Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-19-2007, 20:49
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Nem 1Aról volt szó azért!!

És nem üti a 2 hsz egymást. Annyit mondtam hogy ha egy varist meggömbölnek akkor gond van. Mondd ha nem így van.
viszont azért nem tartasz használhatatlan orit hogy ne gömböljenek meg...
Elég pont annyi vari hogy akiket kell be tudd ártózni, ha már varis akarsz lenni, de amellé még simán befér egy emberséges sereg, plusz az íjakat cseréled szóval szerintem simán nem üti egymást.
Erre mondják, hogy szintfüggő
Sponsored Links
Old 01-19-2007, 20:50
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Erre mondják, hogy szintfüggő
Így igaz, pontosan erre
De azért az 1A merőben más minden téren, ez most nem volt szó, de azért igazad van
Old 01-20-2007, 11:12
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

na akkor nem is tudom mennyire nyúltam mellé
mert te azt mondtad egy 1000 hekis elfre lennél kiváncsi és az már nem 5. csopi (az eredeti hekihatár szerint)
Old 01-20-2007, 11:16
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
mert te azt mondtad egy 1000 hekis elfre lennél kiváncsi és az már nem 5. csopi (az eredeti hekihatár szerint)
Az még simán lehet 5. csopi de akkor érem a 600as listákat
Most!:P
Old 01-20-2007, 11:31
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Nah ne mond Egy óriás varis az 1A ban tiszavirág életű, de a varis elfek elég jól bírják Mondjuk az exklánom varisát egyszer sem támadták és csak 2x lopták 3hónap leforgása alatt. Nem akarok hülyeséget írni, mert nem emlékszem, de jól fel volt húzva varikból.
Szal az, hogy elf varisnak az esélye a szintek növekedésével arányosan romlik hülyeség, mivel tapasztalataim szerint minél feljebb araszolsz, annál kevesebb a tipikus tolis és ez által nincs ami veszélyeztetné az elf varikat.

Most akkor hogy is van ez?
Böszmeség a full vari, de csak azt nem lehet gömbölni... szal minden ami nem olyan az nem jó? Kicsit üti a 2hsz egytmást.
az Aban a varisoknak sincs túl sok keresni valója, hogy egy régebbi klántársam idézzem, őket (mármint a varisokat, vagy másképp "szem"eket) csak simán föld-nek hívta
Old 01-20-2007, 11:35
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
nagyon is mellényúltál, nem kell takarózni a később érkező hozzászólásokkal, szerintem te is beláttad, hogy hülyeséget írtál

az elf "varis"-t, ahogy Cece írta az Aban sem tudom eléképzelni máshogyan mint nem tul sok varival, mivel hiába nem egy tolis szint, azért jopár kocsmával ellátott elfekből elég sok szaladgál arrafelé, hogy a gnómokat ne is említsük stb...
és akkor megint ott vagyunk, hogy toli-vari, nem pedig varis

Last edited by Peter; 01-20-2007 at 11:40..
Old 01-20-2007, 12:46
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
az Aban a varisoknak sincs túl sok keresni valója, hogy egy régebbi klántársam idézzem, őket (mármint a varisokat, vagy másképp "szem"eket) csak simán föld-nek hívta
Off
A barátod bizonyára azt elfelejtette közölni, hogy a varikat nem szokás egyedül kószáltatni. Kiváncsi vagyok mennyire "jó föld" az a vari, amit 2hadis kisér, hiszen ha már létezik, valakinek(valakiknak) kell, hogy a szeme legyen (50nehezen gömbölhet).
Teszem azt jön a barátod és van éplistája a variról, de a közvetlen közedlébe van 70%barakkos hadis... biztos, hogy jó föld az a föld?
És igen, az ott uralkodó körülményekhez képest sok varija volt (nem tudom mennyi, de a tisztánlátást 32körre nyomta. Erre azért emlékszem, mert húzni akarta mindenáron 36ra, de győzködtem, hogy felesleges).
Mellesleg olyan sok toli nem is kell neki a faji adottságai miatt + a tisztánlátás ... azért kell az ellenfélnek toli, hogy beférjen. + a védelme is faji adottságok miatt a legjobb, és végő azt sem elfelejetni, hogy hadi + vari 45% (a tudósoknál, de sztem 1személyiséggel az a legjövedelmezőbb)

Én is előszeretettel használom, hogy az A-ban ez van + az van, de ez nem mindig helyes.. A-ban van 50K ponérték és 500K pontérték is (természetesen van sokkal több + kevesebb is), és a körülmények nagyban eltérnek. Szóval nem mindegy hol helyezkedik el az adott toli, vari, egyén, klán stb.
Old 01-20-2007, 12:54
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Off
A barátod bizonyára azt elfelejtette közölni, hogy a varikat nem szokás egyedül kószáltatni. Kiváncsi vagyok mennyire "jó föld" az a vari, amit 2hadis kisér, hiszen ha már létezik, valakinek(valakiknak) kell, hogy a szeme legyen (50nehezen gömbölhet).
Teszem azt jön a barátod és van éplistája a variról, de a közvetlen közedlébe van 70%barakkos hadis... biztos, hogy jó föld az a föld?
És igen, az ott uralkodó körülményekhez képest sok varija volt (nem tudom mennyi, de a tisztánlátást 32körre nyomta. Erre azért emlékszem, mert húzni akarta mindenáron 36ra, de győzködtem, hogy felesleges).
Mellesleg olyan sok toli nem is kell neki a faji adottságai miatt + a tisztánlátás ... azért kell az ellenfélnek toli, hogy beférjen. + a védelme is faji adottságok miatt a legjobb, és végő azt sem elfelejetni, hogy hadi + vari 45% (a tudósoknál, de sztem 1személyiséggel az a legjövedelmezőbb)

Én is előszeretettel használom, hogy az A-ban ez van + az van, de ez nem mindig helyes.. A-ban van 50K ponérték és 500K pontérték is (természetesen van sokkal több + kevesebb is), és a körülmények nagyban eltérnek. Szóval nem mindegy hol helyezkedik el az adott toli, vari, egyén, klán stb.

ezzel valahogy nem győztél meg, az elf nem varis faj és kész
lehet ezen holnapestig vitázgatni, de ha annyi varit tart, amennyit írtál (32 körös tisztánlátás, gondolom nem éppen 1500hekin, szoval viszonylag magasan) akkor hiába a faji adottságai, túlságosan megfogható tolikkal, a seregről nem is beszélve...
a kísérő hadikról meg csak annyit, hogy ügyesen kell megoldani, és akkor kísérheti az egész klánod, az sem zavar sok vizet
az meg hogy az Aban ez meg az van, hát olvass vissza kérlek, te hoztad fel az A-t, korábban szó sem volt róla
Old 01-20-2007, 12:56
Peter Peter is offline
Member

ja, és az a klántársam van annyira tapasztalt, tudja, hogy a varisok nem egyedül mászkálnak, szóval ezt is bekalkulálta mikor a fentebb említett dolgot mondta nekem
(meg merem kockáztatni, hogy tapasztalatból beszélt )
Old 01-20-2007, 13:29
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Peter View Post
ezzel valahogy nem győztél meg, az elf nem varis faj és kész
lehet ezen holnapestig vitázgatni, de ha annyi varit tart, amennyit írtál (32 körös tisztánlátás, gondolom nem éppen 1500hekin, szoval viszonylag magasan) akkor hiába a faji adottságai, túlságosan megfogható tolikkal, a seregről nem is beszélve...
a kísérő hadikról meg csak annyit, hogy ügyesen kell megoldani, és akkor kísérheti az egész klánod, az sem zavar sok vizet
az meg hogy az Aban ez meg az van, hát olvass vissza kérlek, te hoztad fel az A-t, korábban szó sem volt róla
Eszemben sincs meggyőzni. Mondom amit tudok.
Mindenki megfogható tolikkal. Az óriás is megfogható 5K hekin, ég mint a benzin.
Mivel nem arról van szó, hogy TOLIS-bol VARIS !!!??? az 1A-ban vagy azon kívül, ezért minden csoport beletartozik.
Ki beszél kísérésről? Keresztbe kapnád a seregeket. És ne félj kitudom úgy számolni, hogy tekizhetsz is + kitekizni is próbálhatsz, bonthtsz, fokozhatsz , a fejedet a falba is verheted, de bizony sok vizet zavarna és nagyon minuszba lennél a földel
Nah de ez már negyon off és én kiszálok egyenlőre
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules