|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-12-2007, 13:55
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem ma már nemigen kapsz olyan mobilt, amiről NE tehetnéd ezt meg.
|
Ettől függetlenül az eredeti felvetésed az volt, hogy tuti nem volt gépnél, mert olyanokat csinált. Ezek szerint tuti nem volt gépnél, és tuti nem volt olyan telefonja se, amin fut a mini-opera?
|

02-12-2007, 13:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Más játékokban (és most tényleg nem akarok párhuzamokat vonni) egyből szűrve van, ha ugyanarról az ip-ről mások is bemennek.
Van ott is olyan, mi van, ha havernál lesz buli...
Ebben az esetben x órával előtte kell írnod üzit egy bizonyos mail-címre, hogy nálunk buli lesz, így egy ip-ről, ez, ez, ez az ország fog játszani...
De azért kicsit furcsa az, hogy van egy játékos, aki mondjuk angliából játszik, és hirtelen egy magyar kávézóba, vagy éppen a szövetségénél sörözve a szövije ip-jéről fogja feltenni a varázslatait, veszi meg az íjászokat, majd hirtelen fél órával később megint angliából fogja a megszokott ip-jéről a visszatámadást intézni...
Tudom, hogy vannak ténylegesen olyan esetek, amikor összeülünk a klántársakkal, de:
Sajnos az előző példa a gyakoribb... 
|

02-12-2007, 13:57
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nem erről van szó... Ezért mondtam, hogy csak kivételes esetben lehetne belépni máshonnan... pl a szabira rakás ilyen...
|
Jó, de akkor le kellene fektetni feketén fehéren hogy mit lehet, és mit nem lehet. Amit nem lehet az ne lehessen egyáltalán... Nem az hogy na jó most még elmegy, nincs konkrétan megtiltva, meg állítólag az még elmegy stb stb
Amire ki akarok lyukadni, az embernek fogalma sincs, végül is semmi konkrét csalást nem követett el, szép nyugisan piacozik, vagy mittudomén, és egyszer csak repül. Ugyanakkor XY haverja tök ugyan ezt csinálja évek óta, és vigan elvan.
|

02-12-2007, 13:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem ma már nemigen kapsz olyan mobilt, amiről NE tehetnéd ezt meg.
|
Akkor csak én vagyok csóró 
|

02-12-2007, 13:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ettől függetlenül az eredeti felvetésed az volt, hogy tuti nem volt gépnél, mert olyanokat csinált. Ezek szerint tuti nem volt gépnél, és tuti nem volt olyan telefonja se, amin fut a mini-opera?
|
Tuti nem volt gépnél  Még dicsekedett is vele...
Meg azért az is kicsit furcsa, hogy éjjel 5-kor, mikor valakit megtámadok, hirtelen a szövijénél sörözik nem?
Tudom, lehetséges, de igen kevés az esélye 
|

02-12-2007, 14:01
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Más játékokban (és most tényleg nem akarok párhuzamokat vonni) egyből szűrve van, ha ugyanarról az ip-ről mások is bemennek.
Van ott is olyan, mi van, ha havernál lesz buli...
Ebben az esetben x órával előtte kell írnod üzit egy bizonyos mail-címre, hogy nálunk buli lesz, így egy ip-ről, ez, ez, ez az ország fog játszani...
|
Ja, láttam, és hatalmas hírként bejelentik mindenkinek, amikor 2 országot törölnek, és örülnek maguknak, hogy micsoda fogás volt.
Semmi szükség arra, hogy Kispistike ha multizni akar, akkor előtte sztorikat találjon ki, hogy miért lesz épp buli nála.
Teljesen világosan le van írva, hogy mit lehet tenni, és mit nem, ezek betartása nem igazán okoz problémát, azt gondolom senkinek.
|

02-12-2007, 14:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Semmi szükség arra, hogy Kispistike ha multizni akar, akkor előtte sztorikat találjon ki, hogy miért lesz épp buli nála.
|
Én nem azt mondom, hogy multizhat... Ha előre bejelenti x órával, hogy nála buli lesz, vagy épp fedeztetik egymás kutyáját, és ezért lehet, hogy be fognak lépni egymás országába, akkor legyen... és akkor azok a feltételek legyenek, mint most... tehát piac, varik, etetés, stb... Akkor sem engedném a támadó akciókat...
Ezzel kizárnánk azt, ha valakit megtámadok, akkor hirtelen a havernál terem sörözni az illető, és belép...
Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen világosan le van írva, hogy mit lehet tenni, és mit nem, ezek betartása nem igazán okoz problémát, azt gondolom senkinek.
|
De nekem problémát okoz Ati, pont ezért vetettem fel... 
Nekem problémát okoz az, ha támadok valakit hajnal 5-kor, akkor a szövetségese, aki épp az ügyeletes belép az általam támadott országba, és telerakja íjásszal, felteszi neki a védelem varázslatot, sőt, még alám is bont.
Ez nekem probléma...
És most jelen pillanatban ezt nem tiltja neki semmi... Sajnos nekem az kevés, hogy odaírod, hogy ez nem ajánlott
Ha én meg tudom azt tenni, hogy felkeltem a szövetségesem, vagy vállalom hogy felkelthetnek ilyen dolgok miatt, akkor más miért érzi azt, hogy ezt megteheti bünti nélkül?
Én is megtehetném, de gerinctelenségnek tartom. És ha ezek után még dicsexem is vele, az már sok...
|

02-12-2007, 14:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nekem problémát okoz az, ha támadok valakit hajnal 5-kor, akkor a szövetségese, aki épp az ügyeletes belép az általam támadott országba, és telerakja íjásszal, felteszi neki a védelem varázslatot, sőt, még alám is bont.
Ez nekem probléma...
És most jelen pillanatban ezt nem tiltja neki semmi... Sajnos nekem az kevés, hogy odaírod, hogy ez nem ajánlott 
|
Ezt mondom, akkor meg kell tiltani teljesen, senki sehova semmiért. Egyénként mi az hogy nem ajánlott? Valaki megteheti valaki nem?
|

02-12-2007, 17:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Egyénként mi az hogy nem ajánlott? Valaki megteheti valaki nem?
|
Nem... A faq-ban csak ilyenek vannak, hogy ha belépsz varázslatot feltenni a szövidhez, az nem ajánlott... 
Magyarul nincs olyan szigorúan véve, mintha belépnél a varis szövidhez, befednéd a tolikat, majd vissza a te oridba, és szépen lelopod...
Ezért másnap már biztosan anarchba kerülsz...
De az, hogy éjjel bemész a szövid országába mikor épp támadják, és telerakod íjjal, azért nem kerülsz anarchba... Csak ennek használata nem ajánlott 
|

02-12-2007, 19:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem... A faq-ban csak ilyenek vannak, hogy ha belépsz varázslatot feltenni a szövidhez, az nem ajánlott... 
Magyarul nincs olyan szigorúan véve, mintha belépnél a varis szövidhez, befednéd a tolikat, majd vissza a te oridba, és szépen lelopod...
Ezért másnap már biztosan anarchba kerülsz...
De az, hogy éjjel bemész a szövid országába mikor épp támadják, és telerakod íjjal, azért nem kerülsz anarchba... Csak ennek használata nem ajánlott 
|
Akkor mi? Hopp te most lebuktal hopp ö meg még hadd csinálja egy darabig...?
Amúgy én a FAQ-ban azt se látom, hogy tilos lenne proxyról netezni... Én meg annak idején 90% hogy azért lettem átrakva, holott csupán kényelmi célt szolgált a két ablak miatt. Ketten játszottunk 2-2 orival totál külön...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|