. A tapasztalat az biztos kéne. A súgó itt megint titokzatos. Fórumon tudtam meg sok mident erről is. De köszi.
|

12-01-2006, 13:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by FJORD
Ez a próba jól jöhet, építs 10 korházat legyen max 90%-on a foglalkoztatottságod és támadj egyett. Most legalább felkészüsz rá. és lesz tapasztalatod
|
Neked is igazad van, de a hullákat inkább csak lopkodom. Abból nem lehet baj.
|

12-01-2006, 13:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dexter
Imádom az ilyen embereket, akik azt hiszik, hogy marha okosak. Gondolhatod, hogy nem kocsmával fogok lopni. Rajtad kívül mindenki megértett engem. Inkább te gondolkozz el, hogy érted e az embereket.
Mellesleg neked se ártana a súgó. Ott az van, hogy nem indíthatsz toli akciót, nem pedig az, hogy a tolvaj nem véd meg. És én pot ezt kérdeztem. Iratkozz be elsőbe. Ott pont szövegértést tanulnak. A munkatársnőm nagyon jól csinálja, de az én volt osztályomba is mehetsz, bár ők 4.esek.
|
Ott van az, csak nem jo helyen kerested..... a faq-ban nezd meg.....
|
|
Posting Rules
|