|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Kiterjedjen e a fosztogatás a raktárakban szereplő összes árúra?
|
Igen
|

|
24 |
46.15% |
Ne
|

|
28 |
53.85% |

02-07-2007, 16:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
(oroszok is gyűjtötték a karórákat pedig jó részük nem nagyon tudta h mire való...)
|
OFF
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
ON

02-07-2007, 17:00
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nos, meglepőt fogok most közölni: régente a támadó seregek elleni védekezés egyik módja volt a kaja felégetése, hogy ne legyen utánpótlásuk. Szal kaját amennyit lehetett azért összeszedegetett a vonuló had. Ezzel szemben nem hallottam olyanról, hogy berobbantották volna a kőbányákat, nehogy a követ is elvigyék...
|
Átesel a ló másik oldalára. Nem erről van szó.
A foszotgatás a mások javainak elvétele. Mi ért többet? 10K kaja vagy 1K mindenből ami a rakiban van?
Ha már mindenáron az értékekhez akarsz ragaszkodni.
Régen Nagy Sándor + Genghis Khan-t sem érdekelte, hogy gyenge orit mészárol széjjel vagy épp erőset + Ati sem volt ott,. hogy bannolja, szal ennyire nem kéne messzire merészkedni.
Ne érts félre. Nem rosszból mondom. Kifejezettten értékelem, hogy ésszerűen érvelsz a dolog ellen, de azért ne túlozzunk. A kajahozam annyira a Te, én és más pacijait sem érinti, mint arról amiről jelen esetben beszélsz 
Lehet nem robbantottak, de az tuti hogy amennyiben építkezni kellett nem a saját tartalékaikból tették azt 
|

02-07-2007, 17:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
OFF
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
ON
|
sajnos az a szomorú igazság, hogy a második világháború idején a nyugatra vonuló oroszok összefosztottak mindent, de egy részük még az életbe nem látott karórát
úgy elsőre kicsit durva volt a fogalmazás, jóvanna beteg vagyok 
Last edited by Andrew; 02-07-2007 at 17:03..
|

02-07-2007, 17:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Nekem sincs tolis országom, mégis kicsit mellettük kampányolnék.  Ha a hadisok majdnem minden létező dolgot el tudnak majd hozni egy országból, akkor mi szükség van a tolisokra? Még nem tartok magas csoportokban, de már a negyedik szinten is jobban megéri nyersanyagot lopni, mint tekercset. Ez a javaslat kicsit megölné a tolis országokat szvsz.
|
Megölné? Meg is érdemelnék mind egy szálig  .. . nah jó ez csak vicc volt 
Komolyra fordítva a szót, én annyira nem félteném a tolikat. Az egyetlen elfogadható érv ami ellenem szól az a termelők hátrányos helyzetének fokozása.
|

02-07-2007, 17:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
jóvanna beteg vagyok 
|
Fejben? 
Nem csak durva volt, hanem értelmetlen. Mi köze az orosz karóragyűjtőknek a rakifosztáshoz?
|

02-07-2007, 17:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Fejben? 
Nem csak durva volt, hanem értelmetlen. Mi köze az orosz karóragyűjtőknek a rakifosztáshoz?
|
csak hasonlattal éltem a drágakövekhez
ha óvatosan elolvasnád amit írtam, akkor értenéd 
|

02-07-2007, 17:21
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
A foszotgatás a mások javainak elvétele. Mi ért többet? 10K kaja vagy 1K mindenből ami a rakiban van?
|
Szerintem a fosztiban, azért van a gabona, mert elég kellemetlen, amikor elviszik a kajatartalékod felét, és éppen már nem tudsz kimenni a piacra. És a kp-d felét is elviszik. Az meg pláne nehezíti a kaja vásárlást. Nem is beszélve, ha több sereg megy. Szerintem ezért van értelme a gabona fosztásának.
Ha pedig az egész raktárat kipakolod, azzal gyakorlatilag le is lehet irtani kapásból egy országot. Fosztasz 2-őt, a szövid meg pusztít egyet, és a faszi ott áll üres hekikkel, pénz, és nyersi nélkül... Lehet, hogy még a mészár is elveszítené a jelentőségét...
szerintem
A tolis felesleges lenne végképp.
Last edited by Kubbi; 02-07-2007 at 17:24..
|

02-07-2007, 17:26
|
Member
|
|
|
|
OFF/
Nektek nem reális a raktárak fosztása, szekeret húzó katonák  , akkor mi a varázslás meg a térkapun ugráló toli, ezek inkább valóságellenesek min a nyersifosztás.
Azt akartam mondani hogy ide nem kell belekeverni a realitást!
/ON
|

02-07-2007, 17:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
OFF/
Nektek nem reális a raktárak fosztása, szekeret húzó katonák  , akkor mi a varázslás meg a térkapun ugráló toli, ezek inkább valóságellenesek min a nyersifosztás.
Azt akartam mondani hogy ide nem kell belekeverni a realitást!
/ON
|
azért a fantasy könyvekben/játékokban sem szokásuk a katonáknak elfosztani a szomszéd birodalom hegyét és azt hazatalicskázni 
és ilyen tekintetben a Hódító erősen súrolja a fantasy határát
|

02-07-2007, 17:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Szerintem a fosztiban, azért van a gabona, mert elég kellemetlen, amikor elviszik a kajatartalékod felét, és éppen már nem tudsz kimenni a piacra. És a kp-d felét is elviszik. Az meg pláne nehezíti a kaja vásárlást. Nem is beszélve, ha több sereg megy. Szerintem ezért van értelme a gabona fosztásának.
Ha pedig az egész raktárat kipakolod, azzal gyakorlatilag le is lehet irtani kapásból egy országot. Fosztasz 2-őt, a szövid meg pusztít egyet, és a faszi ott áll üres hekikkel, pénz, és nyersi nélkül... Lehet, hogy még a mészár is elveszítené a jelentőségét...
szerintem
A tolis felesleges lenne végképp.
|
Te mennyi cuccot tartasz a rakiban, hogy az határozza meg élsz e vagy halsz e?
Az amiről Te bszél Kubi főként a tanyaszegény ill. raktáras tf orikra hatna ki.
A tolis felesleges? Hmm... és éplistát ki csinál a katonai akciókhoz? Azért óvatossan az erős szavakkal 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|